Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

nenaki μου,ήρθα εγώ, μη σκας!

Τι κάνεις?

Ένιωσες κάνα σκίρτημα στην κοιλίτσα απ'το μωρό?Στη 2η εγκυμοσύνη το καταλαβαίνουμε καλύτερα!

χαα!χαα!Ο άντρας σου μου θυμίζει τον άντρα μιας γνωστής!Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ασφάλεια στα ίδια μέρη.Ξέρω οικογένεια που για 20 χρόνια πήγαινε διακοπές στο Πήλιο,χωρίς να έχουν σπίτι ή κάποιο εξοχικό,απλά τους άρεσε!

Μάλον κι ο άντρας σου είναι απο τα άτομα που θέλουν να είναι σε οικεία μέρη!

Βόλτες βγαίνετε στα μέρη σας τουλάχιστον ή θέλει να κάθεστε στο σπίτι?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

ααα γεια σου μαριγω!!!

οχι απλα σκιρτηματα αλλα ολοκληρες κλωτσιες τρωω πανω απο ενα μηνα!!!!με εχει ταραξει.

ασε ο αντρας μου ,σου λεω μεγαλη ιστορια!!!οχι ουτε βολτες θελει να πηγαινουμε αν δεν εχουμε μαζι γνωστους του.δηλ εγω καθε απογευμα σχεδον πηγαινω την μικρη κουνιες (με βγαινει η ψυχη βεβαια αλλα κ τι να κανω),ε αν πεις στον αντρα μου παμε οι 3,δε θα ερθει,απο την μια βαριεται και πο την αλλη πιστυεω δε θελει τις ευθυνες της μικρης.ουτε σπιτι θελει να καθεται αλλα να πηγαινει στο χωριο του (αλλο κολλημα και αυτο το χωριο)

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Μπράβο!!Χαρά στο κουράγιο σου με ένα μωρό στην κοιλιά να πηγαίνεις κάθε μέρα στις κούνιες!

Εγώ το σκέφτομαι γιατί πέφτει πολύ κυνήγι με το μικρό!

Εμένα το αντίθετο,προτιμάει να είμαστε μόνοι μας.Διακοπές πάντα μόνοι μας και εδω που ήρθαμε δεν τον πειράζει καθόλου που δεν έχουμε γνωστούς,ούτε του λείπει κανένας απ'τους συγγενείς κ φίλους.Κι εγώ όμως κάπως έτσι είμαι.Μην κοιτάς που γράφω εδώ,κατά τ'άλλα είμαι λιγο κλειστός τύπος και ντροπαλή.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

α μια χαρα ειστε εσεις!!!τα βρισκεται!!

κ εγω ειμαι κλειστος χαρακτηρας,δηλ θελω να μη δινω αναφορα σε κανεναν για το αν θα φαω τωρα η θα κανω μπανιο,ή να εχω κλειδια στην πορτα του σπιτιου και να μπαινουν πχ τα πεθερικα ή οι γονεις μου,δε το θελω καθολου.και ουτε να παραγνωριζομαστε σε ενα μερος.μαρεσει αυτο το αγνωστο λιγο της πολης.

η μικρη κοιμοταν απο τις 3.την ξυπνησα

ασε εγω να δεις τι τρεξιμο ριχνω αλλα περναει η ωρα πιο γρηγορα.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

νενακι!!!!!εχω ριξει πολυ γελιο με τον αντρα σου!!!ειναι απιστευτος!!!αντε εσυ τον ξερεις,φανταζομαι τον φιλο του!!!!!!!

αλλαξες το τικερακι σου ε????μου αρεσε το μπεμπε!!!

εχεις μια πολυ ομορφη οικογενεια,πολυ ζεστη!!!να την χαιρεσαι!!!και να σε χαιρονται και εκεινοι!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

λοιπον κοριτσια σημερα πηγα οδοντιατρο!!!!

και μετα τρωγομουν..και πηγα και εκανα και υπερηχο στο στηθος μουολα καλα..μου εφυγε ενα βαρος.κατατρομαξα δυστυχως...αποψε ειμαι πολυ ηρεμη ομως!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Γειά σου,evangelia!Πήγα κ εγώ να δω Λαζόπουλο.Τελευταία δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση,προτιμώ τον υπολογιστή.Κανονικά θα έπρεπε να προτμώ κ κανένα βιβλίο γιατί κ αυτά τα έχω παραμελήσει.Όμως μ'αρέσει η επικοινωνία που έχουμε!

Στη νετ έχει προκριματικά eurovision!Φέτος δεν έγινε και μεγάλος ντόρος!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια σημερα πηγα οδοντιατρο!!!!

και μετα τρωγομουν..και πηγα και εκανα και υπερηχο στο στηθος μουολα καλα..μου εφυγε ενα βαρος.κατατρομαξα δυστυχως...αποψε ειμαι πολυ ηρεμη ομως!!

Καλά έκανες κι έανες υπέρηχο!Τουλάχιστον ηρέμησες!:D

LGXAp3.png

vjNwp3.png

ευαγελία μου ,δεν συγκράτησα τίποτα απο προηγούνες σελίδες

σ επιασε πανικός με εξατάσεις και τυχόν προβλήματα υγείας ?,όλες είμαστε τελικά το ίδιο!!!

μήπως μας πιάνει κάτι γύρω στα 30 ? ή η μητρότητα μας κάνει να τα παθαίνουμε όλα αυτά ?

κορίτσια κάτι τραγικό έγινε στη γειτονιά μου και μάλιστα αυτή τη στιγμή βγάζουνε τον άν8ρωπο

όλο το απόγευμα είμαι αγχωμένη και στεναχωρημένη

είναι σχεδόν δίπλα μου

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_5555.html

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...