Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Δυστυχως δεν εχω fb.Το φοβάμαι κιο σύζηγος δε θέλει.Εδω γκρινιάζει και μ το παρεντς που μιλάμε.Μου λεει πως δεν πρεπει να δημοσιευουμε φωτο των παιδιων.Κι αν σας πω τι επαθα!Στα γενεθλια της κορης μου είχε ερθει στον παιδοτοπο ενας συναδελφος(αυτοκαλέστηκε,μου ειπε να ερθει επειδη εμενε κοντα).Δεν τον ηξερα καιρο αλλα ειχε χιουμορ και καποιες φορεςε μπιστευομαι ευκολα αν συμπαθησω καποιον.Τελοσπάντως ηρθε και του ειχα πει να τραβαει φωτογραφιες γιατι οι υπολοιποι βαριουνται.Εκεινος ειχε φερει δικη του φωτογραφικη κι τραβαγε διαφορες.Περασε οκαιρος κ δεν μου τις εφερνε και μαθίνω απο μια αλλη συναδελφο οτι τς εχει στο φεις.Τρελλάθηκα!Μου ειχε πει η κοπελα να μην του το πω και την εκθεσω.Τελικα του το ειπε εκεινη και τις εβγαλε.'Ημουνστο τσακ να το κανω μυνηση.Τελικα μου τις εφερε αλλα ποτε δεν καταλαβα τι είχε γίνε πραγματικα.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

εχει παθει ενας εδω γαστρεντεριτιδα και μας ηρθε σημερα στη δουλειά...μα καλα δεν σκεφτονται καθόλου????!!!!!!!!!

ποσο νευριαζω με κατι τετοια..τρελαινομαι!!

ηρθε στο γραφειο μου και τον εδιωξα!!!!!

αυτο μου έλεπιπε τωρα.

FAcZp3.png

gimFp3.png

nenaki,καλημερα!Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη.κι εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη εφυγαν οι αλλεργιες κ στη 2η επανηλθαν!Κουραγιο,η ανοιξη τελειωνει..

Κοριτσια,σορυ φευγω γρηγορα γιατι ο μικρος τοση ωρα αλλωνιζει κ με πηρε τηλ. ο αντρας μου κ μου λεει ακομα να πας στην παιδιατρο?Κ δεν εχω μαγειρεψει.Ηταν να κανω γεμιστα,αλλα θα προσφυγω στη λυση της μακαροναδας!

Καλημέρα σ ε όλες !!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Μαριγώ, ποιο εμβόλιο κάνατε; Εμάς μας τα κάνει στο πόδι... Σε όλα βάζουμε προληπτικά αλουμινόνερο, άλλα κοκκινίζουν περισσότερο κ άλλα λιγότερο...

Γεια σου, Νένα! Γεια σου, Ειρήνη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...