Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μπήκα πολύ αργά!Ο μικρος εχει πολυ βήχα και μιξούλες.Ο βήχας πρεπει να ειναι απο τις μιξούλες.Μου ειπε κ αυτη πολύ ορο να του βαζω κ μασκα αερολιν 2πατ. 3 φορες τη μερα.Ο πυρετος αρχισε να πέφτει.Θα δουμε πως θα ειναι το πρωι κκ αναλογα θα πράξω.

nicol,περαστικα στο Μαράκι!Το ενα μετα το άλλο της ήρθε!Εγκλώβιζε της τα χέρια κ βάζε τη με την πλάτη στο στέρνο σου κ θα γίνονται εύκολα οι μάσκες.

nenaki,τι πήρες τελικά για το μωρό?Πήρες κρεβατάκι ή κούνια?Στη Χριστιάννα τι έχεις?Καλύτερα πάντως στη μικρή γουίνι κ στη μεγάλη πριγκίπισες.Μπορεις να βάλεις στη Χριστιάννα τα καινουργια έπιπλα κ να την καλοπιάσεις κιόλας!

fafela,μας ξεσήκωσες με τα μαγειρέματα!Εγώ έφτιαξα ψωμάκι σήμερα και πήρα επαίνους απο κορη και πατέρα!Θέλω κ γω τσουρέκια!!μιαμ!μιαμ!τ'αγαπημένο μου!

Το κακο ειναι οτι φτιαχνω πραγματα κ αταλήγω να τα τρώω σχεδον όλα εγω.Έφτιαξα πριν λίγες μερες κεικ και το έφαγα όλο εγω και λίγο ο Ανδρέας!Η κόρη μου δεν το καταδέχτηκε!

Τελευταία μου κάνει συνεχεια ζήλειες για το μικρό.Μου λέει οτι του μιλάω πιο γλυκά κ σε κεινη δε μιλάω ετσι.Επισης οτι δεν τον τιμωρω ποτε,οτι ολο εκεινη μαλώνω.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Νικόλ, πιστεύω πως κανένα παιδάκι δε θα καθόταν με τις μασκούλες... Κάνε εσύ την προσπάθειά σου κ ίσως το Μαράκι κάθεται έστω κ λίγο περισσότερο κάθε φορά... Περαστικά να είναι γρήγορα! Τουλάχιστον να κοιμάται καλά το κοριτσάκι μας για να ανακτήσει δυνάμεις!

Ευαγγελία, σλουρπ! Θέλω κ εγώ! Μεθαύριο! Για αύριο έχω γεμιστά! :tongue:

Βούλα, τι όμορφα που αρχίζουν κ πάνε τα πράγματα προς το καλύτερο!

Νένα, μην ανησυχείς για το δωμάτιο της Χριστιαννούλας! Είναι μπεμπε ο Γουϊνι! Όταν μεγαλώσει λίγο κ θέλει κάτι άλλο, θα βάλει τη χρυσοχέρα μαμά της να το ξαναφτιάξει από την αρχή! Να είσαι σίγουρη για αυτό! Της Ραφαέλλας έχει τις Disney fairies! Δε λέω, μου αρέσει πολύ, αλλά δεν είναι μπεμπέ - μπεμπέ... Καταλαβαίνεις τι εννοώ, ε;

Μαριγώ, ποιο εμβόλιο κάνατε; Ίσως να φταίει για τον πυρετο του μικρού... Το θεωρώ ανεπίτρεπτο για γιατρό να μη σηκώνει τα τηλ του! Αν ήταν μεγαλύτερη ανάγκη δλδ, τι στο καλό θα έκανες; Στο μόνο που ίσως δεν της ρίχνω ευθύνη είναι πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρει σίγουρα από που είναι ο πυρετός... Πάντως, κ η δική μας παιδίατρος μας δίνει αγωγή το 1ο 3ήμερο χωρίς να την δει! Ούτως ή άλλως επικοινωνούμε κ αν το κρίνει απαραίτητο να την δει, τότε την πηγαίνουμε... Κ είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένη από τη συγκεκριμένη! Γνώμη μου πάντως να αλλάξεις παιδίατρο... Αφού δεν "κολλήσατε" από την αρχή...

