Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλησπέρα νενάκι!!!!

ωραία που δεν εχεις τα συμπτωματα, ειναι ανακουφιση!!!!!!!!!!

πότε θα ξαναπας στο γιατρό??έχω το προαισθημα ότι θα ειναι κοριτσάκι,δεν ξερω αυτό μου βγάζεις..α,ωραίο καρναβαλάκι!!!!

?

χιχι θα ΄΄εχει και ωραίο όνομα ¨)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

κοριτσια ουτε και εγω της το εχω κατεβασει,βεβαια το δικο μας δεν κατεβαινει αλλα βγαινει και γινεται μονο κρεβατι.απλα ωρες ωρες η δικια μου ανεβαζει το ποδι στα καγκελα και λεω αργα η γρηγορα θα την φαει την τουμπα.Εσας δεν ανεβαζουν τα ποδαρακια στα καγκελα?

Ευτυχως η χριστιαννα οταν ξυπναει ,καθεται και φωναζει μαμα,δεν σηκωνεται ορθια.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

καλά αν της βγάλω το κάγκελο σίγουρα θα πέσει δεν υπάρχει περίπτωση!!

έχω δει πως μετά βάζουν μικρά καγκελάκια που και πάλι προστατευουν,δλδ δεν μένει ακάλυπτο το παιδάκι..δεν ξέρω!!!

εσ'υ σκεφτεσαι να το βγάλεις?

το δικό μας

τέρμα κάτω να το κατεβάσεις, μένει λίγο σαν εμπόδιο για τον ύπνο

εκτός κι αν το βγάλουμε τελείως

χιχι θα ΄΄εχει και ωραίο όνομα ¨)

ναι κατσε εσυ!!!!!και αμα αλλαξει γνωμη ο πεθερος???????αχ δε θελω....

και εγω ευχομαι-ελπιζω-ονειρευομαι να ειναι κοριτσι.θα δουμε ομως!γερο να ναι.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ουτε και εγω της το εχω κατεβασει,βεβαια το δικο μας δεν κατεβαινει αλλα βγαινει και γινεται μονο κρεβατι.απλα ωρες ωρες η δικια μου ανεβαζει το ποδι στα καγκελα και λεω αργα η γρηγορα θα την φαει την τουμπα.Εσας δεν ανεβαζουν τα ποδαρακια στα καγκελα?

Ευτυχως η χριστιαννα οταν ξυπναει ,καθεται και φωναζει μαμα,δεν σηκωνεται ορθια.

αυτό είναι παιδί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η δικιά μου πρώτα σηκώνεται και μετά ξυπνάει:lol:

ναι κατσε εσυ!!!!!και αμα αλλαξει γνωμη ο πεθερος???????αχ δε θελω....

και εγω ευχομαι-ελπιζω-ονειρευομαι να ειναι κοριτσι.θα δουμε ομως!γερο να ναι.

δεν τον βάζεις να υπογράψει πριν μαθετε το φύλλο ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

συμφωνώ!!!και μένα σηκώνεται και μετα ξυπνάει!!!!

ευτυχως δεν την εχω βρει με το πόδι πάνω στο κάγκελο να πάθω εγκεφαλικό,ακόμα..

νενάκι να βάλεις αυ΄τό το τικεράκι που δείχνει πως είναι το μωράκι κάθε μ΄΄ηνα..έίχα μπει το πρωί και το κοιτούσα και έπαθα!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!Δε βλέπω καμία βραδυνή!

Η κόρη μου όταν ήταν ΄περίπου 18μηνών πήγε να πέσει απο την κουνια κ την έπιασα στον αέρα!Μετά έβγαλα το κάγγελο κι αγόρασα ένα προστατευτικό με πλαστικό κ διχτάκι.Μόνο ποθ απο τοτε άρχισε και ερχόταν στο κρεβάτι μας.Τώρα σκέφτομαι να βγάλψ το καγγελο στο μικρό μου,αλλα σκεφτομαι που θα ερχεται στο κρεβάτι(ουτως ή άλλως έρχεται πολλές φορές).Πάντως ξερει να κατεβαινει απ΄το κρεβατι μας,αλλα δεν τον εμπιστεύομαι χωρις προστατευτικό.

