Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

ειρήνη μπήκα και είδα το ξενοδοχείο και είδα οτι υπάρχουν δωμάτια που έχουν 2 κρεβάτια κολλητά

εκεί δε θα βολέψει να κοιμηθούμε με τα μωρά

τους διευκρίνησες οτι θα έχουμε μωρά να μας κλείσουν με διπλό κρεβάτι?

νικόλ όχι δεν τους το είπα...δεν ήξερα αν θα παίρνατε παρκοκρέβατο ή όχι...

άμα μπορέσεις ρίξτους ένα τηλέφωνο γιατί είμαι στη δουλειά...

εγώ θα την πάρω τη Ζωίτσα στην πλευρά μου δεν με ενοχλεί...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

νικόλ όχι δεν τους το είπα...δεν ήξερα αν θα παίρνατε παρκοκρέβατο ή όχι...

άμα μπορέσεις ρίξτους ένα τηλέφωνο γιατί είμαι στη δουλειά...

εγώ θα την πάρω τη Ζωίτσα στην πλευρά μου δεν με ενοχλεί...

ΟΚ θα πάρω τηλ να ενημερώσω αλλά στείλε μου σε ποιο όνομα έκλεισες τα δωμάτια για να καταλάβουν

ωχ...έχω το ίδιο όνομα με την πεθερά σου??

εγώ γιορτάζω βέβαια 2 φορές γιατί είμαι Χρυσοβαλαντάκι!!

αααα εσύ είσαι τον ιούλιο ??

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...