Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Κristianna καλώς σας βρήκα!!Αλήθεια,πως είναι η ζωή στο νησί?Εμείς σκοπεύουμε φέτος να εγκατασταθούμε μόνιμα στη Νάξο(δεν είμαστε απο κει).Πο!Πο1Αυτό με τον κεραυνό μου φάνηκε...!Ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τίποτα!

FAFELA,αυτό που ξέχασε η υπάλληλος τη στολή της μικρής σου εκνεύρισε εμένα,οπότε φαντάζομαι πόσο θα εκνευρίστηκες εσύ.Εντάξει τα λάθη είναι ανθρώπινα,αλλά η στολή δεν είναι κι ένα μικρό πραγματάκι να το ξεχάσεις!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Για να είμαι ειλικρινής, προτιμούσα να ξεχάσει οτιδήποτε άλλο παρά τη στολή, αλλά σίγουρα δεν το έκανε επίτηδες... Δεν την είχε χρεώσει ούτως ή άλλως!

Το μόνο παρήγορο είναι ότι η Ραφαέλλα είναι πολύ μικρή για να καταλαβαίνει, γιατί αλλιώς μας έβλεπα εμένα κ τον μπαμπά της να κάνουμε ληστεία!

ΕVANGELIA,ακούγεται πολύ καλή η συνταγή της φρουτοσαλάτας.Θα τη δοκιμάσω μηπως και φάει ο μικρός μου μέλι που δεν το τρώει.Ούτε τα γιαούρτια του αρέσουν.Εσας τα τρώνε?

Σήμερα εκνευρίστηκα το πρωί με τη νηπιαγωγό της κόρης μου.Κάθε 3 και λίγο λείπει(πότε είναι άρρωστη,πότε έχει δικαστήριο κ.ά)Έλειπε απο τη Πέμπτη και σήμερα που ήρθε είχε το θράσος να μου πει πως κανονικα αν ήταν γονιός δε θα έστελνε το παιδί της σχολείο,αφού η δασκάλα είναι άρρωστη για να μην το κολλήσει!Αλλά για να τα στέλνουν,μου λέει, θα υπάρχει λόγος.Δηλαδή το οτι το νηπιαγωγείο ανήκει στην υποχρεωτικη εκπαίδευση κι οτι είναι σημαντικο γιατι τα παιδια κάνουν ασκήσεις προγραφής και προανάγνωσης,για αυτήν δεν παιζει ρόλο..!

Ήθελε να της κάνουμε το χατήρι να μην πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο νήπιο δηλαδή.Ας ήταν στον ιδιωτικό τομέα και θα σου'λεγα εγώ!Δουλεύουν 3,5 ώρες στην πιο ωραία δουλειά(λειτούργημα) και μιλάνε κι από πάνω!!

Άσε που εγώ την πήγα σχολείο μην γνωρίζοντας αν θα είναι εκείνη σήμερα.Ούτως ή άλλως έχουν 2 δασκάλες!Παρεπιπτόντως η άλλη δασκάλα είναι θησαυρός!!!Δεν έχω λόγια!Τη θαυμάζω!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Για να είμαι ειλικρινής, προτιμούσα να ξεχάσει οτιδήποτε άλλο παρά τη στολή, αλλά σίγουρα δεν το έκανε επίτηδες... Δεν την είχε χρεώσει ούτως ή άλλως!

Το μόνο παρήγορο είναι ότι η Ραφαέλλα είναι πολύ μικρή για να καταλαβαίνει, γιατί αλλιώς μας έβλεπα εμένα κ τον μπαμπά της να κάνουμε ληστεία!

Καλημέρα,φαφελίτσα!!

Σίγουρα δεν το έκανε επίτηδες!Ευτυχώς όμως που δεν καταλαβαίνει η μικρή,αλλιώς..!

Εγώ ανέθεσα σε μια φίλη μου φέτος να τους πάρει τις στολές γιατί δεν προλάβαινα.Πήγα το Σαβάτο να τις πάρω και μόλις την έβαλε η μικρή της ήταν τεράστια.Της λέω βάλε την περσινή.Εκείνη δεν την έβγαζε με τίποτα.

