Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

ναι θα πάμε Σάμο...μας αρέσουν τέτοια είδους νησιά , μεγάλα, οικογενειακά και η Σάμος έχει και πράσινο! ο άντρας μου είναι από τη Λεσβο..έχουμε και σπίτι εκεί αλλά δεν πάμε κάθε χρόνο γιατί βαριόμαστε...

είναι και η Νάξος στα σχέδιά μας γιατί νομίζω πληροί αυτές τις προϋποθέσεις...

Η Σάμος είναι απ'τα νησιά που και μεις λέμε εδω και κάτι χρόνια να παμε αλλά τελευταία στιγμή αλλάζουμε.Κάποια στιγμή θα πάμε ελπίζω!!

Και η Μυτιλήνη επίσης!Εγώ έχω πάει παλιά γιατί είναι ο θείος μου απο κει,αλλά δεν την πολυγυρίσαμε κι έτσι θέλω να ξαναπάω με τον άντρα μου!Πέρυσι θέλαμε να πάμε αλλα τελικά έκανα το χατήρι του άντρα μου και πήγαμε Κεφαλλονιά.

έχει η Ελλάδα μας τόσα ωραία μέρη!!

Άντε να έρθετε και Νάξο!!!Θα έχετε και δωρεάν ξεναγό και παιδάκια να παίζει η Ζωίτσα!

Μακάρι να έρθετε όλες οι κοπέλες να σας γνωρίσω!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

είστε απο εκεί? εχω ακούσει πολλά ωραία για την Καβάλα...

Ο άντρας μου... Είναι πανέμορφη πόλη, δε λέω... Αλλά τεράστιο ταξίδι... Ατελείωτο... Κ με ένα μωρό να χτυπιέται γίνεται ακόμα χειρότερο... Κ εκεί μένουμε στα πεθερικά... που είναι πολύ παράξενα... ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω... :cry:

Διαφημίσεις

Ο άντρας μου... Είναι πανέμορφη πόλη, δε λέω... Αλλά τεράστιο ταξίδι... Ατελείωτο... Κ με ένα μωρό να χτυπιέται γίνεται ακόμα χειρότερο... Κ εκεί μένουμε στα πεθερικά... που είναι πολύ παράξενα... ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω... :cry:

Πες του φέτος να πάτε κάπου αλλού!

Κι εγώ δε μπορώ στο ίδιο μέρος συνέχεια!

Κάθε φορά πηγαίναμε κι αλλού.Οταν αποφασίσαμε να έρθουμε εδώ,δεν είχα συνηδειτοποιήσει οτι δε θα μπορώ να φεύγω τα καλοκαίρια λόγω δουλειάς!

Ιδίως απ'του χρόνου που ευελπιστώ να έχουμε ανοίξει τη δική μας επιχείρηση δε θα μπορούμε να φεύγουμε καθόλου.

Οι διακοπές μας θα είναι μετά τον Οκτώβρη.

Ήδη με τον άντρα μου σκεφτόμαστε που θα είναι οι χειμερινές μας διακοπές!

Λατρεύουμε τα ταξίδια!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Δε γίνεται αλλιώς, δυστυχώς... Θέλει να δει τους γονείς του... οι οποίοι δεν μπορούν να έρχονται συχνά σε εμάς, λόγω... λόγω... βασικά ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο... ίσως να βαριούνται...

Πες του φέτος να πάτε κάπου αλλού!

Κι εγώ δε μπορώ στο ίδιο μέρος συνέχεια!

Κάθε φορά πηγαίναμε κι αλλού.Οταν αποφασίσαμε να έρθουμε εδώ,δεν είχα συνηδειτοποιήσει οτι δε θα μπορώ να φεύγω τα καλοκαίρια λόγω δουλειάς!

Ιδίως απ'του χρόνου που ευελπιστώ να έχουμε ανοίξει τη δική μας επιχείρηση δε θα μπορούμε να φεύγουμε καθόλου.

Οι διακοπές μας θα είναι μετά τον Οκτώβρη.

Ήδη με τον άντρα μου σκεφτόμαστε που θα είναι οι χειμερινές μας διακοπές!

Λατρεύουμε τα ταξίδια!

και μεις μια από τα ίδια Μαριγούλα!