Ελένη, ελπίζω να έχεις σύντομα τηλ... Γτ ξενυχτάω μόνη μου! χαχα

Γεια σου fafela,τώρα σε ειδα.Έγραφα τοση ώρα!

Μου φαίνεται έχεις πολύ αγχος αυτον τον καιρό!!!!

Εχτες ήταν το στομάχι σου σήμερα το στήθος σου και προχτες είχες αυπνία!

Μη φοβάσαι,δε νομίζω να ειναι τιποτα.Μάλον έχεις στρεσαριστει πολύ!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Κάναμε το επαναλειπτικο το πενταπλό.Πάντως το πρηξιμο με το αλουμινόνερο έφυγε!Και του αρεσε κιόλας!Μαλώναν με την κορη μου ποιος θα πάρει μετα το βαμβάκι.Εκείνος το έπαιρνε και έτριβε τήν παλάμη του!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ωχ, Μαριγώ, είναι αρρωστούλης για τα καλά ο μικρούλης σου... Κρίμα... Μπορεί κ ο ορός να του φέρνει βήχα... Το πάθαινε κ η Ραφαέλλα! Από τότε που αρχίσαμε να παίρνουμε ορό σε σπρέυ, σωθήκαμε στην κυριολεξία! Αν θες, ρώτα κ τη γνώμη της παιδιάτρου... Της παίρνουμε φυσιολογικό ορό σε σπρέυ physiomer, όχι το μεγάλο μπουκάλι, αλλά ένα μικρούλι! Έχει διαφορά...

Διαφημίσεις

Γεια σου fafela,τώρα σε ειδα.Έγραφα τοση ώρα!

Μου φαίνεται έχεις πολύ αγχος αυτον τον καιρό!!!!

Εχτες ήταν το στομάχι σου σήμερα το στήθος σου και προχτες είχες αυπνία!

Μη φοβάσαι,δε νομίζω να ειναι τιποτα.Μάλον έχεις στρεσαριστει πολύ!

Λοιπόν, έτσι όπως τα διαβάζω νιώθω σαν καμιά γριά 80 χρονών! :-D:-D:-D

Κάναμε το επαναλειπτικο το πενταπλό.Πάντως το πρηξιμο με το αλουμινόνερο έφυγε!Και του αρεσε κιόλας!Μαλώναν με την κορη μου ποιος θα πάρει μετα το βαμβάκι.Εκείνος το έπαιρνε και έτριβε τήν παλάμη του!

χαχαχα! Άψογος ο μικρός!

Ωχ, Μαριγώ, είναι αρρωστούλης για τα καλά ο μικρούλης σου... Κρίμα... Μπορεί κ ο ορός να του φέρνει βήχα... Το πάθαινε κ η Ραφαέλλα! Από τότε που αρχίσαμε να παίρνουμε ορό σε σπρέυ, σωθήκαμε στην κυριολεξία! Αν θες, ρώτα κ τη γνώμη της παιδιάτρου... Της παίρνουμε φυσιολογικό ορό σε σπρέυ physiomer, όχι το μεγάλο μπουκάλι, αλλά ένα μικρούλι! Έχει διαφορά...

Ευχαριστώ για τη συμβουλη!Θα το δοκιμάσω!

Εσεις τι κανατε με το θεμα του υπνου?Σαν να κοιμάται νωρίτερα μου φαινεται!

Εμένα κοιμαται 10-11 αλλά το βραδυ ξυπναει και ερχεται στο κρεβατι μας.Τελευταία το πηρε χαμπάρι κ η μικρη μου και βρισκομαστε να κοιμομαστε ολοι μαζι.Εχτες κοιμήθηκα με τον άντρα μου και ξυπνησα με τα παιδακια μου στο κρεβατι κ τον αντρα μου στον καναπε!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Λοιπόν, έτσι όπως τα διαβάζω νιώθω σαν καμιά γριά 80 χρονών! :-D:-D:-D

Στα λεω γιατι κ μενα με πιανουν κατα καιρους διαφοροι περιεργοι πονοι κ ο αντρας μου με κοροιδευει!!

