Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012 Σήμερα έμαθα από την ψυχολόγο μου ότι οι περισσότερες θεραπευόμενες  που έχει και είναι με φυσικούς κύκλους είναι με τον Σφακ. Μου το είπε και αμέσως σε σκέφτηκα. Οπότε έπραξες πολύ καλά που πήγες σε εκείνον. Τωρα θα είναι η φορά που θα έχεις καλά αποτελέσματα 🙏🏻

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

ειναι κατι θηκες που βαζεις μεσα ρουχα..τις κλεινεις και εχουν ενα στομιο οπου βαζεις την σκουπα..η σκουπα ρουφαει και ο αερας φευγει απο την θηκη και κλεινουν αεροστεγως..θα σας βαλω φωτο το απογευμα να δείτε!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

ειναι κατι θηκες που βαζεις μεσα ρουχα..τις κλεινεις και εχουν ενα στομιο οπου βαζεις την σκουπα..η σκουπα ρουφαει και ο αερας φευγει απο την θηκη και κλεινουν αεροστεγως..θα σας βαλω φωτο το απογευμα να δείτε!!

απο που τις πήρες ?

το ελεγα χτες στον πρωην προισταμενο μου..

η ζωη ειναι παρε δωσε...δινωπαιρνω..όταν δίνω αλλα δεν παιρνω, δεν ξαναδίνω.

και σε λίγα ατομα μονο δινω.αυτα που τα έχω επιλέξει και δεν με νοιαζει αν δεν πάρω..κάπως έτσι...

FAcZp3.png

gimFp3.png

Να σου πω νικολ μου εγώ έχω μια άλλη άποψη..Αν είσαι άνθρωπος και νοιάζεσαι θα βρεις χρόνο να συμπαρασταθείς...Αν κοιτάς μόνο τον ευατούλη σου άστα να πάνε....

Στο θάλαμο που είμασταν υπήρχε ένα παιδάκι που μπήκε μέσα στην καρδιά μου.Θα χειρουργηθεί αυτή τη βδομάδα..Το σ/κ θα πάμε να το δούμε...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Να σου πω νικολ μου εγώ έχω μια άλλη άποψη..Αν είσαι άνθρωπος και νοιάζεσαι θα βρεις χρόνο να συμπαρασταθείς...Αν κοιτάς μόνο τον ευατούλη σου άστα να πάνε....

Στο θάλαμο που είμασταν υπήρχε ένα παιδάκι που μπήκε μέσα στην καρδιά μου.Θα χειρουργηθεί αυτή τη βδομάδα..Το σ/κ θα πάμε να το δούμε...

αχ μωρε το μικρουλι..

να μετα απο κατι τετοια σκεφτεσαι οτι τιποτα δεν εχει σημασια εκτος απο την υγεια των παιδιων μας:roll::roll::roll:

και να σου πω κατι βουλίτσα μου??προσωπικά δεν θέλω την υποκρισία..δεν μου αρέσει..αν ειναι καποιος να κανει κατι, να το κάνει με την καρδιά του..αλλιώς καλυτερ ανα μην το κάνει καθόλου...

FAcZp3.png

gimFp3.png

δεν είπα κάτι το αντίθετο!

απλά είπα οτι όλοι έχουν λίγο πολύ τα προβλήματα τους

και , αλίμονο δεν πάω να υπερασπιστώ εκείνους που δεν ήταν κοντά σου

είπαμε , στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποι

τ

αχ μωρε το μικρουλι..

να μετα απο κατι τετοια σκεφτεσαι οτι τιποτα δεν εχει σημασια εκτος απο την υγεια των παιδιων μας:roll::roll::roll:

και να σου πω κατι βουλίτσα μου??προσωπικά δεν θέλω την υποκρισία..δεν μου αρέσει..αν ειναι καποιος να κανει κατι, να το κάνει με την καρδιά του..αλλιώς καλυτερ ανα μην το κάνει καθόλου...

Συμφωνώ ευάκι μου ότι αν είναι να κάνεις κάτι κάντο με την καρδιά σου...

Αυτό το παιδάκι είναι ΗΡΩΑΣ μ αυτά που περνάει...

526437xvildghyb3.gif

οι ρυθμοί ζωής ιδίως στην πόλη μας έχουν κάνει και τρέχουμε και ξεχνάμε το διπλανό μας...

αν ενδιαφέρεσαι βέβαια, θα τον βρεις τον τρόπο, ένα τηλέφωνο για συμπαράσταση, ότι σε σκέφτονται νομίζω είναι αρκετό...

Διαφημίσεις

λοιπόν κοριτσάκια μου σας αφήνω

βούλα κοίταξε πιο πάνω αν θέλεις να μου στείλεις τα στοιχεία σου

τα λέμε το μεσημεράκι

Νικολ επειδή έχω τρεξίματα τώρα θα σου στείλω αργότερα την καινούρια μου διεύθυνση..

526437xvildghyb3.gif

παραδειγμα...

εχω μια πρωτη ξεδερφη, απο το σοι της μανας μου, βλαμμενη..ποτε δεν τα πηγαιναμε καλα αλλα καναμε υπομονη η μια την αλλη για τους γονεις μας..με τους γονεις της μια χαρα ολα καλα..αυτη λοιπον οταν γεννησα ουτε τηλ δεν με πηρε..στην βαφτιση ηρθε αλλα απο εκει και περα τιποτα..στα γενεθλια της φενιας εννοειτε πως δεν την καλεσα..μετα στην κηδεια της γιαγιας ακουσε για τα γενεθλια και με κοιταξε καπως...σκασίλα μου!!τωρα εχουμε αλλαξειι επιπεδο!!!δεν με πηρε ουτε στην γιορτη μου!!!καλυτερα ομως!!τωρα υποψιαζομαι οτι προσπαθει να κανει παιδάκι και το παλευει..αρα εκ των πραγματων δεν θελει επαφες μαζι μου, γιατι ειπαμε ειναι κακιασμενη!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...