Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εγώ ψάχνω στο ίντερνετ να βρω δερματολόγο δώ στη Νάξο.Μου βγάζει μόνο έναν(πολλά ζητάω).

Έβγαλε κάτι ο μικρός στη γάμπα του σαν έκζεμα κι έχω αρχίσει να ανησυχω!

Μοιάζει με κάψιμο,όμως δεν κάηκε πουθενά κι εξάλλου του το πιάνω και δεν πονάει.Με τσίμπημα δε μοιάζει πάλι.Τι να είναι άραγε?

μήπως είναι από το εμβόλιο? τα εμβόλιο την προηγούμενη βδομάδα δεν το έκανε?

γιατί οι ιοί επωάζουν μετά από μια βδομάδα δέκα μέρες περίπου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλημέρα Βουλίτσα..πολύ χαίρομαι για τον Θοδωράκη!!!! τόσα πέρασε...να χάσει και την εκδρομή??

Να σαι καλά ειρήνη μου...Τις τελευταίες 20 μέρες πέρασε πολλά το αγοράκι μου:(:(:(:(:(:(

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

λοιπόν ακούστε σε τι κράτος ζούμε:

εγώ πληρώνω εισφορές γύρω στις 4000 τον χρόνο στο ΤΣΜΕΔΕ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. έμαθα εκ των υστέρων βέβαια, γιατί δεν με ενημέρωσε κανείς ότι κατά την διάρκεια της εγκυμοοσύνης και για ένα χρόνο μετά δικαιούμαι να πληρώνω το 50% ..

έκανα τα χαρτιά μου λοιπόν για να τα πάρω πίσω αναδρομικά μιλάμε για ένα ποσό 2000 ευρώ περίπου..μου είπαν ότι θα τα πάρω σε 2-3 χρόνια περίπου...

έτυχε λοιπόν να γνωρίζω μια κυρία η οποία δουλεύει εκεί και μου είπε ότι υπάρχει ταρίφα για να τα πάρω πιο νωρίς και είναι 200 ευρώ!!!!

ρε κορίτσια τι να κάνω? άμα τα δώσω θα είναι σαν συννενοχή στο έγκλημα..από την άλλη να περιμένω 2-3 χρόνια δεν λέει....

Διαφημίσεις

Ειρήνη, προτείνω να περιμένεις! Άκου περίπτωση: Δούλεψα με σύμβασηγια ένα χρόνο σε φορέα που είχε διπλή ασφάλιση, ικα κ τεαπερτ (δεν ξέρω καν κ πως γράφεται...). Μετά από δύο χρόνια μάθαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε πίσω τις εισφορές από το 2ο ταμείο σε περίπτωση που δεν είχαμε αξίωση για σύνταξη από αυτό... Το ποσό της επιστροφής ήταν λιγότερο από 300?. Ξέρεις πόσο πήγε με τους τόκους; 1.500?! Για αυτό καλύτερα να περιμένεις, αν υπάρχει τέτοια περίπτωση...

Ειρήνη, προτείνω να περιμένεις! Άκου περίπτωση: Δούλεψα με σύμβασηγια ένα χρόνο σε φορέα που είχε διπλή ασφάλιση, ικα κ τεαπερτ (δεν ξέρω καν κ πως γράφεται...). Μετά από δύο χρόνια μάθαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε πίσω τις εισφορές από το 2ο ταμείο σε περίπτωση που δεν είχαμε αξίωση για σύνταξη από αυτό... Το ποσό της επιστροφής ήταν λιγότερο από 300?. Ξέρεις πόσο πήγε με τους τόκους; 1.500?! Για αυτό καλύτερα να περιμένεις, αν υπάρχει τέτοια περίπτωση...

δεν ξερω αν βάζουν τόκους εδώ...

επίσης θα μπλέξω γραφειοκρατικά...ενώ αυτή η κυρία θα μου τα βγάλει τσακ μπαμ..

δλδ μου είπε ότι μέχρι τελος του μήνα θα τα πάρω 2000 ζεστα μετρητά!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...