Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

εχεις χαιρετισματα απο τον γιωργο!!του εχω πει χιλιες φορες οτι μετακομιζεται και τωρα μολις με ξαναρωτησε ο ηρακλης και η βουλα γιατι δεν ηρθαν??!!!

τι να του πω τωρα??!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

χτες το βραδυ με επιασε λιγο το δοντι μου..το πρωι ημουν καλυτερα,πηρα και ντεπονάκι..ε,στο δρομο πεθανα..αφου πηγα στην πεθερα και ηθελα να με βαρεσω απο τον πονο..αλλα η βλακεια ειναι οτι τωρα μου πονανε ολα τα δοντια απο την δεξια πλευρα και πανω και κατω...ηπια πονσταν,εβαλα τσιπουρο,καυτο πανι και ουζο και ηρεμησα τωρα..αυριο οδοντιατρο..γκρρρ!!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

να σου πω, δεν ξερω τελικα αν οι φιλοι φαινονται στα δυσκολα ή στην χαρά!!!εξάλλου αν ο άλλος δεν ενδιαφερεται πραγματικά τί να το κάνεις??για τα ματια του κόσμου??σημασια εχει να εναι ουσιαστικα εκει!!!ειτε με την παρουσια του ειτε με την σκεψη του...;););)

βουλίτσα νομιζω πως εχεις κουραστει πολύ..κανε λιιιιιγο υπομονη ακομα, και να σκεφτεσαι οτι τα καλυτερα ερχονται!!!!

Σίγουρα φιλενάδα δεν θέλω κανέναν δίπλα μου για τα μάτια του κόσμου...Ακόμα και από το τηλέφωνο μπορείς να καταλάβεις αν σε νοιάζεται ή όχι..Δεν πειράζει όμως..Το πάθημα γίνεται μάθημα που λέει και ο λαός μας...Το σημαντικότερο είναι ότι το παιδάκι μου είναι καλά και εύχομαι καμία μανούλα να μην περάσει αυτό που πέρασα 7 μέρες στο νοσοκομείο..

526437xvildghyb3.gif

εχεις χαιρετισματα απο τον γιωργο!!του εχω πει χιλιες φορες οτι μετακομιζεται και τωρα μολις με ξαναρωτησε ο ηρακλης και η βουλα γιατι δεν ηρθαν??!!!

τι να του πω τωρα??!!!

Να του δώσεις και από εμάς πολλούς χαιρετισμούς...Μόλις τελειώσουμε με όλα αυτά θα κανονίσουμε να βρεθούμε...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

ολα καλα βουλίτσα μου..τα παιδακια μας να ειναι καλα και απο εκει και περα τι να κανουμε??!!!

αντε να τελειωσετε και μετα σας περιμενουμε..να ξεκουραστειτε λιγάκι..

καθαρισατε το σπιτι?

FAcZp3.png

gimFp3.png

ολα καλα βουλίτσα μου..τα παιδακια μας να ειναι καλα και απο εκει και περα τι να κανουμε??!!!

αντε να τελειωσετε και μετα σας περιμενουμε..να ξεκουραστειτε λιγάκι..

καθαρισατε το σπιτι?

Το καθαρίσαμε το σπίτι έχω πάει και αρκετές κούτες..Το άλλο σ/κ θα πάνε τα μικροέπιπλα και στις 30 τα μεγάλα..

526437xvildghyb3.gif

χτες το βραδυ με επιασε λιγο το δοντι μου..το πρωι ημουν καλυτερα,πηρα και ντεπονάκι..ε,στο δρομο πεθανα..αφου πηγα στην πεθερα και ηθελα να με βαρεσω απο τον πονο..αλλα η βλακεια ειναι οτι τωρα μου πονανε ολα τα δοντια απο την δεξια πλευρα και πανω και κατω...ηπια πονσταν,εβαλα τσιπουρο,καυτο πανι και ουζο και ηρεμησα τωρα..αυριο οδοντιατρο..γκρρρ!!!!!!!!!

Περαστικά σου φιλενάδα...Ο πόνος στο δόντι το χειρότερο μου...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Βουλα αυριο το πρωι θα εισαι σπιτι να σε παρω???

Ευακι μου περαστικα σου τα περασα για 10 μερες και υπεφερα...

Βουλα οσο για το νοσοκομειο αστα σε καταλαβαινω τα περασα και ξερω....

Κατσαμε στο νοσοκομειο 5 μερες 3 αδερφες της Μαμας μου ειναι Αθηνα μενουν εκει μονιμα δλδ ολο τις το σοι αφου ειναι αθηναια.. το πιστευεις οτι δεν ηρθε κανεις να μας δει?? μα κανεις!!! απογοητευτηκα παρα πολυ...οταν γεννησα ηρθαν ολοι...οταν ειχα το παιδι με ουρολοιμοξη κανεις!!! τουλαχιστον τα ξαδερφια μου τα περιμενα....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Ο Θοδωράκης μου καλύτερα είναι αλλά ο Γιωργάκης μου ταλαιπωρείται...Εγώ δεν είμαι στην καλύτερη φάση ψυχολογικά αλλά αυτό είναι το τελευταίο που σκέφτομαι τώρα..

Ακομα εε?? γμτ τη να πω περαστικα σας....Φετος δεν σταματησατε να ειστε αρρωστοι λογικο ειναι να εισαι χαλια ψυχολογικα υπομονη κοριτσακι μου...

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Γεια σας κοριτσια!!!

Κατσαμε στο νοσοκομειο 5 μερες 3 αδερφες της Μαμας μου ειναι Αθηνα μενουν εκει μονιμα δλδ ολο τις το σοι αφου ειναι αθηναια.. το πιστευεις οτι δεν ηρθε κανεις να μας δει?? μα κανεις!!! απογοητευτηκα παρα πολυ...οταν γεννησα ηρθαν ολοι...οταν ειχα το παιδι με ουρολοιμοξη κανεις!!! τουλαχιστον τα ξαδερφια μου τα περιμενα....

Γεια σου Ελενάκι μου τι κάνεις;Χαθήκαμε...Το πρωί σπίτι θα είμαι πάρε με...

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας κοριτσια!!!

εμενα δεν ηρθαν ουτε οταν γεννησα!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Ακομα εε?? γμτ τη να πω περαστικα σας....Φετος δεν σταματησατε να ειστε αρρωστοι λογικο ειναι να εισαι χαλια ψυχολογικα υπομονη κοριτσακι μου...

Φέτος Ελένη μου ήταν το κάτι άλλο από αρρώστιες...Ο Γιωργάκης την παρασκευή αρρώστησε...Ο Θοδωράκης ευτυχώς άρχισε να συνέρχεται το πουλάκι μου και ν αποκτά την διάθεση του....

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...