Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

καλημέρα μαριγώ!!!!!

το σκεφτηκα το ματι,ξεματιαστηκα αλλα δεν....

νομιζω πως ειναι ορμονικό!!!!!ή από την πίεση που αισθάνθηκα το τελευταίο καιρό..

όπως και να έχει,το σ/κ έχω αποφασ'ίσει να μην κάνω τπτ απολύτως από δουλειές και να χαλαρωσω με τον άντρα μου και την κόρη μου..

FAcZp3.png

gimFp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

προσπαθω να σας παρακολουθω αλλα την ωρα που μπαινω εδω στο τοπικ πραγματικα δεν εχω το κουραγιο να γραψω.ελπιζω να με συγχωρειτε για αυτο.

σημερα πηγαμε τσικνισαμε και εμεις!!Κατεβηκαμε στο χωριο μου,οπου ειχε εκδηλωσεις με θεατρο σκιων,κλοουν,φαγητο και χορο!!Η χριστιαννα ηταν ενα μικρο καρναβαλακι.Ειχα πολυ καιρο να βγω απο το σπιτι και μου φανηκε τελειο ολο αυτο,ασχετα αν οι περισσοτερες εκει ηταν γιαγιαδες!Ημουν σε εναν αλλο κοσμο!

Εσεις βγηκατε πουθενα σημερα?τα ντυσατε τα μικρουλια?

ααα σας καληνυχτω και προκαταβολικα...

μια χαρά η μικρούλα μας!!!νομιζω θα της άρεσε αρκετά.τί την έντυσες??ωραία,να βγαίνεις όποτε μπορείς!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

μα αυτό ειναι το θέμα!!!να μην εισαι εσυ μαζί της!!!να είναι μόνη της με κάποιον άλλον και εσύ...αλλού!!!!!!!!

νικόλ έχεις 2 λύσεις¨:

ή αφήνεις την μαρία στην ησυχία της, να ανασάνει λίγο το κοριτσάκι μας ή κάνεις 2ο μπεμπέ,που λέει και η φένια,οπότε θα αφησεις σιγουρα την μαρία στην ησυχία της:wink:;-)

αυτό με τα θερμόμετρα και εγω το εχω πάθει..

όπως και να έχει,η θερμοκρασία ήταν φυσιολογική!!

καλέ μπερδεύτηκες !!!!!!!1

εγώ θέλω η μαρία να με αφήσει στην ησυχία μου κι όχι εγώ αυτήν :P

εντάξει λογικό να μου έχει αδυναμία απλά όχι τόσο υπερβολική εξάρτηση

κι εμείς τελικά πήγαμε στους νονούς της μαρίας ,περάσαμε πολύ ωραία

ντυσαμε τα παιδάκια μας τα βγάλαμε φοτο

άλλη αίσθηση αυτές οι μέρες όταν έχεις παιδί;)

νένα σημασία έχει ότι το ευχαριστήθηκεσ εσύ

κι ας ήταν μεγαλύτερες απο εσένα

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Όλες καλά; Εμείς είμαστε πολύ καλύτερα! Η Ραφαέλλα δλδ, γτ εγώ είμαι χάλια... Δύο μέρες δεν έχω πάει στη δουλειά... Ποιος ξέρει τι θα με περιμένει από Δευτέρα;;;

Χθες, όπως καταλαβαίνετε, μείναμε σπίτι κ μας ήρθε το φσγητό έτοιμο! Δεν είχα κουράγιο για τπτ επιπλέον. Ευτυχώς είχαν έρθει κ οι δικοί μου κ μου κοίμησαν τη μικρή γτ ήμασταν εξαντλημένοι κ εγώ κ ο άντρας μου...

Πάω για μελέτη...

Ευαγγελία, όποτε έρθετε προς τα μέρη μας, να μας ενημερώσεις να βρεθούμε! Είμαστε πολύ κοντά!

Culte (Δώρα, ε;) κ για σένα ισχύει αυτό, εννοείται!

