Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

και εμενα κοριτσια με βαζει για υπνο!!!!!!!!

αχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ξερω αν ειναι ενστικτο ή καταλαβαινουν..αυτες τι ςμερες η φενου ειναι απιστευτα τρυφερή!!φανταστειται οτι ερχεται στην αγκαλια μου και κάθεται..που η φένια γενικά δεν καθεται σε αγκαλια με τπτ!!!!

αχ μωλέ!! δεν σου έρχεται να την φας??

εγώ καμμιά φορά που βλέπω αυτόν τον ανθρωπάκο να τρέχει στο σπίτι, μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα!

γέμισε το σπίτι μας!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Τι κάνετε; Γίνεται πανικός στη δουλειά κ μάλλον δε θα προλάβω να σας διαβάσω...

Δεν έχω καλά νέα... Το αγοράκι της φίλης που είχα αναφέρει τις προάλλες ξεκινάει χημειοθεραπεία... Έχω τρελαθεί...

Καλημέρα, κορίτσια! Τι κάνετε; Γίνεται πανικός στη δουλειά κ μάλλον δε θα προλάβω να σας διαβάσω...

Δεν έχω καλά νέα... Το αγοράκι της φίλης που είχα αναφέρει τις προάλλες ξεκινάει χημειοθεραπεία... Έχω τρελαθεί...

όχι ρε γμτ...

Διαφημίσεις

νομιζω πως ναι φαφελιτσα μου..

απλα ειναι της αποψης οτι αν αφησεις κατι να περασει μετα ξεχνιεται και ολα ειναι μελι-γάλα.

και γενικα ειναι πολύ της διπλωματίας..

εγω παλι ειμαι το ακριβως αντιθετο..απλα εχω μαθει να κρατιεμαι και να χτυπαω την καταλληλη στιγμή:twisted::twisted:

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου βουλίτσα!

πότε το βλέπετε να μετακομίζετε?

Γεια σου ειρήνη μου!!!!!!

Τα μεγάλα πράγματα περίπου τέλος μαιου θα τα πάμε..Μέχρι τότε θα μεταφέρουμε όλα τα υπόλοιπα..

526437xvildghyb3.gif

γεια σας κοριτσια.

εγω δε ξερω ποτε θα ξεστρωσω για να στρωσω τα καλοκαιρινα.βεβαια στην χριστιαννα οταν ημουν εγκυος δε ξεστρωσα,τα χαλια μου μπορει να ειναι μαλλιαρα αλλα το μαλλι τους ειναι απο μεταξι και ετσι ειναι κρυα και δε με ενοχλησαν,τωρα ομως θα ξεστρωσω γιατι με την χριστιαννα και την εγκυμοσυνη δε μπορω το σκουπισμα τρεις την ωρα.

ειρηνη εγω λεω να την αφησετε την μικρη σπιτι και να αγγαρεψεις καποιον,γιατι αλλιως θα παει στραφι και η δικη σας ευχαριστηση αλλα κ η ζωη θα βγει εκτος προγραμματος.

νατασσα κριμα ρε γμτ στον μικρο.

βουλιτσα υπομονη κοπελα μου.Εκεινη την ωρα ημουν στον γιατρο για β επιπεδου!!!!

πηγαν ολα καλα στην εξεταση,το ασχημοπαπακι μου ειναι υγιεστατο!

νικολ υπομονη και εσυ με την μαρια την μικρη εξερευνητρια,μπορα ειναι θα περασει!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...