Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

ευάκι αν είχαμε κάποια βοήθεια θα το σκεφτόμουν...τώρα τρέχω να προλάβω στο πεντάλεπτο παιδικούς κλπ με τη Ζωίτσα...

ή θα πρέπει να εγκαταλείψω την δουλειά για κάποια χρόνια...το οποίο δεν μου αρέσει σαν ιδέα...

Κορίτσια εγώ πριν κάνω το γιωργάκη έλεγα ότι η καλύτερη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα αδέρφια είναι τα 3 με 3μιση χρόνια...Πέτυχα αυτό που ήθελα...Οταν γεννήθηκε ο γιωργάκης ο θοδωράκης ήταν σε ηλικία που τα περισσότερα πράγματα τα καταλάβαινε..Ανάμεσα τους υπάρχει μια ζήλια αλλά σε φυσιολογικό επίπεδο...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Ευαγγελία, εμένα μου φαίνεται μεγάλο το χρονικό διάστημα... Με την αδελφή μου έχουμε διαφορά 6 χρόνια κ πάντα ένιωθα πολύ μόνη... Είχαμε διαφορά "φάσης"... Κ πάντα το όνειρό μου ήταν τα παιδιά μου να είναι πιο κοντά χρονικά...

Κ όσον αφορά τη δουλειά, παρόλο που τα οικονομικά μας είναι σε χάλια κατάσταση, βλέπω ότι δε συμφέρει αυτό που κάνω τώρα... Να πηγαίνω στη δουλειά για ψίχουλα, αφού τα περισσότερα τα παίρνει η γυναίκα κ εκτός αυτού να μη μεγαλώνω η ίδια το παιδί μου...

Ευαγγελία, εμένα μου φαίνεται μεγάλο το χρονικό διάστημα... Με την αδελφή μου έχουμε διαφορά 6 χρόνια κ πάντα ένιωθα πολύ μόνη... Είχαμε διαφορά "φάσης"... Κ πάντα το όνειρό μου ήταν τα παιδιά μου να είναι πιο κοντά χρονικά...

Και εγώ νατάσσα μου 6 χρόνια έχω διαφορά με τον αδερφό μου και δεν ήθελα να είναι έτσι και τα παιδάκια μου....

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας αφήνω...

Πάω να πάρω ψωμάκι και τα σετάκια που παρήγγειλα για τα παιδάκια μου με φιγούρες cars,να πάρω το θοδωράκη από το σχολείο και να πάμε στη μαμά μου να τον αφήσω και να πάω για τακτοποίημα στο σπίτι μας...

Φιλάκια...

Να είστε όλες καλά και να προσέχετε...

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα!!!

voulam,καλές δουλίτσες!

evangelia,καλά αποτελέσματα!!

fafela,τι κάνεις?Σέχω χάσει αυτά τα βράδυα!

culte,κι εγώ θα τα'παιρνα τώρα.Κάλιο πέντε και στο χέρι που λένε!Έτσι που τα κόβουν όλα δεν ξέρεις!

Εγώ πήγα το μικρό στην παιδίατρο και τελικά είναι έκζεμα.Δεν είναι σημαντικό μου είπε,με κρεμούλα φουζικόρτ,με μπεταντιν βάμμα και γαζούλες θα περάσει!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Κάθε πότε κάνετε τεστ παπ?

Εγώ κλείνω χρόνο τώρα κι έχω μπερδευτεί.Δεν θέλω να το κάνω εδώ.Θέλω στην Αθήνα σε μια γιατρό που είχα.Αλλά Αθήνα θα παω τώρα μάλλον τον Οκτώβρη.Θα είναι μεγάλη καθυστέρηση λέτε?

Έτσι που είμαι και φοβιτσιάρα θα με πιάσει κανένας πόνος και θα βγάζω τρελά συμπεράσματα πάλι!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Γεια σου, Μαριγώ! Εγώ έμπαινα τα βράδια, αλλά η Μαριγώ πουθενά! :tongue:

Κάθε χρόνο λένε οι γιατροί, αλλά κ λίγο παραπάνω να είναι πιστεύω πως δεν υπάρχει πρόβλημα... Εγώ έχω κ κάποια άλλα θέματα κ για αυτό πάω ακριβώς στο χρόνο... Του ετοιμάζω κατάλογο με ερωτήσεις! χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...