Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

παντως με ανακουφιζει-δυστυχως βεβαια-το γεγονος οτι δεν ειμαι η μονη πιου βγαζει τρελλα συμπερασματα!!!!!

γεια σου μαριγώ!!!!εγω εχω να παω 1μιση χρονο...δεν επρεπε να το αφησω τοσο..πως τα πας τωρα με την γιατρό??

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Ειρηνάκι θα διαφωνήσω μαζί σου ως προς τα Επτάνησα.Έχουν μια άλλη ομορφιά!Ιδίως η Ζάκυνθος είναι απ'τα αγαπημένα μου νησιά!Είναι ο μπαμπάς σου απο κει?

Το μόνο που δε μ'αρεσει στα Επτάνησα είναι οτι οι άνθρωποι είναι πονηροί.Δε συναντήσαμε κ ιδιαίτερη φιλοξενία σάυτά τα νησιά!

Ενώ στις Κυκλάδες οι άνθρωποι είναι πιο "ανοιχτοί",πιο "αληθινοί" πιστεύω.

Βάση των εμπειριών μου μιλάω πάντα,δεν θέλω να τα γενικεύω όλα.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Κ όσον αφορά τη δουλειά, παρόλο που τα οικονομικά μας είναι σε χάλια κατάσταση, βλέπω ότι δε συμφέρει αυτό που κάνω τώρα... Να πηγαίνω στη δουλειά για ψίχουλα, αφού τα περισσότερα τα παίρνει η γυναίκα κ εκτός αυτού να μη μεγαλώνω η ίδια το παιδί μου...

σε αυτο εχεις απολυτο δικιο!!!!!!

εξαλλου οχι πως θελω να μας απογοητευσω αλλα τα οικονομικα μας θα γινουν χειροτερα, οχι καλυτερα!!οποτε ειναι πιο σημαντικο να δημιουργησεις μια μεγαλη οικογενεια!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

παντως με ανακουφιζει-δυστυχως βεβαια-το γεγονος οτι δεν ειμαι η μονη πιου βγαζει τρελλα συμπερασματα!!!!!

γεια σου μαριγώ!!!!εγω εχω να παω 1μιση χρονο...δεν επρεπε να το αφησω τοσο..πως τα πας τωρα με την γιατρό??

Βλέπω το cafe να μετονομάζεται σε mourlocafe! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Ωχ!Να πας,μην τ'αφήνεις!Τώρα που έχεις πάρει φόρα με τους γιατρούς...:P

Προσωρινά παώ σε αυτή τη γιατρό,μου φαίνεται πιο ευγενική τώρα,θα δούμε.Σήμερα γέλαγε με το μικρό!Όλο μίλαγε το καμάρι μου!!Είχε πολύ πλάκα!!!Είχε έναν εκτυπωτη εκει με νούμερα κ λέει ο Ανδρέας"γιέκα" και μου δείχνει με το χεράκι του το δέκα!!Τρελλάθηκα!!Καλά το λέει ο άντρας μου"Αυτός να το δεις θα γίνει επιστήμονας!!":p:D

LGXAp3.png

vjNwp3.png

γεια σου Μαριγώ!

όχι ο μπαμπάς μου δεν είναι από εκεί, αλλύ συζεί με μια κυρία που είναι από εκεί...

οπότε τον χειμώνα μένουν αθήνα και το καλοκαίρι εκεί...

από κουτοπονηριά άστο άλλο πράγμα!!!!

Διαφημίσεις

γεια σου Μαριγώ!

όχι ο μπαμπάς μου δεν είναι από εκεί, αλλύ συζεί με μια κυρία που είναι από εκεί...

οπότε τον χειμώνα μένουν αθήνα και το καλοκαίρι εκεί...

από κουτοπονηριά άστο άλλο πράγμα!!!!

Μπράβο στο μπαμπά σου!!Μια χαρά!

Στη Ζάκυνθο ένα πράγμα μου είχε κάνει εντύπωση και έχω να το λέω!Σε όποιο εστιατόριο πηγαίναμε να φάμε μας έβγαζαν τόσες χαρτοπετσέτες όσες και τα άτομα που είμασταν!!!Καλά που είχαμε και την κόρη μου και καβατζώναμε άλλη μια!!Έτρωγες ψάρι κι έλγες πώς θα σκουπιστώ τώρα?

Μα σε κανένα!!Πολύ τσιγκούνηδες άνθρωποι!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Μπράβο στο μπαμπά σου!!Μια χαρά!

Στη Ζάκυνθο ένα πράγμα μου είχε κάνει εντύπωση και έχω να το λέω!Σε όποιο εστιατόριο πηγαίναμε να φάμε μας έβγαζαν τόσες χαρτοπετσέτες όσες και τα άτομα που είμασταν!!!Καλά που είχαμε και την κόρη μου και καβατζώναμε άλλη μια!!Έτρωγες ψάρι κι έλγες πώς θα σκουπιστώ τώρα?

Μα σε κανένα!!Πολύ τσιγκούνηδες άνθρωποι!!

αχααχαχαχαχαχαχαχα

Αλλά μου άρεσε που σε όλα σχεδόν τα εστιατόρια είχαν παιδικά καθισματάκια και ένα χώρο μικρό σαν παιδότοπο!Κι έτσι τρώγαμε ανενόχλητοι!!Πολύ καλό μέρος για διακοπές με μικρά παιδιά!!

Αλήθεια,φέτος έχετε σκεφτεί που θα πάτε διακοπές?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

ναι θα πάμε Σάμο...μας αρέσουν τέτοια είδους νησιά , μεγάλα, οικογενειακά και η Σάμος έχει και πράσινο! ο άντρας μου είναι από τη Λεσβο..έχουμε και σπίτι εκεί αλλά δεν πάμε κάθε χρόνο γιατί βαριόμαστε...

είναι και η Νάξος στα σχέδιά μας γιατί νομίζω πληροί αυτές τις προϋποθέσεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...