Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

μαριγουλα?????τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι κοριτσακι?αυτες τις κοτσανες σκεφτομαι και εγω και μετα να οι ταχυκαρδιες να τα σφιξιματα να τα κανω πανω μου.

και εγω φοβαμαι παρα πολυ.και θυμαμαι την πρωτη φορα που ειπα στην μαμα μου οτι δεν θελω να πεθανω ποτε....... και απογοητευτηκα τοοοοοοοσο πολυ γιατι περιμενα να μου πει εσυ δεν θα πεθανεις ποτε.μιλαμε ηταν η πρωτη φρικη που εφαγα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Γειά σου Ειρηνάκι!Τι έκπληξη ήταν αυτή!

Χαίρομαι που λες κι εσύ πόσο χαζομάρες είναι αυτά!

Εσυ σε ποια ηλικία το ρώτησες αυτό στη μαμά σου?

Τι πιστεύεις έπρεπε να απαντήσω στην κόρη μου?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

δυστυχως ακουμε τοσα καθε μερα που αθελα μας επηρεαζόμαστε!!

το μονο που ξερω ειναι οτι μετα τις βαλεριανες ερχεται ο πονοκεφαλος!!!!!!!

νομιζω πως αν δεν ειχαν συμβει τα διαφορα δεν θα τα σκεφτομουν αυτα κοθολου..ισως περνουσαν απο το μυαλο μου σαν σκεψεις αλλα θα εφευγαν αμεσως!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

ξεχασα να σας γραψω!!!

στην εκδρομη την κυριακη τσακωνομασταν με την νικολ για ενα 5ευρω..το οποιο το αφησαμε πανω στο τραπεζι!!

οποτε καποια στιγμη που λεει η νικολ"οριστε, το μοιραστηκαμε!!"

σκισμενο το χαρτονομισμα στη μεση!!!!!!!:lol::lol::lol:

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Ευάκι!Καιρό έχω να σε πετύχω ον!Χαίρομαι που σε βρίσκω!

Και τώρα τα σχόλια-ερωτήσεις:

1)Τι είναι η βαλεριάνα?

2)Πόσο ρεαλίστρια μπορείς να είσαι σε μια τέτοια ερώτηση!Σε όλα της απαντάω με ειλικρίνεια γιατί δε μ'αρέσουν τα ψέμματα και θεωρώ κι εγώ οτι τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν την αλήθεια!Αλλά πραγματικά είναι η πρώτη κ μοναδική της ερώτηση που δεν μπορούσα να απαντήσω!

3)Καλά είστε απίστευτες!Φαντάζομαι θα ήταν για κάποιον καφέ ή ρέστα,κάτι τέτοιο!Και η νικολ έδωσε τη λύση του Σολομώντα!χα!χα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

γεια σου μαριγώ!!!!!

τι καιρό έχετε???

απαντησεις:

1) η βαλεριανα ειναι φυτικο ηρεμιστικό.σε χαλαρωνει, σου ριχνει πιεση και σφυγμους,ειναι αγχολυτικό και ψιλουπνωτικό..δλδ μακρια απο μας!!

2) δεν μπορεις πεις¨ναι αγαπη μου δεν θα πεθανω ποτε!!θα ζησω για παντα!!¨..αυτα μενουν στα παιδια!!!αλλο να πεις ψεμματακια για θεματα υγειας ή προσωπικά και αλλο για κατι που ειναι δεδομενο!!

3)νια καποια ρεστα ηταν αλλα δεν το εσκισε η νικολ!!το μοιραστηκε η φενια με την μαρια!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

γεια σας κοριτσάκια! εμείς πήγαμε Λαύριο σήμερα και αν και είχε συννεφιά είχε πολύ ζέστη και κάτσαμε έξω...μετά πήγαμε στο baluxaki (παιδότοπος) τη Ζωίτσα και ό,τι φάγαμε το βγάλαμε στο κυνηγητό...

καλέ τι σας έπιασε σήμερα?? εγώ κορίτσια δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, και σας ρίχνω και μια δεκαετία!

ευάκι γιατί αγχώθηκες έτσι ? ε όχι και να το ρίχνεις στις βαλεριάνες μια χαρά κοπέλα!!

Διαφημίσεις

Δε σε πρόλαβα μάλον...!

Έχω αρχίσει κ μονοπολώ το τόπικ κ αισθάνομαι άσχημα!!

Ο μικρός σήμερα έφαγε κρεμούλα μετά από μήνες!!Κάθε φορά την πετάγαμε μετά την 2η κουταλιά κ σήμερα μου τη ζήταγε κιόλας κι άνοιγε σαν πουλάκι το στοματάκι του!

Το απόγευμα ΄είπαμε να πάμε παραλιακά για βάφλες και στο δρόμο ο μικρός κοιμήθηκε.Έτσι γυρίσαμε πίσω και φάγαμε παγωτό εμπορίου...

Αυτά έχουν τα παιδιά!Το πάθαινα κ με την κόρη μου όταν ήταν μικρή!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Καλώς την!Ωχ!Μη μου πεις!Είχα μια υποψία αλλά μη μου πεις οτι ΄΄ηταν αυτό που φαντάζομαι!!

Παλιά μου άρεσε πολύ αυτό το τραγούδι!

Ειρηνάκι,sorry,για άλλο λόγο στο έβαλα,δεν ήξερα!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...