Πριν 2,5 χρονια μου είχε καρφωθει οτι θα παθω εγκεφαλικό και κοντεψα να τους τρελλάνω όλους εκτος απο μενα!Ούτε που θελω να το θυμάμαι!

Τα πιο πολλά είναι στο μυαλό μας!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Το πιστεύεις πως όταν κοιμάται πριν τα μεσάνυχτα, νιώθω ότι ξεκουράζομαι; Έχει πάνω από ώρα που κοιμάται! Πρόλαβα να συμμαζέψω λίγο, να ετοιμάσω ένα πλυντήριο για να το βάλω να δουλέψει το πρωί, να τακτοποιήσω τα σιδερωμένα κ να μπω κ στο καφέ! Μια χαρά! Μόνο που πρωί ξυπνάει πλέον στις 7 κ έχω τις αμφιβολίες μου για το αν της φτάνει τόσο λίγος ύπνος...

Διαφημίσεις

Στα λεω γιατι κ μενα με πιανουν κατα καιρους διαφοροι περιεργοι πονοι κ ο αντρας μου με κοροιδευει!!

Πριν 2,5 χρονια μου είχε καρφωθει οτι θα παθω εγκεφαλικό και κοντεψα να τους τρελλάνω όλους εκτος απο μενα!Ούτε που θελω να το θυμάμαι!

Τα πιο πολλά είναι στο μυαλό μας!

Εγκεφαλικό; Μα πως;;;

Εγώ πάντως δε δίνω σημασία όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ! Πάντα κοιμόμουν πολύ λίγο, ίσως κ μόνο ένα 4 - 5ωρο την ημέρα! Από που νομίζεις ότι πήρε αυτό το παιδί για το οποίο παραπονιέμαι; :cool:

Το στομάχι μου το χάλασε φαρμακευτική αγωγή δύο ετών! Οπότε, δε με τρομάζει, μόνο με εκνευρίζει...

Κ το στήθος... εδώ τρομάζω γτ έχω ινοαδενώματα... Να μου πάει... Παρόλο που έκανε πρόσφατα εξετάσεις κ πήγα κ καπάκι σε μαστολόγο...

Αλλά αυτό καλύτερα να μην το σκέφτομαι...

Αληθεια,εσυ πως αντεχεις να ξενυχτας κ να ξυπνας τοσο νωρις?

Εντωμεταξυ οσο μενω ξυπνια σκεφτομαι το φαι!!

Ήρθα εδω και πάχυνα πάλι!Θέλω να παρω ένα ποδηλατο(οχι στατικο,κανονικο),αλλα θα προλαβαίνω να κανω καμια βολτα?Εδω έχω διάδρομο στο σπίτι που τον αγοράσαμε πέρυσι κ ζήτημα να έχω κάνει 3 φορές!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Αληθεια,εσυ πως αντεχεις να ξενυχτας κ να ξυπνας τοσο νωρις?

Εντωμεταξυ οσο μενω ξυπνια σκεφτομαι το φαι!!

Ήρθα εδω και πάχυνα πάλι!Θέλω να παρω ένα ποδηλατο(οχι στατικο,κανονικο),αλλα θα προλαβαίνω να κανω καμια βολτα?Εδω έχω διάδρομο στο σπίτι που τον αγοράσαμε πέρυσι κ ζήτημα να έχω κάνει 3 φορές!

Κ εγώ αυτό κάνω! Κ κάθε φορά που μπαίνω νετ, όλο κ καμιά συνταγούλα χαζεύω! :wink: Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω! Ο άντρας μου παραπονιέται λίγο γτ κάνει τη λάντζα, αλλά το ξεχνάει γρήγορα! χαχα

Για το ποδήλατο εξαρτάται... Αν είσαι μόνη με τα παιδιά, λίγο δύσκολο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...