Τελικά έβαλα τη μαμά μου να την κοντύνει και όταν πήγαμε την Κυριακή στο αποκριάτικο πάρτυ του δήμου,έπιασε βροχη και φύγαμε!Ευτυχώς,πήγαμε το απόγευμα επίσκεψη στην κουνιάδα μου και τη φόρεσε και χάρηκε!Έπαιξε και με τον ξαδερφούλη της!Όλα καλά!Τα παιδιά χαίρονται όπου και να είναι αρκεί να έχουν έστω κι ένα παιδάκι συντροφιά!!Το μικρό δεν τον έντυσα,γιατί τσαντιζόταν,έκλαιγε και την τραβούσε να τη βγάλει..!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

ΕVANGELIA,ακούγεται πολύ καλή η συνταγή της φρουτοσαλάτας.Θα τη δοκιμάσω μηπως και φάει ο μικρός μου μέλι που δεν το τρώει.Ούτε τα γιαούρτια του αρέσουν.Εσας τα τρώνε?

!

εμάς ο παιδίατρος μας είπε μέλι να δώσουμε μετά το 2ο χρόνο

όσο για τα γιαουρτάκια τα έτρωγε πολύ αλλά τώρα ίσως τα βαρέθηκε και δεν τα θέλει ιδιαίτερα:wink:

εμείς έχουμε θέμα με το τυρί

δεν το θέλει καθόλου αναγουλιάζει κάθε φορά που της δίνω

δοκιμασα να το βάλω στο φαγητό της αλλα δε το τρώει

τυρόπιτακια όμως τρώει, τι να πώ? δεν ξέρω?

μίλησα κι εγώ σήμερα με ειρήνη, είναι καλά αλλά χάλασε ο υπολογιστής της και τον έχουν για επισκευή

μα τι μας έπιασε? επιδημία με τα πσ ?χαχα

είναι πάντως καλά κι αυτό έχει σημασία

νικόλ η πριγκιπισσούλα μας έχει αρχίσει να σου μοιάζει..

πολύ ωραία στολή!!!!

φτου,φτου το κοριτσάκι μας,πολύ γλυκιά!!

θα σας βάλω και εγώ το κουνελάκι μου το βράδυ!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

φαφελίτσα και εσείς χημα??!!!!εκεί θα συναντηθούμε..μιαμ,μιαμ..

αν πάμε προς τα εκεί αυτό το σ/κ θα ενημερώσω!!

καλημέρα μαριγώ!!

εμένα με τρομάζει αφάνταστα η ιδέα σε ποια άσχετη δασκάλα θα πέσει το κοριτσάκι μου!!!!!!εκτός ελαχίστων εξαιρεσεων πάντα..

εμείς τρωμε γιαουρτάκι..με λίγο ζόρι βέβαια αλλά τα καταφερνουμε..

μέλι μου έχει πει ο γιατρός να είναι συσκευασμένο και ελεγμένο π.χ αττικ΄κ και όχι από τον μπαρμπα Μήτσο στο χωριό..

FAcZp3.png

gimFp3.png

:lol::lol::lol:

νικόλ η πριγκιπισσούλα μας έχει αρχίσει να σου μοιάζει..πολύ ωραία στολή!!!!

φτου,φτου το κοριτσάκι μας,πολύ γλυκιά!!

θα σας βάλω και εγώ το κουνελάκι μου το βράδυ!!!!!!!

nai e?

αργότερα θα σας βάλω να μας δείτε μαζί, για να δείτε ότι ΔΕΝ μου μοιάζει καθόλου όμως:lol::lol::lol::lol:

όσο για τη στολή είναι η περσινή μας

δεν πήραμε φέτος

τζάμπα λεφτά αφού δεν είναι να πάμε και κάπου

πήγαμε στη νονά της

άντε να τη βάλουμε και την καθ.δευτέρα να πάμε στις γιαγιάδες και τέλος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...