Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

ειρήνη εγώ πάντως σου έστειλα μνμ για τον τρόπο, εκτός κι να μας μπέρδεψες;)

νικόλ σας μπέρδεψα με τη νένα! και ούτε που είχα καταλάβει ότι έφτιαχνες και εσύ...

την επόμενη φορά θα παραγγείλω από σένα...

μην με παρεξηγήσετε κορίτσια....

Γεια σας!!!

Νενα τι Νυφη ομως εχω εγω!! Μπραβο στο κοριτσι μας!! φτου φτου

Εμεις σημερα θα παμε στα Πεθερικα μου το Βραδυ,Μας εχει τραπεζι Για την Γιορτη του Πεθερου μου

Το Θηριο μου κοιμαται και βρηκα ευκαιρια να μπω :-) αχ κοριτσια δεν μου πινει το γαλα :-( δεν το θελει καθολου....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Πριν του εδινα το φρισολακ Αντιαλλεργικο,Μου τον ξεκινησε με φριζολακ σκονη για νεογγενητα και μου εδωσε τωρα το advance....θα δοκιμασω και της Nestle το ξεκιναω 1+ και θα δω θα τα δοκιμασω ολα παντως

Αλλα τωρα εκεινος εχει συνηθισει αλλιως...το γαλα που επινε εχει μια γευση σαν πατατα.....

Εδω Σημερα του εδωσα για πρωτη φορα τοστ με τυρι και δεν το καλοεφαγε....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Πριν του εδινα το φρισολακ Αντιαλλεργικο,Μου τον ξεκινησε με φριζολακ σκονη για νεογγενητα και μου εδωσε τωρα το advance....θα δοκιμασω και της Nestle το ξεκιναω 1+ και θα δω θα τα δοκιμασω ολα παντως

Αλλα τωρα εκεινος εχει συνηθισει αλλιως...το γαλα που επινε εχει μια γευση σαν πατατα.....

Εδω Σημερα του εδωσα για πρωτη φορα τοστ με τυρι και δεν το καλοεφαγε....

ελένη πρέπει να του δοκιμάζεις σιγά σιγά τις νέες γεύσεις όπως όταν τις ξεκινούσαμε όταν ήταν μωρά...θέλει το χρόνο του...

Διαφημίσεις

να μαι παλι.

ελενη σιγα σιγα θα αρχισει να συνηθιζει.υπομονη θελει.

εμεις πινουμε το εβαπορε nestlac αλλα τωρα θα αρχισω το φρεσκο κρικρι μαλλον που ειναι απο εδω.

βγηκαμε σημερα βολτα και ετσι πως περνουσαμε απο την αγορα τα benneton γυναικεια-ανδρικα-παιδικα τα εχει ολα 3.90 λογω μεταφορας σε αλλο καταστημα.θελω το απογευμα να παω αν μου κρατησει ο ανδρας μου την μικρη.ολο κ κατι θα βρω.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ελένη πρέπει να του δοκιμάζεις σιγά σιγά τις νέες γεύσεις όπως όταν τις ξεκινούσαμε όταν ήταν μωρά...θέλει το χρόνο του...

Ναι το ξερω αλλα απογοητευτηκα λιγο ειδικα με το γαλα...Ουτε κοιμισμενος δεν το ηθελε....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

να μαι παλι.

ελενη σιγα σιγα θα αρχισει να συνηθιζει.υπομονη θελει.

εμεις πινουμε το εβαπορε nestlac αλλα τωρα θα αρχισω το φρεσκο κρικρι μαλλον που ειναι απο εδω.

βγηκαμε σημερα βολτα και ετσι πως περνουσαμε απο την αγορα τα benneton γυναικεια-ανδρικα-παιδικα τα εχει ολα 3.90 λογω μεταφορας σε αλλο καταστημα.θελω το απογευμα να παω αν μου κρατησει ο ανδρας μου την μικρη.ολο κ κατι θα βρω.

Ελα?????? 3.90??? Τρεχα καλε!!! Εχει και εγκυμοσυνης η Benneton Αν και εσυ εισαι πολυ αδυνατη αμφιβαλω αν φορας ρουχα εγκυμοσυνης...Φανηκε η κοιλιτσα??:D:D

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

νενάκι πήγαινε να σηκωσεις το μαγαζί..

γεια σου ελένη!!!!!!υπομονή,σιγα σιγα θα το συνηθισει!!δεν θυμαστε και εμενα με την πορτοκαλαδα που ολο την εφτυνε??τελικα τωρα θελει και αλλο!!

ειρηνη και εμενα τα χερια μου δε πιανουν καθόλου, μα καθόλου!!

γι'αυτο επιλεγουμε τις σωστες φίλες!!!

κοριτσακια μου κλεινω σιγα,σιγα!!

φιλάκια πολλά.

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...