Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Πήγαμε τα μικροέπιπλα χθες στο σπίτι και τις κούτες...Ευτυχώς δεν μας έβρεξε...Θα πάμε τώρα το απογευματάκι να συναρμολογήσουμε την ντουλάπα των παιδιών....Στο καινούριο μας το σπιτάκι γίνεται ένας πανικός...Εχω οπλιστεί με αρκετή υπομονή για να το τακτοποιήσω....

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

μπράβο Βουλίτσα! με το καλό χωρίς άλλες αρρώστιες για φέτος στο καινούργιο σπίτι!!

Σ ευχαριστώ ειρήνη μου....Ελπίζω οι αρρώστιες να μας αφήσουν για πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

526437xvildghyb3.gif

πες τους τα βρε Βούλα....

Θα τα πώ...

Γιατί τέτοιες σκέψεις;Την υγεία μας την έχουμε τα παιδάκια μας το ίδιο....Τα παιδάκια μας θέλουν να μας βλέπουν χαρούμενες για να είναι και αυτά....

526437xvildghyb3.gif

Kαλησπέρα!

nenaki,δύο υπολογιστές έχω κι εγώ,αλλά μόνο ο ένας έχει internet.Δεν ξέρω πως να συνδέσω και τον άλλο,αφού το καλώδιο είναι ένα.Ξέρει καμία να μου πει?

Και η κόρη μου θέλει internet παρότι της έχω άλλα παιχνίδια μες στον η/υ.Πάντως σίγουρα είναι μια ευκαιρία εκβιασμου,π.χ. αν δε μαζέψεις το δωμάτιο σου δεν έχει υπολογιστή!!χα!!χα!!

voulam,κουράγιο λίγο ακόμα!Και μη βιαστείς να τα τακτοποιήσεις γιατί θα ψαχνεις μετα που τα έχεις βάλει!Εγώ ούτε που θυμάμαι τι βάλαμε στο πατάρι!Κι ακόμα ξάχνω κάποια ρούχα μου!!Σιγά-σιγά και χωρίς άγχος!Ελπίζω αυτή τη φορά να σε βοηθήσουν!Η καλύτερη βοήθεια είναι να σου φυλάξουν τα παιδιά μέχρι να τελειώσεις!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Σήμερα είπα για πολλοστή φορά να ξεκινήσω δίαιτα!

Ξεκίνησα το πρωι με γιαούρτι με δημητριακά.Μέχρι το μεσημέρι είχα αποθαρρυνθεί.Έφαγα νορμάλ,αλλά έχω "λυσσάξει" για γλυκό!

Πο!Πο!Τι θα κάνω?Θέλω 5 κιλά.Τα ρούχα δε μου μπαίνουν και ούτε στη θάλασσα δε θέλω να παω έτσι!Μα γιατί δεν υπάρχει δίαιτα με γλυκά?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

άστα μαριγώ και εγώ μια από τα ίδια!

έφαγα για πρωίνό μπάρες δημητριακών με πορτοκάλι και το μεσημέρι ψητό κοτόπουλο με βραστά λαχανικά...το βράδυ έχω αποφασίσει να φάω ένα τοστ μόνο...

για δοκίμασε αυτές τις μπάρες που σου λέω...είναι μια σταλιά αλλά σου περνάει η όρεξη για γλυκό...

Και πόσες μπάρες τρως?Και στο ενδιάμεσο τίποτα?

Εγώ έκανα πέρυσι δίαιτα με διαιτολόγο κι έχασα 9 κιλά.Τώρα έχω πάρει πίσω τα 5 και δεν μπορώ με τίποτα να την ξεκινήσω.Η δίαιτα αυτή έχει φρούτα αντί για γλυκό κ το απόγευμα γιαούρτι 2% με 1κουτ.γλ. μέλι.Αλλά με τα φρούτα δεν τα παω καθόλου καλά κ το μυαλό μου είναι συνέχεια στα παγωτά κ τις σοκολάτες!!

Όμως χαζομάρες,πρέπει να το πάρω απόφαση κ να σταματησω τα γλυκά!

Βλέπω ήδη τις τουρίστριες που κυκλοφορουν με τα σορτσ κ τα κοντα μπλουζάκια και λέω από μέσα μου:"πως είμαι έτσι?"

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ναι.Γιαουρτάκι με μια κουταλιά μέλι 'η ζελέ light ή ένα φρούτο.

Αυτά μου είχε εμένα.

Και για βράδυ μπορείς να φας κι ένα ντάκο με ντομάτα,φέτα διαίτης και 2κ.γλυκού λάδι,ριγανίτσα!Αυτό είναι το αγαπημένο μου.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

μιαμ,μιαμ!!!

λοιπόν αυτην την εποχη κυκλοφορουν πολυ ωραια φρουτακια..κερασακια,φραουλίτσες!!!!μια καλη λυση για γλυκο ειναι μηλο με λιγο μελι!!!!επισης πολυ καλες ειναι και οι σαλατουλες!!και χορταινουν και δεν παχαινουν!!

οταν λεμε φετα διαιτης, ποια εννοουμε???????

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...