Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

κορίτσια μην τρελαινόμαστε!

εχτές που πήγα στον νέο παιδικό σταθμό , μίλησα με μια παιδοψυχολόγο...και μου είπε ότι δεν τα πιέζουμε για τίποτα, εκτός αν διακινδυνεύεται η σωματική τους ακεραιότητα...αυτά θα μας δείξουν το δρόμο για όλα!!

εχτές που πήγα στον νέο παιδικό σταθμό , μίλησα με μια παιδοψυχολόγο...και μου είπε ότι δεν τα πιέζουμε για τίποτα, εκτός αν διακινδυνεύεται η σωματική τους ακεραιότητα...αυτά θα μας δείξουν το δρόμο για όλα!!

Να σας πω κορίτσια...Εμένα ο θοδωράκης καθάρισε μετά τα 3.Δεν τον πίεσα καθόλου...Ακολούθησα τη συμβουλή της γιατρού..Με το που καθάρισε δεν είχαμε ούτε ένα ατύχημα(να κατουρηθεί στον ύπνο του).Μην αγχώνεστε τα παιδάκια μας θα μας δείξουν πότε είναι έτοιμα γι αυτό το στάδιο..

526437xvildghyb3.gif

Να τους το δώσεις, Βούλα! Τουλάχιστον να μη χτυπήσει κ άλλος κόσμος! Κρίμα είναι!

Εγώ πάλι επειδή ενός έτους έκοψα τις πάνες, θεωρώ ότι η Ραφαέλλα έχει πάει "πίσω"

Θα τους το δώσω γιατί από εκεί μπορεί να πέσει ο καθένας...Από μικρό παιδάκι μέχρι και ηλικιωμένος...Εδώ και χρόνια φώναζαν οι κάτοικοι να μπουν κάγκελα αλλά τίποτα...Ελπίζω να γίνει τώρα..

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Ερώτηση: 'Οταν επιστρέφουμε το βράδυ κουρασμένοι κ η μικρή από το κλάμα γίνεται κόκκινη κ μετά μωβ επειδή θέλει να δει "Φραουλίτσα" κ η μαμά με τον μπαμπά να χτυπιούνται ότι είναι πολύ αργά, αλλά το παιδί δε χαμπαριάζει, τι κάνουμε;;; :confused::confused::confused:

Ερώτηση: 'Οταν επιστρέφουμε το βράδυ κουρασμένοι κ η μικρή από το κλάμα γίνεται κόκκινη κ μετά μωβ επειδή θέλει να δει "Φραουλίτσα" κ η μαμά με τον μπαμπά να χτυπιούνται ότι είναι πολύ αργά, αλλά το παιδί δε χαμπαριάζει, τι κάνουμε;;; :confused::confused::confused:

αχαχα..σωστό και αυτό!!!!!!!!

Ειρήνη, πως σου φαίνεται ο νέος παιδικός; Από τώρα θα την πας ή έχεις άτομο να στην κρατάει καλοκαίρι;

από αρχές ιουνίου...ευτυχώς αυτός κλείνει μόνο 15 μερες τουν αύγουστο

δεν νομίζω ότι εννοούσε να τους κάνουμε όλα τα χατήρια..αυτό εννοείται.....

απλά να μην τα πιέζουμε για το φαγητό (να φάνε μόνα τους) , την τουαλέτα γενικά πράγματα που έτσι και αλλιώς θα τα κάνουν! δεν υπάρχει πίεση χρόνου...

Διαφημίσεις

φαφελίτσα η ραφαελα ειναι ισχυρή προσωπικοτητα!!

στην περιπτωση αυτη κανουμε υπομονη μεχρι να καταλαβει οτι ειναι αργα και παμε για υπνο!!!

Το θέμα είναι ότι κ εγώ κ ο μπαμπάς της είμαστε χαμηλών τόνων... Από που να πήρε αυτό το παιδί; :?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...