Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

να μαι και εγω παλι!!!

πω επαθα πλακα βρε ειρηνη με τις εξετασεις σας,μα ειναι δυνατον να μη ξερουν ποσο αιμα χρειαζεται?τι να πω?

ναι οντως ελενη ,σαν πολλες γιορτες δε κανετε?και εγω θελω ετσι!!!!χαρα στο κουραγιο σου!ευχαριστο ομως!!

ρε κοριτσια μπραβο παντως που κανονιζετε γενικοτερα ταξιδακια,οι αντρες σας ακολουθουν μπραβο.ο δικος μου αστα να πανε..

να βρείς το κουμπί του φιλενάδα

κάπου 8α το έχει;) και να δεις τι καλα θα σε πηγαίνει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

κοριτσάκια καλό ΣΚ!

Νικόλ, Ευάκι θα τα πούμε αύριο από κοντά!!!

τα λέμε ειρήνη μου

φτου φτου , πολύ χαίρομαι:D

καλο σαββατοκυριακο ειρηνη!

καλα να περασετε και να μη μας θαψετε και πολυ εμας που δε θα μαστε!!!!!

πάνε τα παλιά κακά χρόνια νενάκι μου

ονλινε 8α σας έχουμε:lol:

Διαφημίσεις

εγώ εδώ αλλά λείπεις εσύ πάλι κυρία μου;)

η βούλα πάλι χάθηκε:roll:

εμείς πήγαμε στον γιατρό και τελικά ξεκινήσαμε σταγόνες για αλλεργία και ένα ειδικό σπρέυ στη μύτη για αλλεργική ρινίτιδα

αν και φτου φτου πάμε καλύτερα

αυτά τα νέα μας

καληνυχτώ κορίτσια

επίσης θα χαρώ να δώ να μας γραφει η ΄΄αννια, που χάθηκε με το δίκιο της

νατάσσα τη δευτέρα θα πάω γιατί δεν πρόλαβα

θα μιλήσουμε

Καλημέρα κορίτσια...

Ελπίζω να είστε όλες καλά...

Εμείς χάλια...Κόλλησε γαστρεντερίτιδα και ο γιωργάκης και ο άντρας μου...

Ευάκι,Ειρήνη,Νικολ καλά να περάσετε στην εκδρομούλα σας...

Θα προσπαθήσω να μπαίνω όποτε μπορώ...15 μέρες μείνανε για να μετακομίσουμε και έχουμε τρέξιμο...

526437xvildghyb3.gif

ωχ περαστικα σας Βουλα μου,τι κακο παλι και αυτο.αντε να μετακομισετε και να αλλαξετε λιγο αερα!να σας ερθουν καλυτερα τα πραγματα.

καλως την μαριγω!!!τωρα απο που μας μιλας δηλαδη?απο Ναξο ή απο Αθηνα?Τακτοποιηθηκατε?για πες?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλώς σας βρήκα και πάλι μανουλίτσες!!!

Διάβασα καλές μα και άσχημες στιγμές.

Annia μου, λυπάμαι για οτι συνέβη,αλλά όλα έχουν ένα σκοπό.Ίσως δεν ήταν καλή η περίοδος.Κανείς δεν ξέρει.Μόνο εσύ ξέρεις τη λύπη σου,μα να είσαι καλά και να χαίρεσαι να παιδάκια σου και τον αντρούλη σου!!

voulam,περαστικά στους άντρες σου και ευτυχώς τέλος καλό με την περιπέτειά σας!Επίσης,υπομονή με τη μετακόμιση,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Κι εγώ το ένιωσα αυτό που είπες με τη μετακόμιση,οτι φάνηκε ποιοί νιάζονται.Υπήρχαν άτομα που έδειξαν πλήρη αδιαφορία και άτομα που με βοήθησαν πολύ!Και σε καταλαβαίνω γιατι τα παιδιά μας έχουν ίδιες σχεδόν ηλικίες κ ξέρω πόσο δύσκολο είναι να πακετάρεις και να έχεις και τα παιδιά μαζί.Όταν θα πας όμως στο νέο σου σπιτάκι θα τα ξεχάσεις όλα.Εξάλλου,όλα περνάνε αρκεί να είμαστε καλά!!

fafela,η ιστορία του μικρού με έχει επηρεάσει.Εύχομαι να γίνει ένα θαύμα κ να γίνει καλά το παιδί.Ο πόνος του γονιού είναι αβάσταχτος.Κ εδώ γνώρίσαμε έναν κύριο που έχει το παιδι του στο νοσοκομείο με την ίδια περίπτωση που έιχε ο Παναγιωτάκης.Λυπήθηκα πολύ!Τι να πεις στο γονιό αυτό.Όποτε τον βλέπω με λυγίζει η θλίψη του.Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

nenaki, χαίρομαι που όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου!

Και για να προλάβω...θέλω να καπαρώσω τη μικρή σου κόρη από τώρα για το γιο μου!Λογικά θα βγει κι αυτή ψηλή κ όμορφη σαν τη μαμά κ την άλλη κόρη!Κι ας λες πως θα έιναι ασχημόπαπο!Όταν γεννήθηκα οι δικοί μου με έλεγαν ασχημόπαπο κ η νονά μου έλεγε "ας τη λέτε έτσι,να δείτε που θα γίνει μια κούκλα όταν μεγαλώσει".Κι όντως έγινα..!!

kristianna,τι κάνεις?Τώρα μας χωρίζουν λίγα ναυτικά μίλια!Που θα πάει?Ίσως κάποτε γνωριστούμε!

