Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν πριν δεν έκανες καμία άσκηση, ο οργανισμός είναι λογικό τώρα που ξεκίνησες να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οπότε μπορεί να επηρέασε τον κύκλο σου εφόσον ξεκίνησες πριν συμβεί η ωορρηξία κι να την καθυστέρησε. Έχεις μέρες καθυστέρηση; για να ηρεμήσεις κλείσε έναν υπέρηχο στον γυναικολόγο σου να σε δει.

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

.Εκεινη την ωρα ημουν στον γιατρο για β επιπεδου!!!!

πηγαν ολα καλα στην εξεταση,το ασχημοπαπακι μου ειναι υγιεστατο!

όλα καλά με την β' επιπέδου?

γιατί καλε το λες ασχημοπαπάκι το κοριτσάκι??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια.

εγω δε ξερω ποτε θα ξεστρωσω για να στρωσω τα καλοκαιρινα.βεβαια στην χριστιαννα οταν ημουν εγκυος δε ξεστρωσα,τα χαλια μου μπορει να ειναι μαλλιαρα αλλα το μαλλι τους ειναι απο μεταξι και ετσι ειναι κρυα και δε με ενοχλησαν,τωρα ομως θα ξεστρωσω γιατι με την χριστιαννα και την εγκυμοσυνη δε μπορω το σκουπισμα τρεις την ωρα.

ειρηνη εγω λεω να την αφησετε την μικρη σπιτι και να αγγαρεψεις καποιον,γιατι αλλιως θα παει στραφι και η δικη σας ευχαριστηση αλλα κ η ζωη θα βγει εκτος προγραμματος.

νατασσα κριμα ρε γμτ στον μικρο.

βουλιτσα υπομονη κοπελα μου.Εκεινη την ωρα ημουν στον γιατρο για β επιπεδου!!!!

πηγαν ολα καλα στην εξεταση,το ασχημοπαπακι μου ειναι υγιεστατο!

νικολ υπομονη και εσυ με την μαρια την μικρη εξερευνητρια,μπορα ειναι θα περασει!

Πολύ χάρηκα φιλενάδα που πήγαν όλα καλά στον υπέρηχο:D:D:D:D:D

526437xvildghyb3.gif

ωραία νενάκι,μια χαρα το μπεμπε μας!!!!οποτε τωρα μπορεις να ηρεμησεις και να ευχαριστηθεις την εγκυμοσυνη σου!!!

βουλιτσα γεια!!!!!!λιγο υπομονη ακομα και τελειωνετε!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου βουλίτσα μου!!

καλα ειμαι.ευτυχως εχω αρκετη δουλίτσα και περναει η ωρα γρηγορα!!

εφαγα κινεζικο τωρα και ηταν χάλια..γενικα ειμαι πολύ ιδιοτροπη με τις γευσεις!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

γιατι την ειδα στο τρισδιαστατο ειρηνη και τρομαξα!!!χαχαχχααχ

ναι παλι σεπτεμβριο θα γεννησω,στην χριστιαννα ειχα πητ 24,τωρα εχω 10 γιαυτο εγινε κ με διαφορα η β επιπεδου!

ευχαριστω κοριτσια!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

κοριτσακια μου καλησπερα ποσα γραψατε παλι σημερα αλλα σας διαβασα..εγω δεν μπηκα καθολου γιατι ταβλιαστηκα στον καναπε με ζαλαδες και αναγουλες ωραια πραγματα..μετα μαγειρεψα συγυρισα λιγο εδω μεσα εχωσα και 2πληντυρια και να μαι..προσπαθω να βαλω τον μπεμπη για υπνο αλλα δεν κοιματε..εν το μεταξυ ειδα και τα ουλα του και εχουν φουσκωσει πολυ σχεδον 3δοντακια ειναι για σκασιμο για αυτο το καλο μου εχει τετοια γκρινια...παω να ξαπλαρω θα τα πουμε το βραδυ φιλακια...να ξερετε σας διαβαζω και ας μην γραφω...

:-D

λοιπόν κορίτσια να σας πω το θέμα μου..

παντρεύεται μια φίλη (πρώην συνάδελφος που κάνουμε όμως ακόμη παρέα) στις 5 Ιουνίου

παντρεύεται στου Φιλοπάππου στις 8 και μετά κάνει τραπέζι στο Ζάππειο.

το θέμα είναι τι θα κάνω με τη Ζωίτσα, η οποία φυσιολογικά κοιμάται κατά τις 9.30 , αν όμως κοιμηθεί το μεσημέρι θα κοιμηθεί στις 10.30-11.

1)να πάμε μόνο στο γάμο όλοι μαζί και να αφήσουμε το τραπέζι?

χαιρετούρα όμως δεν θα κάνει στην εκκλησία αλλά στο τραπέζι...

2) να κοιμήσω την Ζωίτσα 9.30 (χωρίς ύπνο το μεσημέρι) να την αφήσω με τη θεία και να πάμε μόνοι μας με το Σταύρο μετά?

3) να την κοιμίσω το μεσημέρι και να πάμε όλοι μαζί και στο γάμο και στο τραπέζι όσο αντέξει και δεν γκρινιάζει η Ζωίτσα? πόσο θα αντέξει όμως με την βαβούρα της εκκλησίας

τι θα κάνατε εσείς βρε κορίτσια....

ψηφίζω το 2ο

γιατί τα είχα το προηγούμενο σκ

την κράτησα αλλά με τη γκρίνια της δεν το ευχαριστήθηκα

!!!

το 2 το 2:D

οχι μονο μου ερχεται να την φαω..νομιζω πως θα σταματησει η καρδια μου απο την ευτυχία..απιστευτο συναισθημα..μικροι ανθρωποι με τεραστια δυναμη ομως!!

απίστευτο συναίσθημα, απ το τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα, κορίτσια! Τι κάνετε; Γίνεται πανικός στη δουλειά κ μάλλον δε θα προλάβω να σας διαβάσω...

Δεν έχω καλά νέα... Το αγοράκι της φίλης που είχα αναφέρει τις προάλλες ξεκινάει χημειοθεραπεία... Έχω τρελαθεί...

μιλάω κι εγώ που πονάω

παναγία μου ένα θαύμα ένα για όλα τα παιδάκια που παιδεύονται

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...