Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αχ, κοριτσάκια, μην ασχολείστε! Να δίνετε μόνο σημασία στην οικογένειά σας κ το τι είναι το καλύτερο για εκείνη! Κ τους υπόλοιπους να τους αφήνετε να χτυπιούνται!

Συμφωνω απολύτως!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Το ΑΜΚΑ το έχετε βγάλει εσείς στα παιδιά σας?Εγώ το έχω αμελήσει και τώρα μου είπαν απ'το φαρμακείο οτι είναι μέχρι την Παρασκευή και αν δεν το βγάλω δε θα μπορώ να παίρνω φάρμακα με συνταγή.

Εντωμεταξύ εδω δεν έχει κεπ και να δω τώρα πως θα βρω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που δεν έχω μεταφέρει ακόμα την οικ.μερίδα μας εδώ.

Μου τη δίνει η γραφειοκρατία!!!Αλλά καλά να πάθω να μην τα αμελώ!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ειρήνη, συμφωνώ με την Μαριγώ! Η κούνια της γίνεται κρεβατάκι; Μια φορά τη Ραφαέλλα την πρόλαβα στο τσακ... Σκαρφάλωνε στα κάγκελα... Η παιδίατρος είπε ότι μπορούμε πλέον να βγάλουμε κάγκελο, βάζοντας προστατευτικό κ για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορούμε να έχουμε στο πάτωμα κάτι μαλακό, χαλάκι, μαξιλάρια, αφρώδη παζλ, οτιδήποτε μπορούσε να αποτρέψει χτύπημα του παιδιού ακόμα κ αν πέσει...

Για την ιστορία, εμείς προστατευτικό πήραμε, αλλά ακόμα δε φτιάξαμε την κούνια... Δε θυμάμαι πως γίνεται κρεβατάκι...

Το ΑΜΚΑ το έχετε βγάλει εσείς στα παιδιά σας?Εγώ το έχω αμελήσει και τώρα μου είπαν απ'το φαρμακείο οτι είναι μέχρι την Παρασκευή και αν δεν το βγάλω δε θα μπορώ να παίρνω φάρμακα με συνταγή.

Εντωμεταξύ εδω δεν έχει κεπ και να δω τώρα πως θα βρω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που δεν έχω μεταφέρει ακόμα την οικ.μερίδα μας εδώ.

Μου τη δίνει η γραφειοκρατία!!!Αλλά καλά να πάθω να μην τα αμελώ!

Λοιπόν, στέλνεις εξουσιοδότηση - πρωτότυπη - στους γονείς σου κ κάνουν εκείνοι τις ενέργειες κ για πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και ΑΜΚΑ (μπορούν και απο ΚΕΠ)

Διαφημίσεις

Λοιπόν, στέλνεις εξουσιοδότηση - πρωτότυπη - στους γονείς σου κ κάνουν εκείνοι τις ενέργειες κ για πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και ΑΜΚΑ (μπορούν και απο ΚΕΠ)

Δεν ξέρω αν προλαβαίνω.Θα πάω να ρωτήσω.Ευχαριστώ πολύ Νατάσσα!

Νεχεις μια όμορφη μέρα!!!:D

Αν σε προλάβω θα τα πούμε όταν γυρίσω!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ή ίσως να μπορούσαν να βοηθήσουν κ από το Δήμο ή την Κοινότητα που μένεις τώρα, να υπάρχει η διάθεση βέβαια...

Μακάρι!!!Πάω να δω!!Θα έχω και το μικρό μαζί μου..Ίσως με λυπηθούν!!:|χαα!!χα!!

Πιο πολύ θα θέλουν να με ξεφορτωθούν αν αρχίσει να γκρινιάζει!!:P

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Εχτές περίμενα να δω τον Αλκαίο κι εκείνη την ώρα ξύπνησε ο μικρός.Το είδα τώρα και μου άρεσε πολύ!Είναι ξεσηκωτικό!Ενώ πιο πριν δε μου πολυάρεσε.

Αλλά το πιο ωραίο σημείο είναι ο λυράρης..γκουχ!γκουχ!..η λύρα ήθελα να πω!!

Φεύγω.....

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...