Τα δικά μου νέα ΄τώρα:

Είμαι στη Νάξο απο τις 23/4.Στην αρχή ήταν κούραση μέχρι να φτιάξουμε τα πράγματα.Ευτυχώς που έίχε έρθει η μαμά μου κ μια θεία μου μαζί κ με βοήθησαν,αλλιώς ακόμα θα μάζευα..!!

Τις πρώτες μέρες ο μικρός είχε διάρροια κ εμετούς,τον πήγαμε στο γιατρό κ μας είπε οτι έχει μια ίωση ,αλλά μας άγχωσε με κάτι άλλο.Μας έιπε να του κάνουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε εξετάσεις θυροειδή,επειδη τα μάτια του είναι γουρλωτα κι επειδή έχω θυροειδή εγώ.Τη Δευτέρα έχουμε ραντεβου με μια παιδιατρο εδώ να μας πει τι θα κάνουμε.Πάντως απο οταν γεννήθηκε έτσι ήταν,δε θα μας το είχε πει άλλος γιατρός μέχρι τώρα?

Σε γενικές γραμμές μας αρέσει πολύ εδώ στο νησί!!Ειναι τόσο ήσυχα!!Έχω ηρεμήσει πολύ!!Δεν τη θέλω καθόλου την Αθήνα!Βέβαι έχει και το νησί τα δικά του προβλήματα,όμως η ζυγαριά γέρνει προς τα εδώ.Θα δείξει ο καιρός!

Πάντως απ τη δουλειά που ήμουν μοε ενημερώνουν οι φίλες μου οτι διώχνουν συνέχεια κι οτι πάνε κάθε μερα στη δουλειά με το άγχος.Δε θα άντεχα αυτό το άγχος!!

Μόνο που μου λείπουν οι δικοί μου!Όταν έφευγα με το καράβι,ήταν ο μπαμπάς μου στην προβλήτα και με αποχαίρετούσε!Έκλαιγα εγώ,έκλαιγε εκείνος,όλοι κλαίγαμε!Σκεφτόμουν πως αν πάθει κάτι θα είμαι πολύ μακρυά!Τώρα ήταν να έρθει αλλά πάει στο θείο μου στο νοσοκομείο ακόμα κι έχουν πολύ δρόμο ακόμα.Κ εχτες έμαθα πως ο ξάδερφός μου έκοψε στη δουλειά το χέρι του κ παραλίγο να το χάσει.Τον εγχεήρησαν κ ευτυχώς είναι καλά.Όλο άσχημα ακούμε!

Γι αυτο ας μη γκρινιάζουμε και ας είμαστε ευχαριστημένοι που έιμαστε καλά!!

Μου λείπουν κ κάποιες λιγοστες φίλες που έχω!Εδώ δεν ξέρω κανέναν!Νιώθω λίγο "ξένη".Ευτυχώς που έχω κι εσάς και θα τα λέμε!!Είστε η παρεούλα μου!!

Καλώς σας βρήκα φίλες και να είστε όλες καλά!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Ξέχασα να χαιρετήσω τις εκδρομιάζουσες!!!!

Ειρηνάκι,Εύάκι και nicol ελπίζω να περνάτε καλά!!

Σας ζηλεύουμε(με την καλή έννοια φυσικά)!!!

Αναρωτιέμαι πώς να τα περνάτε!

Σαν ραντεβου στα τυφλά!

Είχε πάει μια φίλη μου λίμνη Πλαστήρα κ μου έιχε πει πως κάνανε ιππασία,κάνανε βόλτα με ένα ποδήλατο νερού μες στη λίμνη και άλλα πολύ ωραία πράγματα!!

Καλά να περάσετε!!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Βούλα, περαστικά σας! Κάνε λίιιιιιιιγη υπομονή! Εμείς θα σε περιμένουμε νέα σου, όποτε μπορείς!

Μαριγώ, καλώς όρισες! Πολύ όμορφα που τακτοποιηθήκατε! Χαίρομαι πολύ που σας αρέσει εκεί!

Νικόλ μου, άκυρο για το λαδάκι! Μίλησα με τον παππού του παιδιού κ έχουν! Σε ευχαριστεί όμως πάρα πολύ! Συγκινήθηκε ο κακόμοιρος!

Νένα, Ελένη, γεια!

Κορίτσια, ελπίζω να περνάτε τέλεια στην εκδρομούλα σας! Την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε να έρθουμε κ εμείς!

Κ τα δικά μας νέα... Η Ραφαέλλα μας είναι αρρωστούλα από χθες... Έχει πολύ συνάχι κ είμαστε πάλι με ορό... Ευτυχώς πυρετό δεν έκανε πολύ, μόνο μέχρι 37,8. Η πληγούλες μας είναι καλύτερα, αλλά οι εσωτερικές έχουν ακόμα πύον... Υπομονή, είπε η παιδίατρος...

Στο μεταξύ το παιδάκι μας έχει γίνει πολύ αγριμάκι... Ό,τι ώρα κ να επιστρέψουμε σπίτι, πρέπει να δει πρώτα καμιά ώρα "Φραουλίτσα" κ μετά να ακούσει το κλάμα μας όλη η Αττική για κανένα 20λεπτο για να αποφασίσει ότι νυστάζει... Στο μεταξύ ξεκίνησαν εξετάσεις κ για λίγο καιρό θα τελειώνουμε αρκετά αργά τα μαθήματα κ όλη η παραπάνω διαδικασία μας αποτελειώνει πραγματικά... Αχ, πότε θα αρχίσει να κοιμάται κανονικά αυτό το παιδί;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...