Ιωαννούλα, ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα κοριτσάκι μου!

Νένα, welcome back! Πως είσαι;;; Ελπίζω να μην έχεις αναγούλες κ τέτοια... (Ο χειρότερός μου φόβος...)

Ελένη, που είσαι; Έχει καμία τα στοιχεία της να επικοινωνήσουμε μαζί της; Τη βλέπει καμία στο facebook;

Νικόλ, το ίδιο πρόβλημα με σένα το έχει κ η κολλητή μου! Πέρασε τη νέα γρίπη κ ήθελα να προφυλάξει τη μικρή της, αλλά εκείνη δεν καθόταν ούτε για μισή ώρα αλλού κ -όπως καταλαβαίνεις- κόλλησε κ η μικρή! Κ ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ... Ίσως σου είναι πολύ δύσκολο να την αποχωρίζεαι (σε όλες μας είναι, εξάλλου), αλλά σκέψου ότι χρέος μας είναι να κάνουμε ανεξάρτητους ανθρώπους, για το δικό τους καλό!!! Μόνο του παίζει καθόλου το Μαράκι; Ή θέλει ακόμα κ στο παιχνίδι να είσαι συνεχώς δίπλα της;

Καλημερα κορίτσια τι κάνετε;

Τσικνήσαμε και εμείς χθες και σήμερα αισθάνομαι το στομάχι μου λίγο βαρύ.Για μια μέρα σπάσαμε τη δίαιτα αλλά έλα που έχει συνηθίσει το στομάχι και τώρα είμαι κάπως.

Τα παιδάκια μου είναι μια χαρά και η δικιά μου μυτούλα ξεμπούκωσε:):):):)

526437xvildghyb3.gif

ευαγγελία σπίτι κάτσαμε χτες και πήραμε κάτι κοντοσούβλια και κοκορέτσια απ΄έξω...μην ξεχνάς ότι μένουμε στη Βάρη οπότε ξέρεις τι γίνεται από τέτοια μαγαζιά....

Νατάσα που βρίσκεσαι να σου έρθουμε??

έχω πλήρη αγνοια....

νικόλ η δικιά μου έχει πάθει το εξής...ενώ το βράδυ κοιμάται στο κρεβάτι της κατά τις 4-5 ξυπνάει και άμα δεν κοιμηθεί μαζί μου δεν ξανακοιμάται! εκεί να δεις κόλλημα....

Διαφημίσεις

ακριβώς αυτό φαφελίτσα..έχεις απόλυτο δίκιο!!!να δημιουργήσουμε ανεξ'αρτητους ανθρώπους..δεν ξέρω αν με έχεις διαβάσει,αλλά εγώ έχω υποφέρει και υποφέρω ακόμα από αυτό το πράγμα..δεν το έκαναν επίτηδες,αλλά ήμουν συνλεχεια με τους γονείς μου..και κοντευω 30 και δεν μπορώ να ξεκολλήσω..γι'αυτό είπα η φένια θα μεγαλώσει και με την γιαγιά της και με τον παππού της, να γίνει ανεξάρτητη!!

νικολ,καθόλου δεν μπερδευτηκα!!!!!!!!!!!!!!!αφού δεν το αφηνεις το κοριτσάκι σε ησυχία, τί να κάνει και αυτό?????το θεωρεί δεδομένο ότι θα έχει παντού τη μαμά της..

ειρήνη καλά κάνατε και μείνατε χτες μέσα..χαμός πρέπει να γινόταν..αν και όσους ρωτησα κανείς δεν βγήκε έξω!!!!!!

βουλίτσα μου καλημέρα!!χαιρόμαστε που είστε καλύτερα και εσύ και τα παιδιά!!επιτέλους αναπνέεις!!!!!!!!!φαντάζομαι ανακούφιση..

