Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γειά σου Ειρηνάκι,γειά σου Ιωάννα!!

Τι κάνετε?Τι κάνουν τα παιδάκια σας?

Ιωάννα μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα!

Ειρήνη μου,απ'οτι διάβασα περάσατε πολύ ωραία!Καποια στιγμή ελπίζω να σας γνωρίσω όλες!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

γεια σου μαριγώ! καλωσεβρήκαμε! πώς είναι η ζωή στο νησί?

Η ζωή στο νησί είναι πολύ διαφορετική απ'την Αθήνα.Υπάρχει μια ησυχία,μια ηρεμία στις σχέσεις,όλοι γνωρίζονται.Είναι σαν μια μικρογραφία κοινωνίας.Το αμάξι δεν το κινούμε συχνά,η δουλειά του συζήγου είναι 2 λεπτά με τα πόδια.΄Γενικά όλα είναι κοντά εδώ στη Χώρα.Κι έχει και παραλία κοντά,αλλά εμείς πάμε σε μια άλλη που μαςε αρέσει.

Βλέπεις τους ανθρώπους να μην έχουν άγχος!

Στην Αθήνα αγχωνόμουν και μόνο για να φτάσω στη δουλειά που ήθελα 1,5 ώρα με τις συγκοινωνίες!

Για να μην σας ζαλίσω όμως θα σας τα λέω λίγα-λίγα.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Υπάρχουν και τα αρνητικά βέβαια.Το πιο σημαντικό είναι το σύστημα υγείας.Έχουν ένα νοσοκομείο με ελάχιστους γιατρούς,οι πιο πολλοί είναι ειδικευόμενοι.Αν συμβεί κάτι σοβαρό σε στέλνουν στη Σύρο ή στην Αθήνα.Το νησί έχει 3 παιδίατρους μόνο.Φαντάσου οτι κάποιες ειδικότητες δεν υπάρχουν καν!!Π.χ. για ω.ρ.λ. πάνε Αθήνα κ.α.

Σήμερα πήγα το μικρό στην παιδίατρο και του έκανε εμβόλιο.Περιμέναμε 1,5 ώρα.

Φαντάζεσαι τι κυνήγι έριξα με το μικρό!!Ανεβοκατεβήκαμε τις σκάλες και 50 φορές!!!

Πάλι καλά που έχω και τον Αντρέα και με γυμνάζει λίγο γιατί εδώ μου έχει ανοίξει η όρεξη!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Επίσης το άλλο τραγικό είναι οι κούνιες!Πανάρχαιες και επικίνδυνες!Τον κυνηγάω για να μην ανέβει στις επικίνδυνες τσουλήθρες και να μη φάει τα χαλίκια απο κάτω..!!

Μόνο στην παραλία παίζει καλά,αλλά κι εκεί είναι μόνο για καλοκαίρι.

Το καλό είναι οτι έχει εναν παιδότοπο που τους αρέσει πολύ και τα πάω που και που!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

μολις γυρισα ολα καλα δεν χρειαζομαι αποξεση εχω καθαρισει τελειως απλα προληπτικα θα παρω μια αντιβιωση για μια βδομαδα..αιμα μου ειπε θα εχω για 2-3μερες ακομα και μετα να περιμενω περιοδο..επισης μου ειπε σεξ μετα απο 2βδομαδες και προσπαθεια για νινι(αν θελουμε)μετα απο 3μηνες αυτα..

:-D

Διαφημίσεις

μπράβο αννια μου,πολύ καλα κοριτσάκι μου..άντε να χαλαρωσεις τωρα και να ηρεμησεις!!!οσο για τα κιλακια σου, εισαι σούπερ!!!!

μαριγώ μια χαρα μου φαινεται η ζωη στο νησί!!!τουλαχιστον δεν εχετε αγχος,αυτο ειναι πολύυυυυυ σημαντικό!!!!πως περνας την μερα σου??

FAcZp3.png

gimFp3.png

εμενα τριτωσε το κακο!!!!!!!

αρχικα το δοντι,το οποιο δεν εχει σταματησει να ποναει,απλα εχει μουδιασει λιγο..αλλα εχει γινει το αποστημα τεράστιο..

μετα ανακαλυπτω οτι το παντελονακι μου το μπεζ δεν υπαρχει πουθενά..εμεινε στην λίμνη..και του λεω πριν φυγουμε..τσεκαρε μια το δωματιο καλα..τίποτα...πάει το παντελόνι..κάπου μπερδευτηκα με τα απλυτα και της φενιας,ηταν μπεζ και τα παπλωματα και το αφησα..

αφου ψιλοηρεμω καθομαι να φαω φραουλιτσες και πως εγινε, μου φευγει το μπωλ και πεφτουν ολες πάνω στην ασπρη την μπλουζιτσα μου που πολυ αγαπάω..δεν νομιζω να καθαρισει..ισως επειδη ειναι ασπρη αν βαλω χλωρίνη!!!!!

θέλω να βάλω τις φωνες!!!!!!!!!!!!!

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

ευτυχως τριτωσε να ησυχασω..

παω για νανακια, να ηρεμησω λίγο..

πηρα ακομα ενα μεσουλιντ, ελπιζω να μην πεσω σε κωμα..

νικολ ευχομαι ολα καλα με το μαρακι..περιμενουμε νεα σου..

καληνυχτα κοριτσια μου.

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...