Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πολύ ησυχία σήμερα!!

Εμεις πηγαμε στην παιδίατρο πάλι και μας έδωσε αλουμινόνερο που λέγατε κ σεις.Ακόμα δεν του έκανε τίποτα,αλλά καθόταν σαν ήσυχος οταν του το έβαζα και με κοίταγε με απορία,άρα θα τον ανακούφιζε!Μόνο που απογοητεύτηκα με την γιατρό γιατι της είπα οτι έχει λίγο βήχα και μπούκωμα,και τον εξέτασε μόνο ακροαστικά.

Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτό εδώ και δεν ξέρω τι να κάνω.Είχα συνηθίσει στην Αθήνα που έπαιρνα τηλ.τον παιδίατρο για ψύλλου πήδημα και τώρα ακόμα κ τα βασικά εδω δεν τα κοιτάνε!Δεν έπρεπε να ελένξει και το λαιμό κ τα αυτιά?Κι εγώ ντράπηκα να της το πω.Μου είπε κ η δασκάλα της μικρης για άλλη μια παιδίατρο που υπάρχει αλλα παίρνει επίσκεψη 80 ευρώ!!Μεγάλη εκμετάλλευση!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

νατάσσα είμαι εγώ εδώ! εσύ είσαι στη δουλειά??

γμτ έχω στεναχωρεθεί με τα αποτελέσματα των εξετάσεων σήμερα....

Μη στεναχωριέσαι Ειρηνάκι!Αυτό είναι προσωρινο,έτσι δεν είναι?Θα μεγαλώσει και θα τα τρώει όλα και θα λες γιατί έσκαγα τότε?

Μάλον στεναχωριέσαι που δεν μπορείς να φτιάξεις τσουρέκια σαν τη fafela!!!:D:D

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ ησυχία σήμερα!!

Εμεις πηγαμε στην παιδίατρο πάλι και μας έδωσε αλουμινόνερο που λέγατε κ σεις.Ακόμα δεν του έκανε τίποτα,αλλά καθόταν σαν ήσυχος οταν του το έβαζα και με κοίταγε με απορία,άρα θα τον ανακούφιζε!Μόνο που απογοητεύτηκα με την γιατρό γιατι της είπα οτι έχει λίγο βήχα και μπούκωμα,και τον εξέτασε μόνο ακροαστικά.

Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτό εδώ και δεν ξέρω τι να κάνω.Είχα συνηθίσει στην Αθήνα που έπαιρνα τηλ.τον παιδίατρο για ψύλλου πήδημα και τώρα ακόμα κ τα βασικά εδω δεν τα κοιτάνε!Δεν έπρεπε να ελένξει και το λαιμό κ τα αυτιά?Κι εγώ ντράπηκα να της το πω.Μου είπε κ η δασκάλα της μικρης για άλλη μια παιδίατρο που υπάρχει αλλα παίρνει επίσκεψη 80 ευρώ!!Μεγάλη εκμετάλλευση!!

μαριγώ μου μήπως αν πλήρωνες μια επίσκεψη στην γιατρό του ίκα σε έβλεπε με καλύτερο μάτι? να τον πήγαινες απόγευμα μια φορά?

αλλά εγώ στη θέση σου θα της έλεγα να δεί και το λαιμό, δεν κατάλαβα!!!!!!αυτή παίρνει μισθό απο το ικα και είναι υποχρεωμένη να κάνει σωστά τη δουλειά της!!!

έχω την εντύπωση οτι δεν θα δείς αποτέλεσμα με μια φορά που του έβαλες αλουμινόνερο,νομίζω θα χρειαστεί 3, 4 φορές, δε μου έχε ιτύει αλλά έτσι νομίζω;)

nicol,εύχομαι γρήγορα περαστικά στη μικρή σου!!θα της κάνετε εξετάσεις τώρα για αλλεργίες?τι της το δημιούργησε?

ευχαριστώ

όχι δε θα κάνουμε εξετάσεις

ο καιρός και σίγουρα η υγρασία της προκάλεσε το μπούκωμα και μετά ήρθε κι ο βήχας ;)

ακόμη δε τα ξέρω και πολύ καλά, πιθανόν να έτυχε και να μην είναι μόνιμη αλλεργία:roll:

σήμερα μετά τη δουλειά πήγα να γραφτώ στα γυμναστήρια curves αν τα έχετε ακουστά...

ξέρετε πόσο μου έβγαλε να χάσω? 48 πόντους λίπους!!!!!!!!!!!

ρε κορίτσια εσείς που με ξέρετε τόσο χοντρή είμαι??

Διαφημίσεις

σήμερα μετά τη δουλειά πήγα να γραφτώ στα γυμναστήρια curves αν τα έχετε ακουστά...

ξέρετε πόσο μου έβγαλε να χάσω? 48 πόντους λίπους!!!!!!!!!!!

ρε κορίτσια εσείς που με ξέρετε τόσο χοντρή είμαι??

άλλο πόσα κιλά είσαι κι άλλο το λίπος που πρέπει να καεί

απορία

εκεί λίπος μετράνε????

πάντως χοντρή δεν είσαι

με τίποτα(αλλά είπαμε εκτός αν έστειλες άλλη στη λίμνη)χαχαχχαχαχ

άλλο πόσα κιλά είσαι κι άλλο το λίπος που πρέπει να καεί

απορία

εκεί λίπος μετράνε????

πάντως χοντρή δεν είσαι

με τίποτα(αλλά είπαμε εκτός αν έστειλες άλλη στη λίμνη)χαχαχχαχαχ

λες να έστειλα??

ναι λίπος μετράνε...με βάλανε να κρατάω ένα μηχάνημα, και με μετρήσαν με μεζούρα σε όλο το σώμα...

από κιλά οκ μόνο 5!!!!!!!!!!!

λες να έστειλα??

ναι λίπος μετράνε...με βάλανε να κρατάω ένα μηχάνημα, και με μετρήσαν με μεζούρα σε όλο το σώμα...

από κιλά οκ μόνο 5!!!!!!!!!!!

μπράααβο γυμναστήριο

κοίτα λογικά με τα κιλάκια τα 5 θα χαθεί και το λίπος

και ίσως το λίπος να καεί πιο γρήγορα

τι να πώ

τελικά γράφτηκες?

κάθε πότε θα πηγαίνεις? τι συνδρομή?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...