Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Εμεις δεν κοιμηθήκαμε καλά σήμερα.Ο Ανδρέας δυσκολευόταν να αναπνεύσει,του βάλαμε αρκετές φορές ορο και έβηχε κι ακουγόταν ένας πολύ βαρύς ήχος!Σήμερα θα τον ξαναπάω στην παιδίατρο,αν και τώρα τον βλέπω καλύτερα.Επίσης εκει που έκανε το εμβόλιο του έχει κοκκινίσει και το μπρατσάκι του έχει γίνει διπλάσιο και καίει.Εσας το έχουν πάθει αυτό απο εμβόλιο?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

γεια σου μαριγώ! τι κάνεις? αλήθεια την μικρή την πας σχολείο εκεί?

Καλημέρα Ειρηνάκι!!Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!Έχεις και την άλλη γιορτη τον Ιούλιο,να στα πω εγκαίρως τότε!

Ναι,την πάω στο νηπιαγωγείο εδώ.Ευτυχώς προσαρμόστηκε εύκολα.Θέλει να πηγαίνει σχολείο γιατι παίζει με τα παιδάκια,γιατι μετα δεν ξέρει ακομα κανενα παιδάι να παίζουν την υπόλοιπη μέρα.Εγώ γνώρισα 2 μαμάδες,η μια μου είπε να συναντηθούμε καμια μερα να παιξουν τα παιδια μας αλλα δεν μου εχει ξαναπει τίποτα.Γενικά δεν πολυμιλάνε.Είναι αρχή ακόμα.

Εσυ τελικά θα αλλάξεις παιδικό στη Ζωίτσα?Βρήκες?

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

πήραμε τις εξετάσεις της Ζωίτσας...

στο αβγό είναι ακόμη πολύ υψηλο το επίπεδο τάξης 4 μας είπε...οπότε δεν της δίνουμε τίποτα για 6 μήνες, και τις επαναλαμβάνουμε μετά...

έχει και μια μικρή αλλεργία στους ξηρούς καρπούς, φουντούκι και αμύγδαλο...

πήραμε τις εξετάσεις της Ζωίτσας...

στο αβγό είναι ακόμη πολύ υψηλο το επίπεδο τάξης 4 μας είπε...οπότε δεν της δίνουμε τίποτα για 6 μήνες, και τις επαναλαμβάνουμε μετά...

έχει και μια μικρή αλλεργία στους ξηρούς καρπούς, φουντούκι και αμύγδαλο...

μάλιστα...όποτε υπομονη ακόμα!!!

αυτες που δεν εγιναν γιατι ήταν??

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...