Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημερα βουλα!τι κανεις?τα παιδια?

αα τι ωραια που θα βρεξει!!καιρο περιμενω την βροχη μπας και ησυχασω λιγο απο την αλλεργια μου!ελπιζω μονο να μη σας χαλασει τις εξοδους στην εκδρομη.

αληθεια εκει τι σκοπευετε να κανετε?θα δειτε κανενα αξιοθεατο?εχετε βγαλει προγραμμα?

xaxaxxaa αξιοθέατα????

καλέ εμείς θέλουμε να δούμε η μία την άλλη, είμαστε απο μόνες μας αξιοθέατα!!!!!

ε καλά τη λίμνη φαντάζομαι θα τη δούμε:lol:

Καλημέρα, κορίτσια! Τι κάνετε; Μπήκα χθες να σας γράψω, αλλά μετά πάει το δίκτυό μας...

Annia, πολύ λυπηρό, κοριτσάκι μου! Κουράγιο...

Βουλίτσα, περαστικά σας! Λίγο δύσκολες σας έπεσαν οι τελευταίες βδομάδες...

Νικόλ, νομίζω πως θα χρειαστώ εκείνο το λαδάκι που λέγαμε... αν έχεις ακόμα, βέβαια...

Ταξιδιώτισσες, να πάρετε κ ζεστά ρουχαλάκια για τα μικρά! Νομίζω πως σε αυτές τις περιοχές έχει ψυχρούλα το βράδυ...

καλημέρα νατάσσα

στείλε μου τα στοιχεία σου και τα ταχυδρομώ

εύχομαι ολόψυχα να γίνει ένα θαύμα για το παιδάκι της φίλης σου

xaxaxxaa αξιοθέατα????

καλέ εμείς θέλουμε να δούμε η μία την άλλη, είμαστε απο μόνες μας αξιοθέατα!!!!!

ε καλά τη λίμνη φαντάζομαι θα τη δούμε:lol:

θα έλεγα τώρα τί ειμαστε αλλά σέβομαι την ειρήνη:lol::lol::lol::lol:

FAcZp3.png

gimFp3.png

αυτες οι θηκες που σας έλεγα τελικά ειναι παραξενες...γιατι να μεν λιγοστευουν τον ογκο αλλα επειδη γινονται σαν κυμματα πιανουν τελικα τον ιδιο..μονο που εχουν κενα...ισως να μην εβαλα καλα τα ρουχα, δεν ξερω...

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα δεν είπα:D

απλά σας το λέω

το μαράκι ένα ένα βηχάκι και σήμερα θα την πάω στο γιατρό να την δεί να είμαι σίγουρη, μάλλον είναι αλλεργία, αλλά θέλω να το σιγουρέψω;)σας το λέω για να μη λέτε οτι δε σας το είπα;) αν θέλετε δεν έρχομαι στην εκδρομή:lol:

ειρήνη εσείς τι ώρα θα ξεκινήσετε????

α κορίτσια σας το λέω , εγώ θα πάρω μαζί μου σεντόνια γιατί δε θέλω να κοιμηθεί το μαράκι σε σεντόνια που έχουν κοιμηθεί τόσοι κι ας είναι πεντακάθαρα

το λέω σε περίπτωση που δεν το σκεφτήκατε;)

αυτες οι θηκες που σας έλεγα τελικά ειναι παραξενες...γιατι να μεν λιγοστευουν τον ογκο αλλα επειδη γινονται σαν κυμματα πιανουν τελικα τον ιδιο..μονο που εχουν κενα...ισως να μην εβαλα καλα τα ρουχα, δεν ξερω...

εγώ το μόνο που σκέφτηκα είναι το σιδέρωμα μετά

θα είναι μέσα στην τσάκα όλα τα ρούχα:rolleyes:

οπότε δεν παίρνω:mrgreen:

το μαρακι τί τραβάει....

δεν μπορει τετοια εποχη να ειναι κατι αλλο, μην το βασανιζεις το κοριτσάκι!!!!!!!

απαπαπα,θα ανυπομονει να φτασει 18,να παει για σπουδες....ΜΟΝΗ της!!!!!!!

εγω πάντα παίρνω σεντονια και πετσετες μαζί μου, για όλους μας...δεν μπορω αλλιως..εμαι παραξενη το ξερω..

FAcZp3.png

gimFp3.png

καλημέρα δεν είπα:D

απλά σας το λέω

το μαράκι ένα ένα βηχάκι και σήμερα θα την πάω στο γιατρό να την δεί να είμαι σίγουρη, μάλλον είναι αλλεργία, αλλά θέλω να το σιγουρέψω;)σας το λέω για να μη λέτε οτι δε σας το είπα;) αν θέλετε δεν έρχομαι στην εκδρομή:lol:

ειρήνη εσείς τι ώρα θα ξεκινήσετε????

α κορίτσια σας το λέω , εγώ θα πάρω μαζί μου σεντόνια γιατί δε θέλω να κοιμηθεί το μαράκι σε σεντόνια που έχουν κοιμηθεί τόσοι κι ας είναι πεντακάθαρα

το λέω σε περίπτωση που δεν το σκεφτήκατε;)

γιατί φοβάσαι μην μας κολλήσεις?? θα το ανεχτούμε και αυτό! χαχα

λες να πάρω και εγώ?

θα πάρω ένα για να το βάλω από κάτω, έτσι και αλλιώς η Ζωίτσα τα πετάει όλα από πάνω της...

εγώ το μόνο που σκέφτηκα είναι το σιδέρωμα μετά

θα είναι μέσα στην τσάκα όλα τα ρούχα:rolleyes:

οπότε δεν παίρνω:mrgreen:

σιγουρα..αλλα πάντα τα παταω λιγάκι, τωρα θα τα πατησω πολύυυυυ...:(:(δεν ειχαν καθολου επιτυχια μπορω να πω..:roll::roll::roll:

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...