Επίσης ο "ταλιμπάν" μου,απο μωρό΄,όταν ξυπνάει,πριν καν ανοίξει τα μάτια του,ουρλιάζει..!Καμία σχεση με το κοριτσάκι μου ποθ οταν ξυπνούσε μίλαγε μόνη της και όταν μ'έβλεπε γελούσε!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

Τι υγρασία είναι αυτή που έχουμε πάλι σήμερα;

Χθες πήγαμε στη μαμά μου και το απόγευμα κατέβηκα και εγώ στην έκθεση για να πάρω φίλτρο για τη βρύση.Δε γινότανε άλλο να κουβαλάμε τις εξάδες τα εμφιαλωμένα.

Χάρηκα που η Ελένη μας είναι καλά.

Ευάκι μου ναι επιτέλους αναπνέω:D:D:D:D:D:DΜεγάλη ανακούφιση.

Κορίτσια και εγώ το κάγκελο το έχω ανεβασμένο.Με τέτοιν ύπνο που κάνει ο Γιωργάκης φοβάμαι να το κατεβάσω.

Ο Θοδωράκης μου όταν ξυπνούσε και τύχαινε εμείς να κοιμόμαστε καθότανε και μας κοίταζε δεν μας ξυπνούσε.Ο Γιωργάκης σε αντίθεση αν ξυπνήσει πρέπει να σηκωθούμε και εμείς.

526437xvildghyb3.gif

καλημέρα,καλημέρα!!!!!

καλά χτες ξεραθηκα από τις 9,δεν την πάλευα..η φενια ηπιε το γάλα της,αλλα μετα άκουγε τον μπαμπα της και δεν κοιμόταν και την πηρε μαζί του..οπότε μετα απο λίγο αρχισε και γκρινιαζε και του εδειχνε την κουνια..ξερη επεσε και η φενια!!

πηγα πρωι,πρω ι σουπερ,γιατι θα γινεται χαμος σε λιγο,αναψα και ενα κερακι στην εκκλησία(ψυχοσαββατο σημερα) και γυρισα..

το απογευμα θα ερθουν οι ξαδερφουλες τις φενιας και θα τους φτιαξω τωρα μπισκοτακια παιδικα..αν βγουν καλα,θα σας πω την συνταγή!!για τους μεγαλους θα φτιαξω μασαικό..

ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα,εχω τα απειρα φαγητά και μονο τα γλυκακια θα φτιαξω..ουτε δουλιτσες εχω και ειμαι καλα..με τον αντρα μου εχουμε λιγο χαθει,ειναι στον κοσμο των μηχανων..ελπιζω να ερθει πισω συντομα γιατι με βλεπω να κανω κανενα μπαμ..και μετά δεν συμμαζευομαι!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

Τι υγρασία είναι αυτή που έχουμε πάλι σήμερα;

Χθες πήγαμε στη μαμά μου και το απόγευμα κατέβηκα και εγώ στην έκθεση για να πάρω φίλτρο για τη βρύση.Δε γινότανε άλλο να κουβαλάμε τις εξάδες τα εμφιαλωμένα.

Χάρηκα που η Ελένη μας είναι καλά.

Ευάκι μου ναι επιτέλους αναπνέω:D:D:D:D:D:DΜεγάλη ανακούφιση.

Κορίτσια και εγώ το κάγκελο το έχω ανεβασμένο.Με τέτοιν ύπνο που κάνει ο Γιωργάκης φοβάμαι να το κατεβάσω.

Ο Θοδωράκης μου όταν ξυπνούσε και τύχαινε εμείς να κοιμόμαστε καθότανε και μας κοίταζε δεν μας ξυπνούσε.Ο Γιωργάκης σε αντίθεση αν ξυπνήσει πρέπει να σηκωθούμε και εμείς.

καλημέρα βουλίτσα!!!!!!!!!

εμας εδω ψιχαλίζει;););)εχουμε μια μουνταδα,μια μαυριλα,αλλο πράγμα!!

α,το φίλτρο ειναι σωτηριο!!!!!!!!οταν εχουμε βεβαια νερό:confused::confused::confused:

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...