Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνουμε η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημέρα, καλημερα!!!!

φαφελιτσα τελικά χτες εμεινες μοναχουλα!!!!αυτο με τα κακομαθημενα και εγω το σκεφτομαι..οταν τσιριζει θελω να την βγαλω εξω και να την παρατησω, μπας και το κοψει!!

αννια μου χαιρομαι πολυ που εισαι καλα κοριτσακι μου!!!!να ξεκουραστεις τωρα!!

μαριγώ!!!!!!τι τέλειο αυτο που μας περιγράφεις!!!ειδες που λέγαμε ποιοτητα ζωής!!!ο 'αντρας σαου απο δουλεια ταχτοποιηθηκε?ποσο ειναι το ενοικιο σας?

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Πώς ήταν η εκδρομή?

Πώς σας φάνηκε που ειδωθήκατε πρώτη φορά?

Δεν ήταν περίεργο?

ωραία ήταν η εκδρομή!!μονο που εκει είχε 10 βαθμούς και σήμερα θα έχει 25 πάλι!!τί να πεις.....

να σου πω καθολου περιεργο δεν ειναι γιατι εχουμε περασει τοσες ωρες που τα λεμε μεσω νετ οποτε ειναι σαν να γνωριζομαστε απο παλια!!!!:-D:grin::-D

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

ειρηνη μου!!!!!

χτες πηγαμε κατευθειαν την φενια στην γιαγια!!!!χαρηκε παρα πολύ, ουτε που μας χαιρετησε!!!

ποναει το δοντι μου, χαλια ειμαι..θα παω στον οδοντιατρο σε λιγο, δεν την παλευω μεχρι το απογευμα να περιμενω..

εσεις πως φτασατε??

FAcZp3.png

gimFp3.png

αστα ειρηνη μου..με πονουσε λιγο απο το σαββατο το βραδυ αλλα ευτυχως χτες κορυφωθηκε!!δεν μπορω να εντοπισω ποιο δοντι ειναι, με πονανε ολα απο την δεξια πλευρα,πανω κατω!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...