Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια

κοιμηθήκαμε καλύτερα σήμερα , θέλω να πιστεύω οτι θα κάνει τη δουλειά του η μάσκα

τώρα

σήμερα το μαράκι απο την ταλαιπωρία ξύπνησε στις 9 !!!! κουράστηκε το μικράκι μου

δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω ,ελπίζω να τα καταφέρω το μεσημέρι

καλή σας μέρα

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια

κοιμηθήκαμε καλύτερα σήμερα , θέλω να πιστεύω οτι θα κάνει τη δουλειά του η μάσκα

τώρα

σήμερα το μαράκι απο την ταλαιπωρία ξύπνησε στις 9 !!!! κουράστηκε το μικράκι μου

δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω ,ελπίζω να τα καταφέρω το μεσημέρι

καλή σας μέρα

Ευτυχώς, καλά νέα!!!

Διαφημίσεις

νατάσσα είμαι εγώ εδώ! εσύ είσαι στη δουλειά??

γμτ έχω στεναχωρεθεί με τα αποτελέσματα των εξετάσεων σήμερα....

Ναι, Ειρήνη μου! Ακόμα από τη δουλειά γράφω! χιχι

Σοβαρά τώρα, έχεις απόλυτο δίκιο... Κρίμα το κοριτσάκι μας να μην μπορεί να φάει ό,τι θέλει... Κ δύσκολο για σένα, φαντάζομαι... Έχε όμως ελπίδα ότι αυτό θα ξεπεραστεί κάποια στιγμή!

Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι το γνωρίζεις κ το ελέγχεις! Τουλάχιστον προλαμβάνεις τα χειρότερα... Κρίμα πάντως...

Χθες π.χ. έφτιαξα τσουρεκάκια! Το πρωί η Ραφαέλλα τα είδε στο φούρνο κ ήθελε να φάει, παρόλο που μόλις είχε πιει το γάλα της... Ξέρεις πόση χαρά μου έδωσε αυτό;;;

Σου εύχομαι να γίνουν όλα όπως τα έχεις ονειρευτει!!

Πολύ προοδευτική η ιδέα να τα στείλεις έξω!

Εγώ το σκέφτομαι και μόνο που θα τα αποχωριστώ αν πάνε Αθήνα ή σε καποια άλλη πόλη!!Ασε που εδώ μπορει να γνωρισουν και απο άλλη εθνικότητα και να μου ξενιτευτουν τα παιδάκια μου!!!Δε μπορω να φανταστω την κορη μου με κανενα ψυχρό Γερμαναρά!Με κανένα Ιταλό θα το χαιρόμουν ίσως!Η προγιαγιά τς μαμάς μου ήταν Ιταλίδα και τους εχω μια συμπάθεια!

μπράβο χαίρομαι πολύ γαι εσένα που έκανες το όνειρο σου πραγματικότητα και που βρήκατε το ρυθμό σας και όσο πάει θα τον βρίσκετε με το παραπάνω

ευτυχώς δεν είμαι η μόνη που σκέφτεται τόσο μελλοντικά

η αλήθεια είναι οτι εγώ θα προτιμούσα να πάρει παππούτσι απο τον τόπο της εννοώ εδώ Θεσσαλονίκη!!!!χαχαχααχα

δεν θέλω να μου φύγει μακριά, πάντως αν είναι να φύγει και δεν έχω κάνει άλλο παιδάκι, τα έχω πουλήσει όλα και πηγαίνω όπου είναι το κορίτσι μου,αλήθεια το λέω!!!!!

axaxaxa!!!!!

εννοειτε πως θα τα στειλω εξω..η ελλαδα τρωει τα παιδια της..μακαρι μεχρι τοτε να εχουν αλλαξει τα πράγματα!!!

εγω δεν θα ηθελα να συγγενεψω με ξενους!!!!!μου κάνει κάπως!!!!ηθελα ν απαω θεατρο να δω τους ¨συμπεθερους απο τα τυρρανα¨ αλλα δεν καταφερα...

απα πα όχι με ξένους Όχι !!!!!!ρατιστικό αλλά δεν θέλω τι να κάνουμε!!!!

ευαγγελία ξέχασα μια φούστα στη γλυφάδα πριν 5 χρόνια ,ήταν η αγαπημένη μου και το μπολερό μου στο αεροπλάνο για μυτηλήνη!!!!

όπου κι αν άω κάτι θα αφήσω!!!!!!

πήρες τηλ μήπως το βρήκαν?

το δόντι πως πάει?

ήρθα αργά σπίτι γι αυτό δε σε πήρα τηλ

νατάσσα είμαι εγώ εδώ! εσύ είσαι στη δουλειά??

γμτ έχω στεναχωρεθεί με τα αποτελέσματα των εξετάσεων σήμερα....

ειρηνάκι δύσκολο να μην μπορεί να φάει απ όλα ειδικά όταν βλέπει άλλα παιδάκια νατρώνε και το καημένο να θέλει κι αυτό

τι να κάνεις όμως υπομονή άλλους 6 μήνες

αλήθεια έπεσε καθόλου ο βαθμός απο την προηγούμενη φορά ή είναι ο ίδιος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...