Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

τελεια φωτό αύριο θα μου τις στείλεις

να πώ και για τα ζουζούνια μας και να κλείσω

ήταν 3 κοριτσάκια , το ένα καλύτερο απο το άλλο

το φενάκι είναι πολύ φάτσα, πολύ όμως, ειδικά όταν τσίριζε ήταν για δάγκωμα

καλά η ζωίτσα, τι κοριτσάκι,παπαγαλάκι, δε σταματούσε να μιλάει

και το καλύτερο, κάνανε αγκαλίτσες και φιλάκια μεταξύ τους , ήταν πολύ γλυκούλες

φτου φτου και ξανά φτου τα παιδάκια μας

φανταστείτε μια συνάντησε όοοολες μαζί:D

καληνυχτώ

καλό ξημέρωμα σε όλες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Ευαγγελία, η γυναίκα εννοούσε να μην αφήνουμε τα παιδιά στην τύχη τους γτ υπάρχουν γονείς που το κάνουν... Ενδιαφέρονται καμιά βδομάδα αργότερα! Η δική μας δλδ προτιμάει να είναι ενήμερη για την όποια κατάσταση, παρά να φτάσουν πρώτα τα πράγματα στο απροχώρητο! Με αυτή την έννοια πάντα το λέω! Αφού η Νικόλ ενημέρωσε παιδίατρο, τότε όλα οκ! Δεν υπάρχει κίνδυνος!

Λοιπόν, συνοψίζω...

Νικόλ, το Μαράκι μας το ενόχλησε πολύ η αλλαγή κλίματος... Στα βουνά είναι διαφορετική η ατμόσφαιρα, είχε κ την υγρασία, ήταν κ το Μαράκι όχι στα πολύ καλά του... Περαστικά να είναι μόνο! Κατά την παιδίατρό μας, καλά κάνεις κ αγχώνεσαι γτ είναι πολύ μικρά ακόμα τα παιδάκια μας!

Ευαγγελία, χιούμορ εγώ;;; Κακοήθειες! χαχα

Ελένη, κοιμόμαστε μία με δύο το βράδυ (εμείς τουλάχιστον... Η Ραφαέλλα μπορεί να κοιτάει το ταβάνι για κανένα δίωρο ακόμα, κανείς δεν ξέρει! χαχα). Το πρωί ξυπνάει γύρω στις 7 - 8. Μεσημέρι κοιμάται μέχρι 2ωρο, αλλά σήμερα χτυπήσαμε 2 - 7!!!

Κ όσον αφορά τον Σπυράκο, αύριο είναι πολύ σημαντική μέρα! Περιμένουν τα αποτελέσματα της βιοψίας! Δεν είναι πια σε καταστολή, έχει καλύτερη διάθεση, πονάει λιγότερο κ ζήτησε να δει παππούδες κ γιαγιάδες, ενώ ως τώρα μιλούσε μόνο στους γονείς του...

καλά το πρόγραμμα της ραφαέλας τέλειο ????????????

χαχαχαχα

κάτι θέλει να στρώσει, κουράζεστε πολύ έτσι

όσο για το παιδάκι καλό αυτό που διάβασα και είμαι σίγουρη, αύριο θα μάθεις καυτερα νέα;)

Νικόλ, ο άντρας μου έχει έναν παιδικό φίλο του παντρεμένο με Θεσ/νικιά! Μιλάμε έχετε ολόιδια φωνή! Λες κ μιλούσα σε εκείνη! Φοβερή ομοιότητα!

Απορία, εσείς περάσατε καλά! Τα παιδάκια μεταξύ τους;;;

ναι ε?

μπα δεν έχουμε ίδια φώνή όλες

χαχαχα

όταν λες Β.Ελλάδα σε ποιο μέρος?

γιατί όταν έρθετε προς τα πάνω εμενα θα με συναντήσεις στο εξοχικό να το πώ;)

έφυγααααααα

καλό βράδυ

Διαφημίσεις

Ευαγγελία, η γυναίκα εννοούσε να μην αφήνουμε τα παιδιά στην τύχη τους γτ υπάρχουν γονείς που το κάνουν... Ενδιαφέρονται καμιά βδομάδα αργότερα! Η δική μας δλδ προτιμάει να είναι ενήμερη για την όποια κατάσταση, παρά να φτάσουν πρώτα τα πράγματα στο απροχώρητο! Με αυτή την έννοια πάντα το λέω! Αφού η Νικόλ ενημέρωσε παιδίατρο, τότε όλα οκ! Δεν υπάρχει κίνδυνος!

είμαι λίγο υπερβολική αλλά δεν θα αλλάξω το ξέρω!!!!

τα γεγονότα με έχουν κάνει έτσι!!!!

αλλά αυτό ειναι και καλό αλλά και κακό για τον εαυτό μου γιατί πνίγομαι κυριολεκτικά σε μια κουταλιά νερό

έχω αργήσει πολύ όμως

τέλοςςςςςςς

έφυγα οριστικά

για σήμερα...:lol:

τι να κανω τωρα??

ηπια πονσταν στις 7 και στις 10 αμοξιλ..

δεν ποναω τωρα αλλα μηπως να παρω μισο πονσταν ακομα??

όχι αν δεν πονάς μην πίνεις

όταν πονέσεις θα το πιείς ολόκληρο

τώρα κάνει δράση το προηγούμενο;)

ααααααααααα

καληνύχτα λέμε και έκλεισα

Διαφημίσεις

Εμεις πήγαμε σήμερα βόλτα σε ένα απ τα πιο όμορφα χωριά της Νάξου,στο Φιλότι.Ήταν πολύ όμορφα!Ήπιαμε καφέ στα πλατάνια!Και σε ένα μαγαζί απέναντι είχε μαζευτεί μια παρέα ντόπιων και έπαιζαν τσαμπούνα(αν το λέω καλά,κάτι σαν γκάιντα) και τραγουδούσαν νησιώτικα!Μου άρεσε πολύ!!

Ο καιρός έχει χαλάσει κι εδώ...πάνω που αρχίσαμε τα μπάνια!

Τα παιδιά κι ο άντρας μου έκαναν 2 μπάνια,εγώ κρύωνα ακόμα.Ο μικρός ξετρελλάθηκε με τη θάλασσα και με την άμμο.

LGXAp3.png

vjNwp3.png

κοριτσακια μου εδω ειμαι σας διαβαζω αλα δεν γραφω,μιλαω πιο πολυ με τις δεκεμβριου-ιανουαριθου..ειμαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα και ευτυχως δεν με πηρε απο κατω..ο γιατρος μου ειπε οτι 90%δεν θα χρεαστω αποξεση αλλα θα ξαναπαω αυριο να με δει..εχω τους γονεις μου εδω και μπαινω στα πεταχτα να σας διαβασω και ξαναβγαινω..

:-D

Κοίμησα Ραφαέλλα κ επέστρεψα! Είχα την εντύπωση πως δε θα κοιμόταν σήμερα, αλλά έπεσα έξω... Κοιμήθηκε μετά από απίστευτη γκρίνια. Πω πω, μερικές φορές μου έρχεται να την παρατήσω να κλαίει κ να φύγω! Είναι πολύ κακομαθημένη!

Γεια σου, Ιωαννούλα! Ελπίζω να έχεις καλά νέα από το γιατρό αύριο!

Μαριγώ, πολύ ευχάριστο το ότι προσαρμοστήκατε κ σας αρέσει εκεί!

Ελένη, πού είσαι;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...