Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

----------------------------------------------

είμαι πάντως για κάτι χαρούμενη, για μια φίλη μου, που απο ένα λάθος κόντευα να τη χάσω απο φίλη

ευτυχώς όλα καλά,την νοιάζομαι πάντα και θέλω να το ξέρει!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

526437xvildghyb3.gif

μπράβο βουλίτσα...τώρα καθυστερήσατε και λίγο με τη μετακόμιση ε?

αστα ειρήνη μου τώρα τρέχω και δεν φτάνω...Δεν πειράζει όμως...Αρκει να είναι γερά τα παιδάκια μου:D:D:D:D:D

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

αχ ειναι κουκλες πραγματικα.

συγκινηθηκα βρε κοριτσια.τι αθωες ψυχουλες!!να τις χαιρεστε κοριτσακια μου.ολες να χαιρομαστε τα βλασταρακια μας που με τοσο κοπο φεραμε στον κοσμο και μεγαλωνουμε!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

γεια σας κοριτσάκια!!!

εδώ κάνει κρύο!!!!!!μπρρρρρ.....

κοιμηθηκαμε με την φενια 2,5 ωριτσες!!!αχ πηρα τα πάνω μου!!!!!!

νενάκι μου καλό, νενάκι μου γλυκό να ρίξεις από το μπαλκόνι όποιον σε στεναχωρεί!!τα παιδάκια χρειάζονται τις μανούλες τους!!!!!!!!!άσε τον χρόνο να περάσει και θα δείξει..

ελενιτσα σε αναζητησα!!!ελπιζω να φτιαξει γρηγορα το νετ σας!!!!!

νικολ δεν μπορω να μην το σχολιάσω!!!σου κάνει εντυπωση η πεθερά της ελένης????η δική σου ειναι η τοπ!!!!στην μαγιόρκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εν τω μεταξυ, εκει που τρωγαμε το σαββατο το ειπε ο θανασης..με το ζόρι κρατηθηκα να μην το σχολιάσω!!!όλα τα λεφτά πραγματικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πως ειναι ο θανασης??

για το αγχος σου θα επανελθω αργοτερα!!!!!

επισης χαιρομαι που τα ξεκαθαρισες με την φιλη σου!!!!το σημαντικό είναι οταν υπάρχει κατι, να λυνεται αμεσως..γαιτι μετα το ενα φερνει το άλλο...

βουλιτσα μου αυριο θα φτιαξω κατι πολυ νοστιμο..μελιτζάνες στο ταψι με απο πάνω ντοματουλα κομματακια μικρα και φρυγανια τριμμενη και τυράκι..γίνεται σούπερ!!!!!

φαφελίτσα τσουρεκάκια μάλλον αυριο τελικά!!

ειρηνη μου καλό απόγευμα!!επλιζω να σου ηρθαν οι φωτος!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

αχ ειναι κουκλες πραγματικα.

συγκινηθηκα βρε κοριτσια.τι αθωες ψυχουλες!!να τις χαιρεστε κοριτσακια μου.ολες να χαιρομαστε τα βλασταρακια μας που με τοσο κοπο φεραμε στον κοσμο και μεγαλωνουμε!

τωρα μιλας σωστά!!!αυτες οι αθωες ψυχουλες μας εχουν τοοοοοσο πολυ αναγκη!!!:roll::roll::roll:

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

είμαι πάντως για κάτι χαρούμενη, για μια φίλη μου, που απο ένα λάθος κόντευα να τη χάσω απο φίλη

ευτυχώς όλα καλά,την νοιάζομαι πάντα και θέλω να το ξέρει!!!

αρα ειναι καποια από εμάς!!!!!

αυτο λεγεται διαφορά φάσης, τωρα το καταλαβα!!!:roll::roll::roll:

σε ευχαριστώ που μου το λες δημόσια και εγώ σε νοιάζομαι:lol::lol::lol::lol::lol:

ασχετο αλλά αυτες τις 2 γατουλες στο αβαταρ σου εγω γιατι τις βλέπω πάστα??οεο???

παω για σιδερωμα!!!

φιλιά.

FAcZp3.png

gimFp3.png

Και οι 3 είναι υπέροχες!!!

Αξιολάτρευτες!!!

Μια γλύκα!!!

Να τις χαίρεστε κορίτσια μου!!Να είναι πάντα καλά!!

nenaki,είναι η εγκυμοσύνη που τα διογκώνει τα προβλήματα!Κι εγώ στις εγκυμοσύνες μου με έπιαναν διάφορα κι ένιωθα χάλια!Είναι οι ορμόνες σου κοριτσάκι μου!Προσπάθησε να ηρεμήσεις όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια!Έχουμε τον τρόπο μας να τα φτιάχνουμε τα πράγματα εμεις οι γυναίκες αν θέλουμε!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Εγώ τα έχω πάρει με την παιδίατρο!

Σήμερα έχει κ πυρετό ο μικρός.Του έδωσα ντεπον το μεσημερι κ του ανεβηκε σε 2 ωρες ο πυρετος 38,7.Έπαιρνα τηλ.τη γιατρό και δεν το σήκωνε.Τελικά το σήκωσε 6παρά και μου λέει δώστου και πονσταν.Της λέω δε χρειάζεται να έρθω να τον δειτε απο κοντά?Μου λέει αν συνεχίσει ο πυρετός η ο βήχας έλα να τον δω(ετσι αόριστα).Της λέω τι είναι κάποια ίωση?Και μου απαντάει πάλι αόριστα "μπορεί".

Τα έχω πάρει.Ή θα παω στην άλλη και θα πληρώνω 80ευρω ή θα πάω σάυτην το απογευμα μπας κ του δωσει σημασία!Αλλά αυτο μου τη ΄δινει!Όλοι οι γιατροί είναι για τα λεφτά!!Θέλουν όλοι πολύ ξύλο!Μόνο ο παλιός μου παιδίατρος ήταν "άνθρωπος"(ένας που είχα μεγάλης ηλικίας).Πριν φύγουμε μας είπε κι όλας οτι θέλουμε να τον παίρνουμε τηλ.

Δεν ξερω ακομα τι θα κανω.Θα μιλήσω και με άλλες μαμάδες για να δω!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...