Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

δυστυχως το πισι μου σερνεται..

ειναι ανοιχτος και ο αλλος..χάλια!!

θα σας σχολιασω το πρωι με τον καφε μου!!!

βουλιτσα μου μην αγχωνεσαι!!!!!!!τελειωνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλιά σε όλες, καλη νυχτα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Τελικά δεν άντεξα κι έφαγα μια μεγάλη σοκολάτα υγείας!

Διαίτης φέτα βγάζουν πολλές εταιρείες όπως milner,dirollo κ.α.Θα τις βρεις συσκευασμένες.

Ελπίζω αύριο να μην τα χαλάσω!Και μου'χει κάτσει να φτιάξω ένα γλυκό που φτιάχνω(συνταγή του Παρλιάρου) με ινδική καρύδα σιροπιαστο σαν ραβανί!Μάλον θα το φτιάξω την Παρασκευή που περιμένω τη μαμά μου με τη φίλη της!!!Θα έρθουν για σκ!Τις περιμένω πως και πως!

Σήμερα ο άντρας μου ταξιδεύει για Αθήνα για κάτι δουλειές κ θα γυρίσει αύριο.Είμαι μοναχούλα με τα παιδιά!Φαφελίτσα που είσαι που συνήθως ξενυχτάς,να μου κάνεις παρεούλα?

Εντωμεταξύ πριν φύγει μου λέει"Κοίτα να κοιμηθείς νωρίς,μην αρχίσεις πάλι να μιλάς στο ίντερνετ!"χαα!!χα!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

αφού ακόμη είμαι εδώ ας γράψω κάτι λίγα

κατα ρχήν περάσαμε φανταστικά

η Κέρκυρα είναι υπέροχο νησί και πραγματικά αξίζει να πάει κάποιος

πήγαμε απ ο ένα αστείο

είδανε οτι το 3ημερο ο καιρός θα είναι χάλια

και εκεί που μιλούσανε οι άντρες της παρέας λένε δεν μπορεί κάπου θα έχει καλό καιρό για να πάμε

μπαίνουν ίντερνετ και το μόνο μέρος με λιακάδα ήταν η κέρκυρα

και έτσι βρεθήκαμε εκεί:D όντως είχε λιακάδα

εδω όμως θεσσαλονίκη έγινε μεγάλη ζημιά και ειδικά στην περιοχή μου

είχε μπόρα με χαλάζι

εκτός του ότι πλυμμυρίσαν πολλά σπίτια έγιναν και ζημιές

κι έτσι επιστρέψαμε και είδαμε ότι μπήκε νερό απο το τζάκι και ένας χώρος που έχω στο μπαλκόνι ήταν μέσα στο νερό, όλα μούσκεμα, οπότε είχαμε και γενική!!!!

ωρα για ξεκούραση

τα λέμε αύριο

Διαφημίσεις

Εγώ ψάχνω στο ίντερνετ να βρω δερματολόγο δώ στη Νάξο.Μου βγάζει μόνο έναν(πολλά ζητάω).

Έβγαλε κάτι ο μικρός στη γάμπα του σαν έκζεμα κι έχω αρχίσει να ανησυχω!

Μοιάζει με κάψιμο,όμως δεν κάηκε πουθενά κι εξάλλου του το πιάνω και δεν πονάει.Με τσίμπημα δε μοιάζει πάλι.Τι να είναι άραγε?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Εμείς καλά είμαστε...Πήγε ο θοδωράκης μου στο σχολείο και έκατσα να πιω το καφεδάκι μου...Το μεσημέρι θα πάω στο σπίτι ν αρχίσω να τακτοποιώ σιγά σιγά τα πράγματα για ν αδειάσει λίγο ο χώρος...

526437xvildghyb3.gif

Μόλις με πήρε ο άντρας μου τηλέφωνο και μου είπε ότι ο θοδωράκης θα πάει σήμερα εκδρομή στο πάρκο με τους δεινόσαυρους ατο ωραιόκαστρο...Η εκδρομή ήταν να γίνει τη δευτέρα που βγαίναμε εμείς από το νοσοκομείο αλλά ματαιώθηκε τελικά..Και είχε στεναχωρεθεί το αγοράκι μου που δεν θα πήγαινε...Φαντάζομαι χαρά που θα έχει τώρα...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Νικόλ ελπίζω να μην πάθατε μεγάλη ζημιά...σας άρεσε η Κέρκυρα?

εμένα κορίτσια τα νησιά του Ιονίου δεν μου αρέσουν και πολύ...ο πατέρας μου Ζάκυνθο μένει τον μισό χρόνο και έχουμε πάει μόνο δυο φορές...

σαν τις Κυκλάδες και τα άλλα νησιά του Αιγαίου τίποτα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...