Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σου νατασσα!!περαστικα στην μικρη σου.ευτυχως δε κανει πυρετο αλλα και το συναχι δεν υποφερεται.

αχ και εμενα προς αγριμι πηγαινει.οχι για τον υπνο αλλα για ολα τα αλλα...θελει να ναι συνεχεια εξω ειτε στο μπαλκονι ειτε βολτες,οταν πηγαινουμε στις κουνιες τρεχει σαν τη χαζη απο εδω και απο εκει,χερακι δε κραταει με τιποτα,βρε τι να φωναζω τιποτα.μεσα στο σπιτι τσατιζεται πολυ ευκολα πλεον,απο την μπανιερα δε βγαινει.τι αλλο?ενα σωρο που δεν εχω κουραγιο να γραψω

μαριγω χαιρομαι που τακτοποιηθηκατε,δυσκολιες υπαρχουν παντου.και σιγουρα ο πρωτος καιρος χωρις τους δικους σου ανθρωπους θα ναι δυσκολος αλλα θα τα καταφερετε.

ελπιζω οι εξετασεις για θυροειδη να μη δειξουν τιποτα.

ααα οκ εκλεισε το συμπεθεριο μας!!!αχ και η δευτερη συμπεθερα απο νησι!!θα μου ξενιτευτουν τα βλασταρια μου..αχ αχ.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Σε καταλαβαίνω... Εμάς είτε θα φωνάζει ¨βο¨ πίσω από την πόρτα ή θα χτυπιέται μπροστά από την τηλεόραση για να δει dvd... Αρχίζει κ με εκνευρίζει η όλη κατάσταση... Κ το χειρότερο είναι πως όταν νυστάζει κάνει τη μεγαλύτερη φασαρία... Αλλά τι να πω; Ευτυχώς που οι κούνιες την αφήνουν παγερά αδιάφορη...

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!

fafela,περαστικά στο κοριτσάκι σου!!Αμαν πια,καλοκαίριασε κι ακόμα οι ιώσεις τα παιδεύουν τα παιδάκια μας!

nenaki,την πρόλαβα την κόρη τη μικρή,ωραία!!Να'χουν κ δυο χρονάκια διαφορά!!χα!χα!!

Κορίτσια κι ο δικός μου είναι τόσο άτακτος!!Χαίρομαι που ακούω πως και τα δικά σας είναι έτσι!Νόμιζα πως μόνο ο δικός μου είναι έτσι!Μου έλεγε η πεθερά μου πως είναι το πιο άτακτο παιδί που έχει δει!Πάντως τώρα που είμαστε εδώ και τον έχω όλη μέρα εγώ,έχουμε δεθεί περισσότερο και έχει ηρεμήσει!Έχει αρχίσει κ με ακούει.Άμα κάνει ζημιά κ του λέω"ζημιά",εκείνος επαναλαμβάνει "νινιά" και γελάει!!

Τώρα δεν του λείπω κι έχει ηρεμήσει!Το ίδιο κ η κόρη μου που τώρα την έγραψα στο κλασσικό τμήμα του νηπιαγωγείου και σχολάει νωρίς κι έτσι τη χαίρομαι περισσότερο!

Τελικά είναι πολύ σημαντικπ να μεγαλώνεις η ίδια τα παιδιά σου σ'αυτές τις τρυφερές ηλικίες!Βέβαια του χρόνου θα αρχίσω πάλι τη δουλειά,αλλά ευελπιστώ να έχω περισσότερο χρόνο με τα μικρά μου εδώ.Ωχ!Πάλι πολυλογώ,συγνώμη!!Σας κούρασα!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Εμένα τώρα τελευταία έχει πάθει εμμονη με το νερό.Όλη την ώρα θέλει νερό.Μάλον περισσότερο παίζει,γιατί θέλει να το πίνει σε ποτήρι,θέλει κάθε φορά να αλλάζει ποτήρια ανάλογα με το σχέδιο.Μου ζητάει το ποτήρι με τη "ντόρα"(τη λέει "γκάγκα"),μετά με το "μπομπ σφουγγαράκη"(τον λέει "γκαάκι").Όταν βγαίνουμε βόλτα κρύβουμε τα νερά γιατί γίνεται μουσκίδι!!

Τολμήσαμε μια φορά να πάμε σε καφετέρια κι όταν έφερε το γκαρσόνι τα νερά ξεσήκωσε όλη την καφετέρια!Τελικά αναγκαστήκαμε να του δώσουμε ένα μπουκαλάκι μικρό(καθώς χτυπιέται,δε θέλει με τίποτα τα παιδικά κύπελα πια) κι έγινε μούσκεμα!!Και καθώς είχα ξεχάσει να του πάρω αλλαξιά, ήπιαμε μονορούφι τον καφέ και γυρίσαμε σπίτι!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

μαριγώ καλώς μας ήρθες!!!!!!

