Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Μην το παμε στο αλλο ακρο... 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

χτες μαζευα χειμωνιατικα και εβγαλα καλοκαιρινά!!

χαμός!!

ευτυχως για καλοκαιρι εχω καλη γκαρνταρόμπα!!!!!!!!

εγώ μόνο του άντρα μου έβγαλα και τα παπούτσια μας...εγώ φοράω κάτι μακρυμάνικα ανοιξιάτικα...να δω πότε θα βγάλω την μπέμπελη!

Καλημέρα, κορίτσια! Όλα καλά;

Εμείς χάλια...

Είμαι από χθες με αλλεργία κ δεν μπορώ να σταθώ... Αλλά υπάρχουν κ χειρότερα...

Η Ραφαελλίτσα χτύπησε χθες με ένα βιβλίο - αν είναι δυνατόν - κ έτρεχε αίμα... Σκίστηκε σε τρία μέρη, το ένα στα χείλη κ τα άλλα δύο στην εσωτερική πλευρά από τα μάγουλα... Τρέξαμε στην παιδίατρο, αλλά είπε πως σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να κάνουμε ράμματα... Κ ακόμα χειρότερα...

Καθόλου καλά αποτελέσματα από το αγοράκι της φίλης μου... Δεν μπόρεσαν καν να το αφαιρέσουν ολόκληρο το εξόγκωμα...

Έπρεπε να τα πω κάπου... Θα τρελαθώ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Όλα καλά;

Εμείς χάλια...

Είμαι από χθες με αλλεργία κ δεν μπορώ να σταθώ... Αλλά υπάρχουν κ χειρότερα...

Η Ραφαελλίτσα χτύπησε χθες με ένα βιβλίο - αν είναι δυνατόν - κ έτρεχε αίμα... Σκίστηκε σε τρία μέρη, το ένα στα χείλη κ τα άλλα δύο στην εσωτερική πλευρά από τα μάγουλα... Τρέξαμε στην παιδίατρο, αλλά είπε πως σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να κάνουμε ράμματα... Κ ακόμα χειρότερα...

Καθόλου καλά αποτελέσματα από το αγοράκι της φίλης μου... Δεν μπόρεσαν καν να το αφαιρέσουν ολόκληρο το εξόγκωμα...

Έπρεπε να τα πω κάπου... Θα τρελαθώ...

νατάσα μου καλημέρα...για τη φαφελίτσα μην φοβάσαι..θα περάσει γρήγορα...

κρίμα για το αγοράκι ρε γμτ...συνεχίζεται η ταλαιπωρία του...

έλα να τα πάρουμε ένα-ένα..

αλλεργία..υπομονή!!άνοιξη ειναι θα περάσει!!μηπως να παρεις κανενα ζιρτεξ??δεν θα νιωθεις την αλλεργεια αλλα θα κοιμάσαι συνεχεια!!δεν ξερω πιο απο τα 2 ειναι χειροτερο!!

χτυπημα ραφαελλας!!

πολ΄υ παραξενο σημείο!!!το καλό με τα παιδάκια μας είναι ότι δεν πολυθυμούνται για την ωρα!!οποτε ενω δεν ειναι κάτι σοβαρό, όλα καλά!!!

πραγματικά λυπάμαι για το αγοράκι της φίλης σου..αλλα όλα είναι πιθανά!!!μπορεί με την θεραπειά να εξαφανιστεί..έχε πίστη!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...