Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εγκεφαλικό; Μα πως;;;

Εγώ πάντως δε δίνω σημασία όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ! Πάντα κοιμόμουν πολύ λίγο, ίσως κ μόνο ένα 4 - 5ωρο την ημέρα! Από που νομίζεις ότι πήρε αυτό το παιδί για το οποίο παραπονιέμαι; :cool:

Το στομάχι μου το χάλασε φαρμακευτική αγωγή δύο ετών! Οπότε, δε με τρομάζει, μόνο με εκνευρίζει...

Κ το στήθος... εδώ τρομάζω γτ έχω ινοαδενώματα... Να μου πάει... Παρόλο που έκανε πρόσφατα εξετάσεις κ πήγα κ καπάκι σε μαστολόγο...

Αλλά αυτό καλύτερα να μην το σκέφτομαι...

Είχα πάει για κατι εξετασεις σε ενα παθολογο και πάνω στην κουβέντα τον ρώταγα για το ανεύρησμα κι εκεινος έκανε το λάθος να μου πει οτι πριν το πάθεις βλέπεις αστράκια!Ε,αυτό ήταν,μου καρφώθηκε η ιδέα κ μετα απο 2 μέρες είμαι κουρασμένη κ νηστικη στη δουλειά και πάνω σε μια φάση άγχους είδα αστεράκια...Αυτό ήταν!Να μη σου πω τη συνεχεια αναλυτικά,μονο οτι κατεληξα στο νοσοκομειο και για μερες έτρεχα απο τον ενα γιατρο στον αλλο για να μου πουν οτι ολα αυτα είναι άγχος!

Κι εσυ παιδί μου 4-5 ώρες μόνο?Απίστευτο!!!

Αλήθεια,τι ειναι τα ινοαδενώματα(σορρυ για την αδιακρισία,αν θες μου λες)?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Ξέχασα να απαντήσω... Κοιμάμαι περισσότερο από ποτέ, γτ πάντα κοιμάμουν λίγο! Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά δε χρειαζόμουν ύπνο... Να φανταστείς ότι τελευταία χρονιά λυκείου με διάβασμα ολοήμερο για πανελλαδικές κοιμόμουν ένα 3ωρο το βράδυ κ ένα 2ωρο το μεσημέρι... όλη τη χρονιά...

Είχα πάει για κατι εξετασεις σε ενα παθολογο και πάνω στην κουβέντα τον ρώταγα για το ανεύρησμα κι εκεινος έκανε το λάθος να μου πει οτι πριν το πάθεις βλέπεις αστράκια!Ε,αυτό ήταν,μου καρφώθηκε η ιδέα κ μετα απο 2 μέρες είμαι κουρασμένη κ νηστικη στη δουλειά και πάνω σε μια φάση άγχους είδα αστεράκια...Αυτό ήταν!Να μη σου πω τη συνεχεια αναλυτικά,μονο οτι κατεληξα στο νοσοκομειο και για μερες έτρεχα απο τον ενα γιατρο στον αλλο για να μου πουν οτι ολα αυτα είναι άγχος!

Κι εσυ παιδί μου 4-5 ώρες μόνο?Απίστευτο!!!

Αλήθεια,τι ειναι τα ινοαδενώματα(σορρυ για την αδιακρισία,αν θες μου λες)?

Τι μου θύμισες;΄Ενας θείος μου είχε πάθει ανεύρισμα. Σε κάποια διήγηση είπε ότι το βράδυ πριν το πάθει είχε φρικτό πονοκέφαλο που δεν ηρεμούσα με τπτ... Από τότε, κάθε φορά που είχα πονοκέφαλο, περίμενα πρώτα να περάσει κ μετά να πέσω για ύπνο...

Δεν είναι αδιακρισία, μην ανησυχείς... Είναι κάτι ¨μπαλάκια¨ στο στήθος, καλοήθη! Προς το παρόν, όλα καλά, αλλά χρειάζονται παρακολούθηση! Το μεγαλύτερο λούκι το τράβηξα μετά τον τοκετό γτ διάβασα κάπου ότι μπορεί κ να μεγαλώσουν με την εγκυμοσύνη κ κόντεψα να τρελαθώ...

Ξέχασα να απαντήσω... Κοιμάμαι περισσότερο από ποτέ, γτ πάντα κοιμάμουν λίγο! Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά δε χρειαζόμουν ύπνο... Να φανταστείς ότι τελευταία χρονιά λυκείου με διάβασμα ολοήμερο για πανελλαδικές κοιμόμουν ένα 3ωρο το βράδυ κ ένα 2ωρο το μεσημέρι... όλη τη χρονιά...

Απα πα!!Εγω κοιμαμαι 7 ώρες και νιωθω οτι ειναι λίγο!Μ'αρεσει πολύ ο υπνος και του αντρα μου το ιδιο!Υπάρχουν φορές που διαπραγματευόμαστε τα μεσημερια για 1 ώρα ύπνου!!ποιος θα κοιμηθει και ποιος θα μεινει με τα παιδιά!:D:D

Πόσες φορες έχω πει να ηταν κανεις να μας κρατησει τα μικρα οχι για να παμε βολτα,αλλα για να κοιμηθουμε ενα μεσημερι μαζι όπως παλιά(για 2 ωρίτσες τουλάχιστον):oops::oops::lol:

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Τι μου θύμισες;΄Ενας θείος μου είχε πάθει ανεύρισμα. Σε κάποια διήγηση είπε ότι το βράδυ πριν το πάθει είχε φρικτό πονοκέφαλο που δεν ηρεμούσα με τπτ... Από τότε, κάθε φορά που είχα πονοκέφαλο, περίμενα πρώτα να περάσει κ μετά να πέσω για ύπνο...

Δεν είναι αδιακρισία, μην ανησυχείς... Είναι κάτι ¨μπαλάκια¨ στο στήθος, καλοήθη! Προς το παρόν, όλα καλά, αλλά χρειάζονται παρακολούθηση! Το μεγαλύτερο λούκι το τράβηξα μετά τον τοκετό γτ διάβασα κάπου ότι μπορεί κ να μεγαλώσουν με την εγκυμοσύνη κ κόντεψα να τρελαθώ...

Το ινερνετ οντως μπορει να σε πανικοβάλλει!εγω εχω αγχωθει κάποιες φορες με αυτα που διαβαζω!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Μαριγώ, απλή απορία... Ο άντρας σου δουλεύει βράδυ; Επειδή είπες ότι είναι σε τουριστικό επάγγελμα...

Ειναι οδηγος σε ξενοδοχειο.Οποτε δουλευει τις ωρες που ερχονται πλοια κ αεροπλάνα.Προς το παρον εχει λίγα βραδυνα(δηλδή 10:30-11:30).το καλοκαιρι ισως εχει και πιο βρδυνα δρομολογια.Το κακο ειναι οτι δεν εχει ρεπο!Ηλπιζα σε καμια εκδρομουλα στα γυρω νησια..απ'του χρονου...δεν πειράζει!!Πήγαμε πριν 2 βδομάδες στον ξαδερφο μου στην Πάρο κι ηταν πολύ ωραία!

Είδες?Ένα ρωτάς 10 απαντάω!!Μ' αρέσει η πάρλα!!:D:D

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Πολύ άσχημο αυτό με τα ρεπό... Δεν προλαβαίνεις να ξεκουραστείς... Εκτός κ αν δουλεύει μόνο θερινή σαιζόν, οπότε το χειμώνα στο σπίτι με γυναικούλα κ παιδάκια!

Πάντως θα είναι ευκαιρία να σας επισκεφτούν οι δικοί σας! :wink:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...