Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

κορίτσια δε θυμάμα πολλά πολλ'α

ελένη χαίρομαι ,επιτέλους έφυγε η αλλεργία, σίγουρα νιώθετε μια ελευθερία τώρα

ειρήνη με τις εξετάσεις τι έκανες τελικά ? σορρυ αν κάτι δε διάβασα!

βούλα ,έχει αρκετό τρέξιμο τώρα, ευχάριστο τρέξιμο όμως!!!μια χαρά

τα παιδάκια σου πως είναι ? ο θοδωρής σαν πιο μεγάλος τι λέει που θα αλλάξει σπίτι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Μια χαρά είναι! Τα δικά μου τα νεύρα είναι που έχουν γίνει κρόσια...

Υποθέτουμε πως της λείπουμε καθημερινές επειδή δουλεύουμε πρωί κ απόγευμα κ συνήθως μας βλέπει βράδυ μετά τις 9... Οπότε, το ΣΚ παίρνει το αίμα της πίσω... Δεν άφησε τπτ όρθιο στο σπίτι... Τα σιδερωμένα ρούχα τα έκανε κασκόλ, τα αχλάδια κ τα πορτοκάλια μπάλες, το κρεβάτι μας τρομπολίνο, το συρτάρι από το κομοδίνο καρεκλάκι, τα μανταλάκια κοκκαλάκια, τα πλυμένα ρούχα σφουγγαρόπανα, την τηλεόραση ντραμς... Θες κ άλλα;;;

χαχαχαχαχαχα

τελειααααααααααααααα

χαιρομαι, δεν ειναι μονο η δικια μου ετσι

συγχαρητήρια νατάσσα .είμασταν εμείς οι τυχερές

χχαχαχαχαχααχαχχ

γεια σου νικολ!!!

εμεις κανουμε ενα εμβολιο το μηνα οποτε εχουμε ακομα ολο το 2010!!!!!μισω τα εμβόλια γμτ!!!!!!

και εδω σημερα εχει λιγη δροσουλα!!!!

καλυτερα βεβαια!!

πρωτομαγια δεν ξερω τπτ..ολα ειναι τοσο ρευστα γμτ..θα δειξει.

κλεινω σιγα ,σιγα..

φιλάκια

FAcZp3.png

gimFp3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε??

Νικολ περαστικα σας....Μαλλον απο το εμβολιο θα ειναι....Εχει ορεξη? παιζει?? εχει πολυ πυρετο??

Βουλα θα τρεχεις τωρα εε?? δεν πειραζει μακαρι ολα μας τα τρεξιματα να ηταν για τετοιους ωραιους λογους

Νατασσα Οπως περιγραφεις την Νατασσα ειναι σαν να περιγραφω εγω τον γιο μου:D:oops: εγω καλη μου δεν φωναζω ουτε νευριαζω απλα προλαβαινω πριν τα κανει....και δεν τον αφηνω...τι να κανουμε παιδακια ειναι σκανταλιες κανουν,εξερευνουν μωρε και αυτα σαμπως καταλαβαινουν τι ειναι καλο η κακο...εγω μερικες φορες γελαω κιολας με αυτα που κανει

Πχ την μερα που ειμαστε στο γιατρο του ειχε δωσει γαλα και δεν ηθελε ο γιατρος να τρεχει για να μην φουντωσει και βγαλει εξανθημα και νομιζουμε οτι τον πειραζει το γαλα οποτε τον παιρνω εγω τον βαζω πανω στον καναπε και προσπαθωντας να με πεισει να τον αφησω κατω μου γελουσε (ειναι και μαλαγανας) και του λεω "Γιωργακη εγω δεν γελαω" με κοιταει και τη μου λεει "εεε μη γελας"!!!! με αποστομωσε.....εε πειτε μου ειναι να μη γελας.....????

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

axaxaxa!!! ειναι απίστευτα τα ζουζουνια μας!!

ο μπαμπας μου αρκετες φορες περπαταει με τα χερια πισω απο την πλάτη..οποτε μια μερα περπατουσε ο μπαμπας και απο πισω η φενια ακριβως με τον ιδιο τροπο!!!!!!

πεθαναμε στο γέλιο.

FAcZp3.png

gimFp3.png

Καλησπέρα! Η Ραφαέλλα κοιμήθηκε σήμερα από τις 10! Εγώ όμως δεν μπορώ να κλείσω μάτι... Ο γιος μιας φίλης μου εμφάνισε εξόγκωμα στη βουβωνική χώρα, τον πήγαν νοσοκομείο με φρικτούς πόνους στο πόδι κ χωρίς να μπορεί να περπατήσει, το έχουν πεθάνει το παιδάκι (4,5 ετών) στις εξετάσεις κ τους είπαν μόνο ότι χρειάζεται επέμβαση άμεση χωρίς άλλες πληροφορίες... Πάω να σκάσω...

Ελπίζω να μη σας ψυχοπλάκωσα, έπρεπε κάπου να το πω...

Νικόλ, για Πρωτομαγιά έχει κανονίσει κάτι ο Δήμος. Θα δούμε το πρόγραμμα κ αν αξίζει κάτι θα πάμε μέχρι την παραλία, αν έχει βέβαια καλό καιρό... Γτ σήμερα έχει τόσο αέρα που πρέπει να κυκλοφορούμε δυο - δυο μην τυχόν μας πάρει! Ευτυχώς που δεν ξεκίνησα δίαιτα γτ αλλιώς θα κινδύνευα! χαχα

Από εμβόλια μας έχει μείνει ένα όταν θα γίνουμε δύο ετών κ το επόμενο μερικούς μήνες πριν πάμε παιδικό! Ευτυχώς! Μάλλον ο κάθε γιατρός έχει το δικό του πρόγραμμα, γτ κ εμείς ένα το μήνα κάναμε...

Ελένη, με έβγαλε απ' τα ρούχα μου τις προάλλες η μικρή γτ συνήθως δεν κάνει τέτοια πράγματα. Δεν της αρέσει να κάθεται σε ένα σημείο, δεν ασχολείται με το ίδιο παιχνίδι πολλή ώρα, αλλά τέτοια πράγματα δεν έχει ξανακάνει... Λες κ είχε βάλει καινούριες μπαταρίες ήταν...

Μπράβο στο Γιωργάκη που λέει προτασούλες! Εμείς μόνο τα πολύ απλά λέμε... Πήρε από τον μπαμπά της, βλέπεις...

Διαφημίσεις

καλημέρα νατάσσα

εσύ εδώ τέτοια ώρα????

τι κάνεις?

κανένα νέο για το παιδάκι της φίλης ?

κι εμείς ένα εμβόλιο τώρα και ένα 2 ετών

σήμερα δεν ανέβασε πυρετό άρα ήταν απο το εμβόλιο

Μπα, τπτ ακόμα... Ό,τι έμαθα χθες το βράδυ... Έχω σοκαριστεί, συνέχεια εκεί είναι το μυαλό μου...

Έχει ησυχία ακόμα κ είπα να μπω να πω την καλημέρα μου...

Τι ωραία που δεν έχει πια πυρετό το Μαράκι!

φαφελίτσα περαστικά στον μικρούλη!!

δυστυχως αυτά συμβαινουν στα παιδιάκια..να τελειωσει η περιπετεια του συντομα!!

νικόλ ουουουου!!!!!!!

τι καλα που δεν εχει πυρετό!!ωραία!!

εσεις τι θα κάνετε πρωτο μαγιά?

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...