Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αυτό που λέει η @kate82 , συμφωνώ απόλυτα. Να μην σκέφτεσαι ούτε τον "κουβά" ούτε το τζάμπα κόπος. Τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Κι επειδή άλλες κοπέλες δεν πήραν θετικό αποτέλεσμα δεν σημαίνει πως έτσι θα πάει και για εσένα. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα ελπίζεις για το καλύτερο, όλες μας αυτό ελπίζουμε. 

Μην λες συνέχεια δεν είναι το ίδιο για δεύτερο παιδί. Εγώ που δεν έχω ούτε πρώτο θα διαφωνήσω μαζί σου. Η υπογονιμότητα είναι ένα τεράστιο αγκάθι είτε είναι πρώτο είτε δεύτερο είτε 10ο παιδί. Δεν έχει να κάνει με το πόσα παιδιά έχεις, τραβάς τα ίδια ζόρια, τα ίδια άγχη με κάθε άλλη κοπέλα. Και το μετά που λες ξέρεις δεν είναι εύκολο, πάλι μια ολόκληρη εγκυμοσύνη θα την περάσεις μέσα στο άγχος γιατί όταν έχεις ζήσει την υπογονιμότητα πάντα είσαι με ένα "αν". Το άγχος σου για την χοριακή σου το μοιραζόμαστε όλες, είτε έχουμε παιδάκια είτε όχι. Και την ελπίδα για ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο! ❤️ 

Ειλικρινά έκλαψα, μπράβο Δήμητρα τ είπες όπως ακριβώς είναι με όμορφο λόγο.... δεν το βάζουμε κάτω όμως κορίτσι μου έχει και για μας ο Θεούλης 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλημέρα κι απο εμένα

ευτυχώς κοιμηθήκαμε καλά:D

ειρήνη δεν θα το αντέξω να αρρωστήσουμε, όχι ΑΥΤΟ το ΣΚ

κάτι θα την πείραξε προφανώς ,είμαστε μι χαρά ΄σήμερα:D

βούλα περαστικά και πάλι

ακόμη μια μπόρα

ευαγγελία πέμτη σήμερα !!!

αλήθεια ρούχα καλοκαιρινά μόνο θα πάρετε?

φάφέλα σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου,νομίζω ως την επόμενη φόρά που θα μπείς θα μας πείς κάτι πιο ευχάριστο για το παιδάκι

το ραφαελάκι πως είναι απο το χτύπημα?

ελένη τι καιρό έχετε στο νησί ??? καλοκαίριασε για τα καλά εκεί ή όχι?

εδώ έχουμε χαζόκαιρο

έχω απαλλαχτεί πλήρως απο το κούνημα και σε θυμάμαι κάθε φορά που χαίρομαι που δεν κουνάω, χαχα

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ νικολ να σαι καλά...

Ευτυχώς υπάρχουν δυο τρεις ανθρωποι που με στηρίζουν ψυχολογικά και αντεχω...Υπάρχουν όμως και αυτοί που μ απογοητευσαν...

δυστυχώς και ευτυχώς βούλα μου, στα δύσκολα καταλαβαίνουμε εκείνους που πραγματικά νοιάζονται για εμάς,

κι εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου ψυχολογικά και δυστυχώς οι μόνοι που έχω είναι οι γονείς μου , ο άντρας μου και εσείς εδώ στην οθόνη του λαπ τοπ μου(εννοώ αυτούς που νοιάζονται)

πλέον έχω καταλάβει οτι οι φιλίες είναι μόνο για τις ευχάριστες στιγμές και αυτό για εμένα δεν λέγεται φιλία

βουλιτσα μου περαστικά!!αμάν πια!!

νικόλ μου όλα καλά με το μαράκι?εμεις εδω εχουμε πολλη σκόνη!!

για πειτε μου κοριτσια τι ρουχακια να παρω της μικρης μαζί??καλοκαιρινα ή χειμωνιάτικα?πυτζαμάκια??

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

αχαχαχα νικολ τα ιδια γραφαμε!!!!

τα μεγάλα πνεύματα.......:tongue:

εγω να μην σας πω ποιον εχω μονο γιατι θα απογοητευτείτε!!!!!

τί να κάνουμε όμως βρε κοριτσια..

εχω καταληξει οτι αν δεν στηριζεσαι στα πόδια σου...'αστα!!!

αυτό ακριβώς

εγώ το έχω δεί αλλιώς κ πλέον δεν παρεξηγώ κανέναν,κάποτε το έκανα , τώρα όμως όχι

όλοι έχουμε τα προβλήματα μας ,όποιος θέλει και μπορεί ας έρθει όποιος δεν, θα έχει τους λόγους του, δε θα κάθομαι να σκάω κιόλας

εκτός κι αν είναι τόσο δικός μου!

βούλα επειδή θα αργήσουμε να βρεθούμε μάλλον, στείλε μου αν θέλεις τα στοιχεία σου για να ου στείλω το λαδάκι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...