FAcZp3.png

gimFp3.png

όντως οι αναγούλες ήταν το χειρότερο!!καλέ εγώ στην αρχή της εγκυμοσυνης ,μ'εχρι τον 6ο δλδ,είχα γίνει κορμάρα!!!!62 κιλά είχα φτάσει, μοντέλο!!!!!μετά πως τα καταφερα και πήρα 18 κιλά??????????????!!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

να σας πω,τωρα όταν παχαινω πάει κατευθειαν στην κοιλιά!!

γι'αυτό λένε πως οι 2ες εγκυμοσύνες κάνουν μπαμ από την αρχη!!

νένα φούσκωσε λιγάκι η κοιλίτσα??!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Καλημέρα, κορίτσια! Όλες καλά; Εμείς είμαστε πολύ καλύτερα! Η Ραφαέλλα δλδ, γτ εγώ είμαι χάλια... Δύο μέρες δεν έχω πάει στη δουλειά... Ποιος ξέρει τι θα με περιμένει από Δευτέρα;;;

Χθες, όπως καταλαβαίνετε, μείναμε σπίτι κ μας ήρθε το φσγητό έτοιμο! Δεν είχα κουράγιο για τπτ επιπλέον. Ευτυχώς είχαν έρθει κ οι δικοί μου κ μου κοίμησαν τη μικρή γτ ήμασταν εξαντλημένοι κ εγώ κ ο άντρας μου...

Πάω για μελέτη...

χαίρομαι πολύ που είναι καλύτερα η ραφαέλα

εσύ τι έπαθες?

κρύωσες ?

Ευαγγελία, όποτε έρθετε προς τα μέρη μας, να μας ενημερώσεις να βρεθούμε! Είμαστε πολύ κοντά!

Ελένη, που είσαι; Έχει καμία τα στοιχεία της να επικοινωνήσουμε μαζί της; Τη βλέπει καμία στο facebook;

Νικόλ, το ίδιο πρόβλημα με σένα το έχει κ η κολλητή μου! Πέρασε τη νέα γρίπη κ ήθελα να προφυλάξει τη μικρή της, αλλά εκείνη δεν καθόταν ούτε για μισή ώρα αλλού κ -όπως καταλαβαίνεις- κόλλησε κ η μικρή! Κ ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ... Ίσως σου είναι πολύ δύσκολο να την αποχωρίζεαι (σε όλες μας είναι, εξάλλου), αλλά σκέψου ότι χρέος μας είναι να κάνουμε ανεξάρτητους ανθρώπους, για το δικό τους καλό!!! Μόνο του παίζει καθόλου το Μαράκι; Ή θέλει ακόμα κ στο παιχνίδι να είσαι συνεχώς δίπλα της;

την ελένη κορίτσια δεν την πετυχαίνω στο φέις αλλά ούτε στο μσν

έχει καμμία το τηλ της?

όσο για το μαράκι μου, ναι παίζει μόνη της ,δεν έχω τέτοιο πρόβλημα

ας ελπίσω ότι είναι μόνο μια φάση που θα περάσει;)

ευαγγελία σπίτι κάτσαμε χτες και πήραμε κάτι κοντοσούβλια και κοκορέτσια απ΄έξω...μην ξεχνάς ότι μένουμε στη Βάρη οπότε ξέρεις τι γίνεται από τέτοια μαγαζιά....

Νατάσα που βρίσκεσαι να σου έρθουμε??

έχω πλήρη αγνοια....

νικόλ η δικιά μου έχει πάθει το εξής...ενώ το βράδυ κοιμάται στο κρεβάτι της κατά τις 4-5 ξυπνάει και άμα δεν κοιμηθεί μαζί μου δεν ξανακοιμάται! εκεί να δεις κόλλημα....

νικολ,καθόλου δεν μπερδευτηκα!!!!!!!!!!!!!!!αφού δεν το αφηνεις το κοριτσάκι σε ησυχία, τί να κάνει και αυτό?????το θεωρεί δεδομένο ότι θα έχει παντού τη μαμά της..

..

αχ εσύ εσύ !!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...