Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

μπράβο αννια μου,πολύ καλα κοριτσάκι μου..άντε να χαλαρωσεις τωρα και να ηρεμησεις!!!οσο για τα κιλακια σου, εισαι σούπερ!!!!

μαριγώ μια χαρα μου φαινεται η ζωη στο νησί!!!τουλαχιστον δεν εχετε αγχος,αυτο ειναι πολύυυυυυ σημαντικό!!!!πως περνας την μερα σου??

Η μέρα μου είναι φουλ στις δουλειές!Εδώ δεν έχω τη μαμά να με βοηθάει...

Ξεκινάω το πρωι και πηγαίνω την κόρη μου στο σχολείο,μετά πάω για ψώνια με το ικρό,γυρίζω σπίτι μαγειρεύω,μαζεύω,στις 12 παίρνω τη μικρή και συνχίζω δουλειές.Το απόγευμα σταματάω τις δουλειές και πάμε κάπου βόλτα(κούνιες,παιδότοπο ή απλά να περπατήσουμε στο λιμάνι,στην παραλια).Δεν έχω παράπονο,είναι αυτό που ήθελα!Αλλά οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!Να είναι καλάτα παδάκια μου,μου βγάζουν συνέχεια δουλειές!Αλλά με βοηθάει κι η κόρη μου να μαζέψω!Εχει πολύ πλάκα!Μπορώ να πω είναιπιο γρήγορη απο μένα αν πεισμώσει!:D

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Μαριγώ μου καλημέρα..Δεν σας έδωσε ο παιδίατρος ροδόνερο για να βάλεις αν πρειστεί το σημείο που έκανε το εμβόλιο;

Αστα,η παιδίατρος είναι μια απ τις 3 μονο στο νησί.Είχε αδεια κι εχτες οπυ γυρισε είχε πολλά παιδάκια κα ιτα ξεπέταγε στο 2λεπτο.Να σου πω δε μου αρεσε καθόλου αυτό αλλα τι να κάνω?Του έκανε το εμβόλιο χωρις να τον εξετάσει κι μου ειπε να κάνω τις εξετάσεις που μου είπαν στο νοσοκομείο και να παω νατις δει και τοτε θαεχουμε περισσοτερο χρονο να τα πουμε.Αυτη είναι το πρωι με το ικα και το απογευμα πληρωνεις.Μηπως να πηγαίνω απογευμα να μου δινει περισσοτερο χρονο?Θα παω σε λίγο να τον δει πάλι.Πάντως εχτες περίμενα 1,5 ώρα κι ο μικρος μπες βγες ίσως κρύωσε.Τώρα το σκεφτομαι που θα περιμενουμε παλι.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Η μέρα μου είναι φουλ στις δουλειές!Εδώ δεν έχω τη μαμά να με βοηθάει...

Ξεκινάω το πρωι και πηγαίνω την κόρη μου στο σχολείο,μετά πάω για ψώνια με το ικρό,γυρίζω σπίτι μαγειρεύω,μαζεύω,στις 12 παίρνω τη μικρή και συνχίζω δουλειές.Το απόγευμα σταματάω τις δουλειές και πάμε κάπου βόλτα(κούνιες,παιδότοπο ή απλά να περπατήσουμε στο λιμάνι,στην παραλια).Δεν έχω παράπονο,είναι αυτό που ήθελα!Αλλά οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!Να είναι καλάτα παδάκια μου,μου βγάζουν συνέχεια δουλειές!Αλλά με βοηθάει κι η κόρη μου να μαζέψω!Εχει πολύ πλάκα!Μπορώ να πω είναιπιο γρήγορη απο μένα αν πεισμώσει!:D

δεν σου κρυβω πως αυτο ονειρευομαι και εγω καποια στιγμή!!!

το ονειρο μου ειναι να φτιαξω το σπιτακι μου στο χωριο και να αποσυρθώ με τα παιδακια μου..εξάλλου δεν εχω σκοπο να τα πάω φροντηστηρια και μπούρδες!!με το που θα τελειωσουν το λύκειο θα φυγουν για έξω..εγω δεν θελω με τιποτα να δουλεψω μεχρι τα 65..εχω οριο τα 45!!!

