Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Κανε εκει τη γυμναστική σου αφου εχεις πληρωσει κιολας..  

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

mam..,..

τί τρωω τωρα!!!!

εφτιαξα κεικ το απογευμα!!εκοψα ενα κομματι,εβαλα μερεντα(μση κουταλια μονο) το εβαλα στο μικροκυματων και το απολαμβάνω!!!

αδιαθετησα το μεσημερι και δεν μπορεσα να φάω..οπότε είπα να φάω λίιιιγο γλυκάκι!!!

καληνύχτα κοριτσάκια μου, όνειρα γλυκά!!

Το Σάββατο το πρωί που θα έρθετε να με πάρετε, να μου φέρετε κ μένα λίγο! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια....

τι κανετε?

αυτο το σαββατοκυριακο θα πατε εκδρομη?δηλ θα νεκρωσει εντελως το καφε..το θεμα ειναι οτι θα περασετε σουπερ,κ ζηλευω πολυ αλλα τι να κανουμε..

Εγώ θα είμαι εδώ! Να μπαίνεις να τα λέμε! Τσάμπα μας αφήνουν τα κορίτσια στο πόδι τους;;; :tongue:

Διαφημίσεις

Νικόλ μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πολύ γλυκό εκ μέρους σου! Είναι θαυματουργός ο Αγ. Ραφαήλ! Κ όσον αφορά το αν θα δεχτούν, δεν τίθεται τέτοιο θέμα, είναι θρήσκιοι οι άνθρωποι! Δεν ξέρω μόνο αν έχουν ήδη...

΄

Εσύ έχε με στο νού σου κι αν χρειαστεί , εδώ είμαι....;)

Γεια σας!!! κοριτσια ειδατε η annia μας??? εχασε το μωρακι της:-(:sad:

λυπάμαι πολύ

ήταν ίσως πολύ κοντά η εγκυμοσύνη και ο οργανισμός της ήταν ήδη εξασθενημένος

άννια μου όλα καλά κοίτα να συνέλθεις ,έχεις τα 2 σου παιδάκια, και είσαι πολύ μικρή ακόμη;)

Διαφημίσεις

κοριτσια σκεφτομαι αρκετες φορές ότι ίσως και εγώ κάποια από ολες τις φορες που ειχα καθυστερηση ισως ειχα συλλαβει..δεν ξέρω...ουφ...

πι8ανον

λένε πως σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν κάνει βιολογική αποβολή και πολλές είναι που δε το καταλαβαίνουν

γεια σας

που είστε πάλι?

εγώ εδώ, λίγο down αλλα αντέχω....

το μαράκι έχει ξερόβηχα στον ύπνο

αμάν πια

είναι απο τη σκόνη? είναι αλλεργία ?τι στο καλό?????????

ελπίζω να κοιμηθούμε:!:

Γεια σας και απο μενα!!:D:D

Βουλιτσα μου περαστικα σας κοριτσακι μου!!!! ηθελα να σε παρω τηλ αλλα δεν ηθελα να ενοχλησω... Ποτε να σε παρω?? θελω πολυ να μιλησουμε.

Ευακι μου εδω ειμαι σας διαβαζω καθημερινα αλλα το θηριο δεν με αφηνει να μπω....αν ειναι ξυπνιος γινεται χαμος το βραδυ μπαινω διαβαζω και πεφτω για υπνο.Αν μπορεσω θα ξαναμπω το βραδυ Φιλακια σε ολες σας να μου φιλησετε και τα γλυκουλια ζουζουνακια σας τρεχω ξυπνησε και τσιριζει Μαμα

Ελένη μου τώρα το διάβασα το μήνυμα...Πάρε με όποτε μπορείς στο σπίτι είμαι...

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...