Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

γιατί φοβάσαι μην μας κολλήσεις?? θα το ανεχτούμε και αυτό! χαχα

λες να πάρω και εγώ?

θα πάρω ένα για να το βάλω από κάτω, έτσι και αλλιώς η Ζωίτσα τα πετάει όλα από πάνω της...

ναι αυτό φοβάμαι αν και που μίλησα με το γιατρό μου είπε μάλλον αλλεργία γιατί φτερνίζεται κιόλας

χαίρομαι πολύ

μακάρι να μαζευόμασταν όλες μαζί

το ελπίζω σε μια επόμενη φορά λοιπόν;)

Διαφημίσεις

αχ εγω που θα πηγαινω αραγε τα καλοκαιρια?????γιατι να πεφτετε τοσο μακρια ρε κοριτσια?

εγώ πάντως σου πρότεινα ,άσε που εσύ τα έχεις κανονισμένα

καπέλο πάγκο και στην απέναντι μεριά:lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια οταν ανεβαζετε τα χειμωνιαικα-καλοκαιρινα και την επομενη σεζον τα ξανακατεβασετε δε τα πλενετε?εγω παλι τα πλενω γιατι μου μυριζουν κλεισουρα,αρα ειτε τα βαλω στην ντουλαπα,ειτε στο μπαουλο παλι θα τα πλυνω και σιδερωσω.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Νικόλ, το ταχυδρομείο εδώ είναι σε αρχέγονη κατάσταση... Οπότε, λέω να σου στείλω ένα κούριερ καλύτερα για να μη χαθεί το λαδάκι... Αν δε σε πειράζει, βέβαια...

Ευαγγελία, αυτές οι σακούλες είναι δύο ειδών... Είχαν πάρει κ άλλοι κ ήταν πολύ ευχαριστημένοι, αλλά εγώ την πάτησα...

κοριτσια οταν ανεβαζετε τα χειμωνιαικα-καλοκαιρινα και την επομενη σεζον τα ξανακατεβασετε δε τα πλενετε?εγω παλι τα πλενω γιατι μου μυριζουν κλεισουρα,αρα ειτε τα βαλω στην ντουλαπα,ειτε στο μπαουλο παλι θα τα πλυνω και σιδερωσω.

όλα??????? απαπα.....εγώ μόνο τα ανεβοκατεβάζω, ευτυχώς έχουμε μια ντουλάπα για τον καθένα, και τα σιδερώνω λιγάκι....

εγώ τα έχω πάλι σε ντουλάπα απλά είναι πιο μαζεμένα

κάποια τα πλένω κάποια όχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...