χαίρομαι πολύ,πολύ που είστε καλά, τακτοποιηθήκατε και ξαναγυρισες στην παρεούλα μας!!! 000203FB.gif

ευχομαι και επίσημα καλή αρχή στην καινουρια σας ζωή!!!!!θα είναι σιγουρα πιο ποιοτική!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Καλώς σας βρήκα και πάλι μανουλίτσες!!!

Διάβασα καλές μα και άσχημες στιγμές.

voulam,περαστικά στους άντρες σου και ευτυχώς τέλος καλό με την περιπέτειά σας!Επίσης,υπομονή με τη μετακόμιση,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Κι εγώ το ένιωσα αυτό που είπες με τη μετακόμιση,οτι φάνηκε ποιοί νιάζονται.Υπήρχαν άτομα που έδειξαν πλήρη αδιαφορία και άτομα που με βοήθησαν πολύ!Και σε καταλαβαίνω γιατι τα παιδιά μας έχουν ίδιες σχεδόν ηλικίες κ ξέρω πόσο δύσκολο είναι να πακετάρεις και να έχεις και τα παιδιά μαζί.Όταν θα πας όμως στο νέο σου σπιτάκι θα τα ξεχάσεις όλα.Εξάλλου,όλα περνάνε αρκεί να είμαστε καλά!!

!

Σ ευχαριστώ πολύ μαριγώ.Να σου πω αυτό που με πείραξε δεν είναι για τη μετακόμιση αλλά ότι το παιδάκι μου ήταν 7 μέρες στο νοσοκομείο με κάταγμα στο κεφάλι και τρεις συγκεκριμένα άνθρωποι που το ήξεραν δεν βρήκαν 10 λεπτά να ρθουν να δουν το παιδί.Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται...Υπήρχαν όμως και φίλοι που από την πρώτη ώρα ήταν δίπλα μου...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

τι κάνετε τσουπρίτσες μου????

λοιπόν ήταν η πρωτη φορά που πηγα στην λίμνη και πραγματικά μαγευτηκα..ήταν όνειρο,μάλλον θα ήταν υπό νορμάλ συνθηκες..τα 'ελατα φτανουν στην λίμνη,μαγικό!!

μόνο που εμεις δεν ειδαμε και πολλά δυστυχως..χτες έβρεχε ολη μερα και οταν πηγαιναμε ειχε ομιχλη που δεν εβλεπες στο μετρο.το βραδυ ειχε 10 βαθμούς!!!!!!!!!μιλάμε για κρύυυυυυυυοοοοοοοοοο!!

σημερα δεν ειχε βροχη-μονο κατι ψιχαλες, για να μην ξεχνιομαστε-αλλα ειχε απιστευτο αερα!!!!!!!!!!!!αν πηγαιναμε καταχειμωνο θα βρισκαμε καλυτερες συνθηκες!!!! 000203F6.gif

κατα τ'αλλα περασαμε σουπερ,φαγαμε ,ηπιαμε,ξαναφαγαμε, ξαναηπιαμε!!!!!όλα καλά!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

βουλιτσα!!!!!!!!!

σε σκεφτομουν σημερα!!!αντε 15 μερες εμειναν!!

πως ειναι τα παιδια??εσύ όλα καλά??

Ο Θοδωράκης μου καλύτερα είναι αλλά ο Γιωργάκης μου ταλαιπωρείται...Εγώ δεν είμαι στην καλύτερη φάση ψυχολογικά αλλά αυτό είναι το τελευταίο που σκέφτομαι τώρα..

526437xvildghyb3.gif

Σ ευχαριστώ πολύ μαριγώ.Να σου πω αυτό που με πείραξε δεν είναι για τη μετακόμιση αλλά ότι το παιδάκι μου ήταν 7 μέρες στο νοσοκομείο με κάταγμα στο κεφάλι και τρεις συγκεκριμένα άνθρωποι που το ήξεραν δεν βρήκαν 10 λεπτά να ρθουν να δουν το παιδί.Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται...Υπήρχαν όμως και φίλοι που από την πρώτη ώρα ήταν δίπλα μου...

να σου πω, δεν ξερω τελικα αν οι φιλοι φαινονται στα δυσκολα ή στην χαρά!!!εξάλλου αν ο άλλος δεν ενδιαφερεται πραγματικά τί να το κάνεις??για τα ματια του κόσμου??σημασια εχει να εναι ουσιαστικα εκει!!!ειτε με την παρουσια του ειτε με την σκεψη του...;););)

βουλίτσα νομιζω πως εχεις κουραστει πολύ..κανε λιιιιιγο υπομονη ακομα, και να σκεφτεσαι οτι τα καλυτερα ερχονται!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...