Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Να πω κ το άσχετό μου... Εμείς μάλλον θα περάσουμε καλοκαίρι στην Β. Ελλάδα καθότι τα πράγματα στη δουλειά δεν τα βλέπω καθόλου καλά... Οπότε, ίσως δω κάποια από τις "πάνω" τον Ιούλιο!

μια χαρα!!

εμεις που θα παμε στην αναβυσσο??!!οχι΄λογω κρισης αλλα γενιακ δυσκολα ξεκουνιομαστε!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Γεια! Πότε θα ανέβεις, Ελενίτσα; Πάντως σίγουρα δε θα έχουμε πρόβλημα στην ώρα! Μία - δύο το βράδυ μια χαρά θα είναι κ για τις δυο μας! χαχα

χαχαχα

Θα ανεβω αρχες Σεπτεμβρη

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

κατ αρχήν χάρηκα που η μαριγώ έσωσε σήμα ζωής, μετα θα την διαβάσω αναλυτικά

ελένη το σεπτέμβρη 8α κατεβούμε κι εμείς οπότε θα μιλήσουμε να είναι ημερομηνία να συναντηθούμε να δώ κι εσένα;) μόνο μην είναι 29:tongue::wink:

νατάσσα , ιούλιο στη Β. ελλάδα, θα σας περιμένω, όπου και να πάτε απο εμένα θα περάσετε;)

αύριο το πρωί αν μπορείς πάρε με ένα τηλ να σε ρωτήσω τι έκανες πήρες τηλ , τι θα τους πώ εγώ εκεί(acs)

θα κανονισουμε και με την ειρηνη να παμε ολες μαζι για καφε!!

Εννοειται ολες μαζι!!! το θηριακι δεν ξερω τι θα το κανω...Να ειναι καλα ο Μαρινος θα τον παρω μαζι μου παλι να κυνηγαει:mrgreen::mrgreen:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Ωχ, επέστρεψε η μικρούλα μας! Την είχε πάρει η γιαγιά της βόλτα, για να την κουράσει κ καλά... Κοιμήθηκε για μεσημέρι 5 ολόκληρες ώρες... Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει το βράδυ...

Διαφημίσεις

κατ αρχήν χάρηκα που η μαριγώ έσωσε σήμα ζωής, μετα θα την διαβάσω αναλυτικά

ελένη το σεπτέμβρη 8α κατεβούμε κι εμείς οπότε θα μιλήσουμε να είναι ημερομηνία να συναντηθούμε να δώ κι εσένα;) μόνο μην είναι 29:tongue::wink:

νατάσσα , ιούλιο στη Β. ελλάδα, θα σας περιμένω, όπου και να πάτε απο εμένα θα περάσετε;)

αύριο το πρωί αν μπορείς πάρε με ένα τηλ να σε ρωτήσω τι έκανες πήρες τηλ , τι θα τους πώ εγώ εκεί(acs)

Ο γαμος ειναι 11 σεπτεμβρη στα γενεθλια του μικρου μου (θα τα κανω μια βδομαδα πιο γρηγορα) εδωσε σημειο ζωης Η μαριγω??? απο Ναξο ουπς ουτε και το ειδα...θα διαβασω μετα...

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Καλως την Και ας αργησε Πως ειναι το Μαρακι????

και εδώ λέμε τα νέα της εκδρομής

πήγαμε και χάρηκα πολύ που γνώρισα τα κορίτσια

το σαββατο όμως μας βγήκε λίγο ξυνό γιατί το μαράκι εώ ήταν καλά το έπιασε έντονος βήχας συνεχόμενος ,εγώ πανικοβλήθηκα, μίλησα με το γιατρό και μου είπε αμέσως να αρχίσουμε μάσκες, και καταλαβαίνετε τι επακολούθησε:(ήμουν έτοιμη να φύγω αλλά με κράτησε η παρέα και μόνο

ευτυχώς βρήκαμε φαρμακείο και Δόξα το Θεό η Κυριακή μας ήταν πολύ καλή

το μαράκι συνχίζει με μάσκες και ζιρτέκ

μια χαρα!!

εμεις που θα παμε στην αναβυσσο??!!οχι΄λογω κρισης αλλα γενιακ δυσκολα ξεκουνιομαστε!!

Εμείς πάλι θα τη βγάλουμε Β. Ελλάδα λόγω κρίσης, κ οικονομικής κ "πεθερικής"! :lol:

Ωχ, επέστρεψε η μικρούλα μας! Την είχε πάρει η γιαγιά της βόλτα, για να την κουράσει κ καλά... Κοιμήθηκε για μεσημέρι 5 ολόκληρες ώρες... Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει το βράδυ...

Ωχ μαζι θα ξενυχτησουμε παλι??? τι ωρα ξυπνησε??? γμτ τις τελευταιες μερες και εμενα μου κοιμαται πολυ αργα 1-2......και ξυπναει απο τις 5-6.....

Εχω αρχισει και πιστευω οτι του πεφτει βαρυ το γαλα.....

Τις ωρα σας ξυπνανε εσας βρε κοριτσια και τη ωρα κοιμουνται το βραδυ?? χθες αγανακτησα απο τις 5 που ξυπνησε κοιμηθηκε 2 το πρωι....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...