για να δούμε!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Αστα,η παιδίατρος είναι μια απ τις 3 μονο στο νησί.Είχε αδεια κι εχτες οπυ γυρισε είχε πολλά παιδάκια κα ιτα ξεπέταγε στο 2λεπτο.Να σου πω δε μου αρεσε καθόλου αυτό αλλα τι να κάνω?Του έκανε το εμβόλιο χωρις να τον εξετάσει κι μου ειπε να κάνω τις εξετάσεις που μου είπαν στο νοσοκομείο και να παω νατις δει και τοτε θαεχουμε περισσοτερο χρονο να τα πουμε.Αυτη είναι το πρωι με το ικα και το απογευμα πληρωνεις.Μηπως να πηγαίνω απογευμα να μου δινει περισσοτερο χρονο?Θα παω σε λίγο να τον δει πάλι.Πάντως εχτες περίμενα 1,5 ώρα κι ο μικρος μπες βγες ίσως κρύωσε.Τώρα το σκεφτομαι που θα περιμενουμε παλι.

καλα ναι....οχι οτι στο δικο μας το ικα ειναι καλυτερα τα πραγματα!!!!!!!!ευτυχως που εχω ιδιωτικη..απλα χτες ειχε πολλα παιδακια μετα απο αδεια..την επομενη φορα θα ειναι καλυτερα τα πραγματα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

μαριγώ του χρόνου θα πάει η μικρή νηπιαγωγείο??

Τώρα παει νηπιο.Του χρόνου θα πάει δημοτικό.

Εσας ποτε ξεκινησε η ιστορία με τις αλλεργίες?Εννοώ πόσο ήταν η Ζωή?Και πως το καταλάβατε?Η κόρη μου μικρη είχε αλλεργία στο πορτοκάλι και οταν την τσιμπάνε κουνούπια πρήζεται.Σκέφτομαι να της κάνω κι εγω εξετάσεις.Επίσης εχει ατοπική δερματίτιδα και μου έχει πει μια παιδίατρις οτι θα κάνει αλλεργίες.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Τώρα παει νηπιο.Του χρόνου θα πάει δημοτικό.

Εσας ποτε ξεκινησε η ιστορία με τις αλλεργίες?Εννοώ πόσο ήταν η Ζωή?Και πως το καταλάβατε?Η κόρη μου μικρη είχε αλλεργία στο πορτοκάλι και οταν την τσιμπάνε κουνούπια πρήζεται.Σκέφτομαι να της κάνω κι εγω εξετάσεις.Επίσης εχει ατοπική δερματίτιδα και μου έχει πει μια παιδίατρις οτι θα κάνει αλλεργίες.

ότα δοκίμασε αυγό σε ηλικία 10 μηνών φούντωσε...

μετά 12 μηνών, είχα πάρει μια κρεμούλα που μου είπαν ότι δεν έχει αυγό..

τελικά είχε, και έπαθε αλλεργικό σοκ! στο τσακ την προλάβαμε!!!

δεν σου κρυβω πως αυτο ονειρευομαι και εγω καποια στιγμή!!!

το ονειρο μου ειναι να φτιαξω το σπιτακι μου στο χωριο και να αποσυρθώ με τα παιδακια μου..εξάλλου δεν εχω σκοπο να τα πάω φροντηστηρια και μπούρδες!!με το που θα τελειωσουν το λύκειο θα φυγουν για έξω..εγω δεν θελω με τιποτα να δουλεψω μεχρι τα 65..εχω οριο τα 45!!!

για να δούμε!!

Σου εύχομαι να γίνουν όλα όπως τα έχεις ονειρευτει!!

Πολύ προοδευτική η ιδέα να τα στείλεις έξω!

Εγώ το σκέφτομαι και μόνο που θα τα αποχωριστώ αν πάνε Αθήνα ή σε καποια άλλη πόλη!!Ασε που εδώ μπορει να γνωρισουν και απο άλλη εθνικότητα και να μου ξενιτευτουν τα παιδάκια μου!!!Δε μπορω να φανταστω την κορη μου με κανενα ψυχρό Γερμαναρά!Με κανένα Ιταλό θα το χαιρόμουν ίσως!Η προγιαγιά τς μαμάς μου ήταν Ιταλίδα και τους εχω μια συμπάθεια!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...