θέλουμε κάθε χρόνο και διαφορετικά...

εσείς θα κάνετε πολλά χειμερινά ταξίδια..μια φίλη μου που πήγε να μείνει μόνιμα Σίφνο όλο στο εξωτερικό πηγαίνει!!!!!!

Θέλω πολύ να πάω εξωτερικό αλλά δεν έχω μπει ποτέ σε αεροπλάνο και το φοβάμαι.Ούτε ο άντρας μου έχει μπει ποτέ.Θα είναι και για τους 4 μας η πρώτη φορά!

Εσύ έχεις πάει ποτέ εξωτερικό?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

κι άνε τώρα να μπώ στο κλίμα

πολλά γράψατε !!!!!!!!!!

δε θυμάμαι τίποτα ,μισά διάβασα χθες κι άλλα μισά σημερα και τα έχω μπερδέψει:confused::P:D

ύστερα άντε να γράψεις διαγώνισμα

απαπα παπαπαπ απαπαπ

και εγω το ιδιο με την νικολ!!!!

τι αυξηση σελιδων υπαρχει τελευταια!!!μπραβο σας βρε κοριτσια!!!

εμεις απο διακοπες ειμαστε και καθε χρονο και πιο τιποτα!!!χαχαχχα αφου σας λεω εμπλεξααααααααααααααααααααααααα.

Ακουστε σκηνικο (οπως εχω ξαναπει ο αντρας μου ,σαν βγει παραεξω απο τα γεωγραφικα ορια του νομου (αντε παμε μεχρι θεσσαλονικη)παθαινει υστερια.

Εχθες που λετε,τον παιρνει ενας φιλος του να πανε σε ενα χωριο που βρισκεται κοντα στα συνορα (Σκοπια-Βουλγαρια),λεει ενταξει ο δικος μου,τον λεει ο φιλος παρε και ταυτοτητα μαζι,λεει ο δικος μου τι να την κανω?(αντε θα την παρω μηπως θελει να παμε στα αφορολογητα)

με παιρνει ο αντρας μου τηλ μετα απο κανενα διωρο κ μου λεει εχουμε μπει στα σκοπια ηδη 20 χιλιομετρα,δεν ειμαι καλα,τους λεω να με γυρισουν πισω,σας αγαπω πολυ και κατι χαζα!!!χαχχαχχαχ εγω γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.

τελικα μετα απο κανενα διωρο παλι επεστρεψαν πισω χωρις να πανε στο σκοπο τους,αφου ο αντρας μου τους γυρισε.δε μπορειτε να φανταστειτε τι χεσμεντεν αντρα εχω.

μα με ολα τα συγκοινωνιακα μεσα,εναερια εχουμε αντιμετωπιση προβλημα με αυτον!!!χαχαχ

γιαυτο ουτε διακοπες ,ουτε τιποτα.ευτυχως τον ξεγελασα οσο ειμασταν ανυπαντροι...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

απο τεστ παπ πρεπει να κανω οπωσδηποτε μολις γεννησω,γιατι απο την χριστιαννα και μετα δεν εκανα..

για την διαφορα που λετε για τα παιδια,εγω πιστευω οτι αντεχει ο καθενας κανει.εγω ηθελα να εχουν μικρη διαφορα και να μη ξεμαθω τελειως ή να σηκωσω καποια πραγματα,ετσι το επιδιωξα,δεν ηρθε τυχαια (δε πιστευω κ στην τυχη).

με τα αδερφια μου εχω οτι ναναι διαφορες!!!!η μαμα μου εκανε τον αδερφο μου πρωτα,μετα 3 χρονια εμενα (ενταξει εδω ειμαστε φυσιολογικα)μετα απο 14 χρονια εκανε τον τριτο αδερφο μου και μετα απο 21 τον τεταρτο (τα χρονια ειναι οι διαφορες με τον πρωτο).

δηλ μας ειχε εμας 2 μαζι με τον αδερφο μου και μετα της ελειψε φαινεται και εκανε τους αλλους 2!!!εχουμε μεγαλη διαφορα αφου η χριστιαννα παιζει με τον μικρο μου αδερφο αλλα τους εβλεπα (τα μικροτερα αδερφια) σαν κατι πολυ ωραιο μεσα στην οικογενεια!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...