Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

μην αναρωτιέσαι ..κακία είναι...

αυτό το λέει ο άντρας μου όταν πηγαίνουμε κάπου ακριβά ή αγοράζουμε κάτι ακριβό..και μας λένε τι το θέλατε αυτό? τους απαντάει, σου ζήτησα δανεικά?? αχαχαχα

έχω προετοιμαστεί ότι θ ακούσω κάποια σχόλια για το σπίτι αλλά όχι για το ποσα παραπάνω θα δώσω από αυτό που είμαι...σπίτι μου είναι εμένα μου αρέσει και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν...

526437xvildghyb3.gif

μην αναρωτιέσαι ..κακία είναι...

αυτό το λέει ο άντρας μου όταν πηγαίνουμε κάπου ακριβά ή αγοράζουμε κάτι ακριβό..και μας λένε τι το θέλατε αυτό? τους απαντάει, σου ζήτησα δανεικά?? αχαχαχα

Καλημέρα!!

Καλό αυτό,θα το λέω κι εγώ!!χαα!χαα!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα voulam!Μη δίνεις σημασία,πάντα κάποιος έχει να πει κάτι.Αυτό το κατάλαβα πολύ καλά όταν φύγαμε απο Αθήνα!Το τι άκουσα δε λέγεται!

Οτι είναι ρίσκο,οτι ρισκάρω τη ζωή των παιδιών μου κ.ά.

Τώρα με όποιον μιλάω μου λέει¨:"την καλύτερη δουλειά έκανες",ακόμα κ αυτοί που μου έλεγαν τα χειρότερα!

Μόνο η πεθερά μου δε χαίρεται!!Λέει οτι τα παιδιά θα την ξεχάσουν.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα voulam!Μη δίνεις σημασία,πάντα κάποιος έχει να πει κάτι.Αυτό το κατάλαβα πολύ καλά όταν φύγαμε απο Αθήνα!Το τι άκουσα δε λέγεται!

Οτι είναι ρίσκο,οτι ρισκάρω τη ζωή των παιδιών μου κ.ά.

Τώρα με όποιον μιλάω μου λέει¨:"την καλύτερη δουλειά έκανες",ακόμα κ αυτοί που μου έλεγαν τα χειρότερα!

Μόνο η πεθερά μου δε χαίρεται!!Λέει οτι τα παιδιά θα την ξεχάσουν.

μ ενόχλησε γιατί εγώ δεν έχω σχολιάσει το σπίτι κανενός και σε καμία περίπτωση πόσα λεφτά δίνουν...

526437xvildghyb3.gif

μ ενόχλησε γιατί εγώ δεν έχω σχολιάσει το σπίτι κανενός και σε καμία περίπτωση πόσα λεφτά δίνουν...

Οι πιο πολλοί παίρνουν το θάρρος μόνοι τους και λένε διάφορα!Κι ας μην έχεις σχολιάσει εσύ ποτέ κανέναν!

Μου έχει τύχει να με ρωτάνε άτομα που γνωρίζω λίγο "πόσα παίρνουμε,τι δίνουμε και τέτοια".Υπάρχουν τόσο αδιάκριτοι και κακεντρεχείς ανθρώποι!

Μου τι δίνει η θρασσύτητα!!!:mad::mad:

LGXAp3.png

vjNwp3.png

κορίτσια εδώ και δυο τρεις μερες η Ζωίτσα ξυπνάει τα βράδια και κλαιει..

εγώ γενικά την αφήνω και μετά από λίγο ξανακοιμάται...

προχτές όμως πήδηξε από την κούνια! την έχω στο χαμηλότερο και αυτή πήδηξε!!

άγιο είχαμε που δεν χτύπησε...αναγκάζομαι τώρα και την παίρνω στο κρεβάτι μου και δεν μου αρέσει καθόλου...τι να κάνω????

Προσπάθησε να μην τη μάθεις να κοιμάται μαζί σας.Αφού μέχρι τώρα κοιμόταν μόνη της..

Είναι πολύ ψηλή η κούνια της?

Εγώ του έχω βγάλει το κάγγελο εδώ και 1 μήνα και έχω βάλει ένα πριστατευτικό και μκατεβαίνει μόνος του.

Αλλά εμένα είχε μάθει να κοιμάται μαζί μας και άν ξυπνήσει το βράδυ κλαίει κ περιμένει να τον πάρω.

Μάθε της να κατεβαίνει για να μη χτυπήσει και να πηγαίνεις στο κρεβάτι της μέχρι να ξανακοιμηθεί.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...