Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ουπς!Τι έγινε σήμερα?Καμία απογευματινοβραδυνή?

Κι εγώ έκλεισα το σίδερο τώρα κ μπήκα με φόρα οτι θα έχω να διαβάσω πολλά!

evangelia,μην αγχώνεσαι,μπορεί να μην είναι και τίποτα.Το ίντερνετ πάντα μας αγχώνει(είδες που το λέγαμε κ χτες).Μόλις πας στο γιατρό θα σου φύγει ο φόβος κ ακόμα κ αν είναι αυτό που μας έβαλες πιο πάνω το άρθρο είδες οτι αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή κ στη χειρότερη με μια επεμβασούλα.Το καλό είναι οτι θα το ψάξεις κ θα πας στο γιατρό.Εύχομαι όλα καλά να πάνε κ να μην είναι τίποτα!

voulam,σε σκέφτομαι για την κούραση που θα έχεις και το άγχος αυτές τις μέρες.Και τα παιδιά θα είναι ανήσυχα φαντάζομαι όπως ήταν τα δικά μου.Τους είχαμε συσκευάσει κ τα παιχνίδια αρκετές μέρες πριν κ είχαν "λαλήσει" μες στις κούτες!Υπομονή!Κοντεύετε!

fafela,που είσαι?δεν θα το ξενυχτήσουμε σήμερα?εγω εχω φτιάξει και καφεδάκι.Είχα ένα βουνό σίδερο και είπα να εχω δυνάμεις,αλλά έκανε φασαρία ο ατμός,ξύπναγε ο μικρός κ έκλαιγε και το άφησα για αύριο.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλημέρα Ειρηνάκι!Τι κάνεις?

Ο Ανδρέας έχει αρχίσει κ λέει αρκετές λεξούλες και μ'αρέσει πολύ αυτή η περίοδος!

Εχτές με έστειλε!Έλεγε ένα-γίο-τια-έσι -ετά-οτό-τέτα!Όχι συνεχόμενα.

Πίανουν τόπο τα dvd!Έχει δει πόσες φορές το "Ο Έκτορας τραγουδάει για τους αριθμούς".Μπορεί να είναι κι απ τη Ντόρα.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κ μενα παπαγαλάκι είναι!Αχ!Έχουν πολύ γέλιο!

Φεύγω τώρα πάω το μικρό στο γιατρό γιατί ο βήχας συνείζει και έρχεται κ σκ!

Πριν φύγω να σας βάλω όμως ένα αγαπημένο τραγούδι:

http://www.youtube.com/watch?v=GpGpKBIOTiI

Ψάχνοντας βρήκα κ αυτό,δεν το έιχα ακούσει ποτέ!Και φοβερό βίντεο!

http://www.youtube.com/watch?v=XQmlysbQ22k

LGXAp3.png

vjNwp3.png

ελένη μου χρόναι πολλά!!!!!!!!

να εισαι πάντα πολύχρονη, χαρούμενη και ευτυχισμένη!!!!!

να σε χαίρομαστε!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεσαι την οικογένεια σου και ειδικά τον μικρο αντρα της ζωης σου!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...