Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Καλε Νενα μικρη δεν ειναι ακομα??? εγω ελεγα να τον ξεκινησω αφου κλεισει τα 2....τουλαχιστον αυτο μας ειπε και η παδιατρος οτι πανα προσπαθουμε να βγαλουμε μετα τα 2 η κυστη δεν ειναι ακομα ετοιμη για να κραταει τσισακια....Ασε δε που αισθανονται ανασφαλεια.....

Βουλα Μεγια Η κουρτινα....

Και εγω Ρομανς εχω η αλλιως Πακετο χαχαχα

Κοριτσια τι γαλα τους δινεται??? εμας η παιδιατρος μας εδωσε το Advance.

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

ααα σημερα θα παρουμε το πρωτο μας γιογιο!!!θα αρχισουμε και δοκιμες!!!αντε να δουμε!!!

και εγώ θέλω να την ξεκινήσω μέσα στο καλοκαίρι...γιατί αλλιώς χάνεται η περίοδος του χειμώνα, θα πάμε μετά για το άλλο...

γυρισαμε και εμεις!!

ηπιαμε το καφεδακι μας, τα ειπα λιγο με την νονα, για να δουμε.η νονα ειναι παιδι χωρισμενων γονιων και ηθελα την αποψη της.

τελικα κατεληξα στο εξης γνωστο..αν ειναι οι γονεις καλα, ειναι και τα παιδια.ειτε ζουνε μαζι ειτε οχι.το μονο που θα ηθελε ηταν η μαμα της να ειχε ξαναπαντρευτει,ωστε να υπηρχε η πατρικη φιγουρα μεσα στο σπιτι..

τελικα αποφασισα να κανω μια συζητηση με τον αντρα,και να ξεκαθαρισουμε μια και καλη καποια πράγματα.περασαν οι μερες,ηρεμησα και μπορω να δω τα πραγματα καθαρα και ψυχρά.αφου τα πουμε, σειρα θα εχει η μανουλα του,μαλλον αυριο που θα ειναι εδω.αλλα θελω και τον γιο της μαζι.σε αυτο ειμαι ανενδοτη.

και μετα, αν καταφερουμε και τα βρουμε ολοι εμεις σειρα εχει το αλλο τριγωνο δλδ ο μπαμπας,ο γιωργος και εγω..

να δω τι θα κανει ετσι οπως τα εκανε..εχω μεγαλη περιεργεια.

εξάλλου αισθανομαι τελειως μονη.αρα τί ειχαμε τι χασαμε.

αυτα!!!θα σας ενημερωσω για τις τελικές αποφασεις!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

γεια σου νενα, γεια σου ελένη!!

εμεις το εχουμε το γιογιο και εχει ψιλοκαταλαβει οτι εκει κανουμε τσισα ή κακά..θα την ξεκινησω και εγω και οτι γίνει!!!

πρέπει να παρουμε βρακάκια, αχ θα τρελαθώ!!!!!!!!!!

ελένη εγω ειμαι παιδι του εβαπορε και στην μικρη δινω νουλάκ!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

ναι ειρηνη τον αγαπαω.ειμαστε πολλα χρονια μαζι και εχουμε περασει και πολλά..

αλλα πλεον με θεωρει δεδομενη και γενικα ειναι στον κοσμο του.νομιζω πως κατι εκανα εγω λαθος,κατι δεν καταλαβε καλά.

FAcZp3.png

gimFp3.png

μου στοιχισε πολυ το "κακια μανα".ηταν οτι χειροτερο μπορουσε κάποιος να μου πει.ποσο μαλλον ο ανθρωπος μου.και πραγματικα,επειδη τον ξερω,δεν το ειπε πανω στα νευρα του,το εννοουσε οταν το ειπε.βεβαια μου εξηγησε ότι αλλιως του τα ειπε η μανα του,αλλιως το πηρε αυτος εκεινη την ωρα.

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

συμφωνω ειρηνη μου αλλα δενν ειναι η πρωτη φορα.εχει ξανακανει κουλαμαρες-οχι ομωςκατι τοσο γερό-και ή δεν έδινα σημασία ή το αναλυαμε ,δεν βγαζαμε ακρη και μετα το ξεχνουσαμε.

FAcZp3.png

gimFp3.png

ευαγγελια να συζητησετε ωστε να τα ξεκαθαρισετε για να αναθερμανθη παλι η σχεση σας.ειναι κριμα μετα απο τοσα χρονια να σκεφτεστε χωρισμους.

ελενη μου,δεν το βλεπω νωρις με το γιογιο,αλλωστε δεν εχω σκοπο να της το επιβαλλω,ας αρχισει να μαθαινει,εστω την μερα να φτιαχνει τα κακα στο γιογιο το θεωρω κατορθωμα,αλλωστε πριν κανει μου το λεει.θα δειξει.δεν εχω αναλογη εμπειρια!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημερα!!!!

Καλε Νενα μικρη δεν ειναι ακομα??? εγω ελεγα να τον ξεκινησω αφου κλεισει τα 2....τουλαχιστον αυτο μας ειπε και η παδιατρος οτι πανα προσπαθουμε να βγαλουμε μετα τα 2 η κυστη δεν ειναι ακομα ετοιμη για να κραταει τσισακια....Ασε δε που αισθανονται ανασφαλεια.....

Βουλα Μεγια Η κουρτινα....

Και εγω Ρομανς εχω η αλλιως Πακετο χαχαχα

Κοριτσια τι γαλα τους δινεται??? εμας η παιδιατρος μας εδωσε το Advance.

εμείς πίνουμε της φάγε το ΑΒΓ

ο γιατρός μου είπε να πάρω όποιο θέλω αρκεί να είναι απο τα παιδικά

ναι ειρηνη τον αγαπαω.ειμαστε πολλα χρονια μαζι και εχουμε περασει και πολλά..αλλα πλεον με θεωρει δεδομενη και γενικα ειναι στον κοσμο του.νομιζω πως κατι εκανα εγω λαθος,κατι δεν καταλαβε καλά.

μίλα του και θα τα βρείτε , είμαι σίγουρη;)

τον χωρισμό άστον για κανέναν άλλον

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...