Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

γεια σου βουλίτσα μου!!!!

μπηκα λιγακι αλλα πάω για νανακια νωρίς!!!

την εχω και κλαιει ψευτικα..ποσο με νευριάζει οταν το κάνει αυτό!!!!!!

βουλίτσα ξέρω οτι σου αρεσουν οι συνταγές!!!!να το φτιάξεις!!!!μεχρι και ο γιωργος το τρωει!!

μαριγω ρωτησε και τις αλλες μαμαδες και πες μας να καταληξουμε!!περαστικα στον μικρούλη!!δυστυχως οι γιατροί είναι χάλια...τί ν αλέμε τωρα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...

Τι κάνετε;

Νικολ πως ειναι η μαρία;Εμείς είμαστε λίγο καλύτερα...

και πάνω που νόμιζα οτι είμαστε καλύτερα

τσουπππππ βρογχιολίτιδα μας γύρισε:(

την πήγα στο γιατρό γιατί έχει δύσπνοια

και ακούστε θεραπεία

3πατήματα μάσκα αερολίν και μετά μισή ώρα άλλα 2 seretide

αυτό θα γίνεται 3 φορές τη μέρα

και το ωραίο είναι ότι το μαράκι δεν κάθεται με μάσκα:(:(:(

θα τις βγάλω το βράδυ, ελπίζω να τις προλάβετε!!!!

πάλι δεν πρόλαβα

πρέπει όμως αύριο κάποια στιγμή να μου στείλεις τις φοτο στο εμαιλ

έβγαλε ωραίες φοτο ο γιώργος

γεια σας κοριτσάκια!!!

εδώ κάνει κρύο!!!!!!μπρρρρρ.....

κοιμηθηκαμε με την φενια 2,5 ωριτσες!!!αχ πηρα τα πάνω μου!!!!!!

νενάκι μου καλό, νενάκι μου γλυκό να ρίξεις από το μπαλκόνι όποιον σε στεναχωρεί!!τα παιδάκια χρειάζονται τις μανούλες τους!!!!!!!!!άσε τον χρόνο να περάσει και θα δείξει..

ελενιτσα σε αναζητησα!!!ελπιζω να φτιαξει γρηγορα το νετ σας!!!!!

νικολ δεν μπορω να μην το σχολιάσω!!!σου κάνει εντυπωση η πεθερά της ελένης????η δική σου ειναι η τοπ!!!!στην μαγιόρκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εν τω μεταξυ, εκει που τρωγαμε το σαββατο το ειπε ο θανασης..με το ζόρι κρατηθηκα να μην το σχολιάσω!!!όλα τα λεφτά πραγματικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πως ειναι ο θανασης??

για το αγχος σου θα επανελθω αργοτερα!!!!!

επισης χαιρομαι που τα ξεκαθαρισες με την φιλη σου!!!!το σημαντικό είναι οταν υπάρχει κατι, να λυνεται αμεσως..γαιτι μετα το ενα φερνει το άλλο...

βουλιτσα μου αυριο θα φτιαξω κατι πολυ νοστιμο..μελιτζάνες στο ταψι με απο πάνω ντοματουλα κομματακια μικρα και φρυγανια τριμμενη και τυράκι..γίνεται σούπερ!!!!!φαφελίτσα τσουρεκάκια μάλλον αυριο τελικά!!

ειρηνη μου καλό απόγευμα!!επλιζω να σου ηρθαν οι φωτος!!

λοιπόν αυτό το φαγητό το κάνει η μαμα μου αλλά τρίβει και καρύδι ψιλοκομμένο απο πάνω

είναι μούρλια

αρα ειναι καποια από εμάς!!!!!

αυτο λεγεται διαφορά φάσης, τωρα το καταλαβα!!!:roll::roll::roll:

σε ευχαριστώ που μου το λες δημόσια και εγώ σε νοιάζομαι:lol::lol::lol::lol::lol:

ασχετο αλλά αυτες τις 2 γατουλες στο αβαταρ σου εγω γιατι τις βλέπω πάστα??οεο???

παω για σιδερωμα!!!

φιλιά.

χαχαχαχ ωραία ,όπως κι εγώ το λιονταράκι σου το βλέπω για καλάθι πασχαλινό:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγώ τα έχω πάρει με την παιδίατρο!

Σήμερα έχει κ πυρετό ο μικρός.Του έδωσα ντεπον το μεσημερι κ του ανεβηκε σε 2 ωρες ο πυρετος 38,7.Έπαιρνα τηλ.τη γιατρό και δεν το σήκωνε.Τελικά το σήκωσε 6παρά και μου λέει δώστου και πονσταν.Της λέω δε χρειάζεται να έρθω να τον δειτε απο κοντά?Μου λέει αν συνεχίσει ο πυρετός η ο βήχας έλα να τον δω(ετσι αόριστα).Της λέω τι είναι κάποια ίωση?Και μου απαντάει πάλι αόριστα "μπορεί".

Τα έχω πάρει.Ή θα παω στην άλλη και θα πληρώνω 80ευρω ή θα πάω σάυτην το απογευμα μπας κ του δωσει σημασία!Αλλά αυτο μου τη ΄δινει!Όλοι οι γιατροί είναι για τα λεφτά!!Θέλουν όλοι πολύ ξύλο!Μόνο ο παλιός μου παιδίατρος ήταν "άνθρωπος"(ένας που είχα μεγάλης ηλικίας).Πριν φύγουμε μας είπε κι όλας οτι θέλουμε να τον παίρνουμε τηλ.

Δεν ξερω ακομα τι θα κανω.Θα μιλήσω και με άλλες μαμάδες για να δω!

μαριγώ μου περαστικά υπομονή

σίγουρα ίωση θα είναι

εσύ αύριο πάρε το παιδάκι και πάνε το να το δεί

και ψάξε να βρείς γιατρό να είσαι ευχαριστημένη ή βρες το κουμπί αυτής;)που δυστυχώς είναι στην τσέπη, αυτό θα το δείς εσύ

πάντως άποψη μου

πλήρωσε κανα 2 φορες να γλυκαθεί για να την έχεις του χεριύ σου

Διαφημίσεις

nikol αμαν βρε με το μαρακι μας.θα ταλαιπωρηθειτε με τις μασκες αλλα ειναι για καλο.ποσες μερες θεραπεια?ελπιζω συντομα να γινετε καλα και ξουτ μακρια απο εδω.

ευαγγελια και εγω το κανω αυτο το φαγητο,καιρο εχει βεβαια να το κανω τωρα.θελει μια μερα.εγω δε ξερω αυριο τι να κανω,ελεγα να κανω ενα παστιτσιο αλλα θα δειξει,αναλογα τα κεφια.

μαριγω τι εγινε τελικα?πηγατε παιδιατρο?

βουλα και εμενα μου αρεσε ο γουινακος που εβαλες,πολυ ζωντανα χρωματα!ασε που ειναι και το θεμα δωματιου της Χριστιαννας!

ααα τωρα που ειπα δωματιο,στην τσουπρα που θα ερθει το δωματιο θα εχει θεμα πριγκιπισσες.λετε να αδικω την χριστιαννα που εχει γουινακο????

καλο ξημερωμα σε ολες!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Λοιπόν... Σήμερα έχω έναν πόνο στο στήθος το κάτι άλλο... Το αισθάνομαι σαν να μυρμηγκιάζει, έχει πρηστεί κ με καίει... Τι να είναι πάλι τούτο; Αχ, θα πάθω τπτ από το άγχος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...