Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

έκανα μπάνιο το μεσημέρι και εβαλα ενα αρωμα που το ειχα ξεχασμενο..

μολις το εβαλα θυμηθηκα το γιατί!!!είναι πολύυυ βαρύ.ή μου θυμιζει εγκυμοσυνη,γιατι το ειχα παρει πριν 2 χρόνια..δεν ξ'ερω..αρμανι κοντ το γυναικειο..

πρέπει να ξανακανω μπάνιο συντομα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

αχαχαχα!!

πίνω τον ελληνικό μου..

και ειχε ερθει η φενια μαμ-μαμ-μαμ,οπότε της δινω λίγο καφε και εφυγε τρεχοντας!!!!!δεν της αρεσε καθόλου!!!

χαχαχα εμείς πάλι τρελαινόμαστε για ελληνικό:lol:

eyaggelia σαν ζαχαροπλάστης θα πώ ότι ίσως να ήθελε χυμό πορτοκαλιού απο 1 όλόκληρο πορτοκάλι

ή μισο ποτήρι χυμο πορτοκαλιού

μισό ποτήρι νερό

θα ήταν πολλά τα υγρά με + 1 ποτήρι νερό;)

ωχ τουμπίτσα ε? θα περάσει

έχουμε έναν παλιόκαιρο και μια βροχή

πως θα περάσει το απόγευμαααα

ουφφφ

κι αυτή η γκρίνιαααααααααααα

συμφωνω σε όλα!!!!!

δλδ λες 1 πορτοκάλι και 1 κουπα νερό?

νιωθω να πνιγομαι λιγακι μεσα στο σπιτι..

και να ι απο γκρινια στα αφτάκια της μανουλας καλά πάμε:(:(

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?? μου λειψατε!!:D:D

Γμτ ακομα δεν εχω ιντερνετ.....εχω ειδοποιησει το οτε εδω και 3 μερες αλλα τπτ,μας κατεστρεψε ο κεραυνος ολο το χωριο δεν εχει ιντερνετ.

Εδωσα και 160 ευρω για καινουργια καρτα γραφικων και τροφοδοτικο....και τωρα περιμενω το ιντερνετ....

Εσεις ολες καλα?? διαβασα λιγο τα νεα σας

Νικολ περαστικα στο Μαρακι μας ελπιζω να ειστε καλυτερα

Νατασσακι χαιρομαι παρα πολυ που παει καλυτερα η Ραφαελλα μας

Μαριγω Καλως μας ηρθες να χαιρεσαι τα παιδακια σου

Νενα μου πολυ χαιρομαι που σε εχουμε παλι κοντα μας(το δεμα ακομα δεν το εστειλα θα σε ειδοποιησω!!

Φιλακια στις υπολοιπες!!!

Εμεις αλλαξαμε το γαλα και τωρα πινει φριζολακ υποαλλεργικο σε 4 μηνες παμε στο φρεσκο

Αβγο τρωει σε διαφορες τροφες τωρα ξεκινησαμε και το τσουρεκι δεν τρελαινεται βεβαια και δυσκολευομαι λιγο γιατι πρεπει να τρωει καθε μερα μεχρι να φτασουμε τα 4 αβγα (σε 10 μερες περιπου)

Ελπιζω να καταφερω να μπω απο το δικο μου πισι συντομα:tongue::tongue:

Φιλακια σε ολες!!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

με πέταξε έξω το νετ μου!!!

α εσεις ειστε προχωρημενες!!

μόνο ελληνικό?

δοκίμασε και νες όταν τον έριξε πάνω της που κάηκε?

καταλήξαμε στον ελληνικό:lol::lol::lol::lol::lol:

συμφωνω σε όλα!!!!!

δλδ λες 1 πορτοκάλι και 1 κουπα νερό?νιωθω να πνιγομαι λιγακι μεσα στο σπιτι..

και να ι απο γκρινια στα αφτάκια της μανουλας καλά πάμε:(:(

όχι 1+1

1ποτήρι υγρό μισό χυμό πορτοκάλι μισό νεράκι

απο που την είδες τη συνταγή ?

λεσ οτι δε πλαθόταν , κολούσε η ζύμη ή ήταν πολύ σκληρή ?

αν ήταν σκληρή φταίει το πολύ αλέυρι, αν κολούσε πάλι φταίει το αλέυρι χαχαχα:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

ελένη χαίρομαι που μας έιπες νέα σου

ανησύχησα που δεν έμπαινες

όλα καλά υπομονή θα έρθει και το ίντερνετ

φιλάκια στον γιωργάκη σου, όλα καλά και με το αυγό λοιπόν και το γαλατάκι του , μπράβο

:D

Καλησπέρα, κορίτσια! Όλα καλά;

Η Ραφαέλλα μου κοιμάται εδώ κ μία ώρα! Α, θα καταρρίψουμε ρεκόρ αυτή την εβδομάδα! Να δω τι θα την κάνω τόση ξεκούραση! χιχι

Πήγαμε σήμερα να της πάρουμε στολή, διαλέξαμε μια πολύ όμορφη, πήραμε κ άλλα πραγματάκια! Η ηλίθια η υπάλληλος όμως ξέχασε να μας βάλει κ τη στολή, αλλά το πήραμε είδηση πολύ αργά... Κρίμα, κ είχαμε πάρτυ αύριο... Πως να πάμε όμως χωρίς στολή;;;

Κ σχολιάζω... (μόνη μου, όπως πάντα...)

Νικόλ, η παιδίατρος υποστηρίζει ότι όσο το δυνατόν καλυτερη μέτρηση για πυρετό από τη μασχάλη (δεν έχω δοκιμάσει άλλο σημείο, μου φαίνεται ακατόρθωτο...) γίνεται με θερμόμετρο υδραργύρου κ αφού περάσουν 3 λεπτά παρόλο που υποτίθεται ότι είναι του λεπτού! Κ το ίδιο θυμάμαι πως έλεγε κ ο παθολόγος μας...

Επεξεργάστηκαν by fafela

Ευαγγελία, δεν το είχα διαβάσει αυτό που λες, αλλά έχω κ εγώ το ίδιο θέμα... Είμαι απίστευτα κολλημένη στους δικούς μου... Τις προάλλες που πήγαν στο χωριό ταλαιπωρήθηκα πολύ από το άγχος μου μέχρι να επιστρέψουν... Ξέρω, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, αλλά δεν το ελέγχω! Κ πραγματικά είναι το τελευταίο που θέλω από το παιδί μου να υποφέρει έτσι!

Όσο για τα κουλουράκια, χωρίς να τα έχω φτιάξει ποτέ, πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν με μισό ποτήρι πορτοκάλι, αφού ούτως ή άλλως δε δίνει συγκεκριμένη ποσότητα για το αλεύρι...

γεια σας κοριτσια τι κανετε εγω συνεχιζω να ειμαι σκ@τ@ απο θεμα ψυχολογιας..τωρα που αρχισε να στρωνει ο μπεμπης εχει τρελαθει η μαρια..θυμοσαστε που σας ελεγα οτι ξυπναει καθε βραδυ τωρα το εχει παρακανει μπορει να ξυπνησει και 4-5φορες και να κλαιει τοσο δυνατα με αποτελεσμα να ξυπναει και ο μικρος..κανονισαμε με τον αντρα μου εφοσον δεν την ενοχλει κατι να την αφηνουμε να κλαιει μια δυο τρεις θα καταλαβει οτι δεν περναει το δικο της και θα ηρεμησει..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...