Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλέ η θάλασσα δίπλα είναι!!!!!!!!! άσε που έχουμε και a/c

αμ τι μας πέρασες???

Αν δε θες να καείς, έλα εδώ! Είμαστε παραθαλάσσια!

αααα δελεαστικές οι προτάσεις σας κορίτσια

και μόνο το κάλεσμα μου φτάνει

είμαστε λίγο μακρυά αλλά ποτέ δεν ξέρεις

ευαγγαλία καλή δουλίτσα

κι εγώ σας αφήνω

έχω να πάω γυμναστήριο κομμωτήριο και να ετοιμάσω και βαλίτσα

σας φιλώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας! τι κανετε τσουπριτσες?? Καλα??

Ηρθε η πεθερα μου και βρηκα ευκαιρια να μπω λιγο τις τελευταιες μερες τρεχω ολο δουλειες βγαζω καλοκαιρινα αλλαζω κουρτινες (εχω και γιορτη βλεπετε)...

Κοριτσια εδω ο καιρος ειναι φοβερος πολυ ζεστη αλλα με τη Θαλασσιτσα εχουμε και μια αυρα δροσιας,Χθες πηγαμε Θαλασσα και βουτησαμε ποδια ειναι πολυ ζεστη αλλα φοβαμαι ακομα να κανω μπανιο τον μικρο....Μη μου κρυωσει κιολας.

Ναι Η Ιωαννα σημερα θα πηγαινε Στο γιατρο μακαρι να μην χρειαστει αποξεση μωρε

Τα περισσοτερα καλοκαιρινα και εγω τα πλενω κοριτσια του μικρου ειδικα ολα!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

γεια σου ελένη μου!!!

ναι σε μια εβδομάδα εχεις γιορτούλα!!

ασε αυτες τις μερες πολλες δουλειες γμτ..νομιζω ειναι νωρις ακομα για μπανακι..εξάλλου αυριο αναμενουν να πεσει 10 βαθμους!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

γεια σου ελένη μου!!!

ναι σε μια εβδομάδα εχεις γιορτούλα!!

ασε αυτες τις μερες πολλες δουλειες γμτ..νομιζω ειναι νωρις ακομα για μπανακι..εξάλλου αυριο αναμενουν να πεσει 10 βαθμους!!

Ναι ετσι ειπαν 10 βαθμους πτωση,Πανω που βγαλαμε καλοκαιρινα,εγω τον μικρο τον εχω μονο με καλοκαιρινα πλεον...

Και ειναι η ποιο επικινδυνη περιοδος για κρυωμα...Μια ζεστη μια κρυο.

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

γεια σου Ελένη? θα κάνεις γιορτούλα?

κορίτσια έχω κάτι νεύρα δεν λέγονται...

σήμερα θα έβγαιναν οι εξετάσεις της Ζωίτσας...πήρα στο Ιασώ και μου είπαν ότι βγήκαν αλλά 4 από τις 22 νομίζω δεν τις έκαναν γιατί δεν έφτασε το αίμα!

γκρρ...ελπίζω να είναι μέσα του αβγού γιατί άμα χρειαστεί να την ξαναπάω θα φρικάρω!

ποιον να βρίσω μου λέτε??

Διαφημίσεις

γεια σου Ελένη? θα κάνεις γιορτούλα?

κορίτσια έχω κάτι νεύρα δεν λέγονται...

σήμερα θα έβγαιναν οι εξετάσεις της Ζωίτσας...πήρα στο Ιασώ και μου είπαν ότι βγήκαν αλλά 4 από τις 22 νομίζω δεν τις έκαναν γιατί δεν έφτασε το αίμα!

γκρρ...ελπίζω να είναι μέσα του αβγού γιατί άμα χρειαστεί να την ξαναπάω θα φρικάρω!

ποιον να βρίσω μου λέτε??

Ελεος!!! Αν ειναι δυνατον....Περιμενουμε απαντησεις μην μας ξεχασεις!! Ελπιζω να ειναι ολες αρνητικες!!:D Καλη επιτυχια σας Ευχομαι, Ναι θα κανω καλη μου Παρε τη Ζωιτσα και ελατε :mrgreen::mrgreen:

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...