Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

αλημέρα,καλημέρα!!!!

νικόλ, χτες δεν συγχρονιστήκαμε!!!!!!!!!

ήθελε να πάρω νετ μπουκ αλλά μου είπε ο άντρας μου ότι δεν είναι καθόλου καλή ιδέα..αυτό μου είπε,θα μου βγουν τα μάτια!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

νικόλ εμείς εδώ έχουμε πολύυυυυυυυυυ κρύο,παγωνιά!!βέβαια όλα τα βουναγ υρω-γυρω από την αθηνα εχουν χιόνι!!

ειρηνη καλημέρα!!και εμένα η κόρη μου έχει κολλημα μαζί μου..αν και την αφήνω λόγω της δουλειάς αλλά όταν επιστρέφω σπίτι, γίνεται η ουρίτσα μου!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

νικόλ τί θα έκανα αν ήμουν στην θέση σου:

κάθε μέρα θα την αφηνα στην αρχή για μισή ωρίτσα το πρωί στις γιαγιάδες και το απόγευμα για άλλη μισή στον άντρα μου..σιγά,σιγά θα συνηθίσει,απλά θέλει χρόνο νομίζω..και επεστρεψε την στον χωρο της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

καλά εδώ μέσα γίνεται μπάχαλο...

ο προισταμενος δεν εφυγε αλλα δεν δουλευει κιολας..θα ερθει τωρα να πιουμε καφέ και μετά θα φυγει,δεν υπογράφει τίποτα, δεν κάνει τιποτα μεχρι να τον απολύσουν..οπότε καταλαβένεται ότι επικρατεί χάος..

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

καλά εδώ μέσα γίνεται μπάχαλο...

ο προισταμενος δεν εφυγε αλλα δεν δουλευει κιολας..θα ερθει τωρα να πιουμε καφέ και μετά θα φυγει,δεν υπογράφει τίποτα, δεν κάνει τιποτα μεχρι να τον απολύσουν..οπότε καταλαβένεται ότι επικρατεί χάος..

AAAA...τι ωραία..μου αρέσουν αυτά

Καλημέρα καλημέρα τι κάνετε;

Εμείς καλύτερα είμαστε ευτυχώς:D:D:D:D

Τι θα κάνετε σήμερα;Θα τσικνίσετε;Εμείς δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνουμε μιας και το στεφάνι μου θα είναι στην έκθεση:(:(:(

Πάλι έχει κρύο σήμερα είπα να να στείλω τον Θοδωράκη μου στο σχολείο αλλά το μετάνιωσα και τον κράτησα στο σπίτι.

526437xvildghyb3.gif

καλημέρα καλημέρα...Νικόλ υπομονή 24 μέρες΄έμειναν...;)

αα καλά λες δε το είχα σκεφτεί

χιχι

το είχε και μένα μικρότερη αλλά το ξεπέρασε με τον σταθμό...

τώρα βέβαια το πρωί, που φεύγω για δουλειά , αν είναι ξύπνια κλαίει...

βάλε και άλλα άτομα να ασχολούνται μαζί της περισσότερο...τον μπαμπά πχ...

εμένα τώρα που την ντύνει και την ετοιμάζει ο μπαμπάς το πρωί έχει φάει κόλλημα και με αυτόν!

μα ποτέ σχεδόν δεν είμαστε μόνες

πήγαινουμε συχνά στις γιαγιάδες

και ο μπαμπά της αναλαμβάνει το απόγευμα αλλά θέλει να είμαι κι εγώ μαζί τους:rolleyes:

ελπίζω να της περάσει

αλημέρα,καλημέρα!!!!

νικόλ, χτες δεν συγχρονιστήκαμε!!!!!!!!!

ήθελε να πάρω νετ μπουκ αλλά μου είπε ο άντρας μου ότι δεν είναι καθόλου καλή ιδέα..αυτό μου είπε,θα μου βγουν τα μάτια!!!

ααααααααα

το πήραα το πήραααααααα

γράφω απο το λαπι τόπι μου

γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τζάμπα λεφτά το netbook χάλιααααααααααααααααααααααααα

Καλημέρα καλημέρα τι κάνετε;

Εμείς καλύτερα είμαστε ευτυχώς:D:D:D:D

Τι θα κάνετε σήμερα;Θα τσικνίσετε;Εμείς δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνουμε μιας και το στεφάνι μου θα είναι στην έκθεση:(:(:(

Πάλι έχει κρύο σήμερα είπα να να στείλω τον Θοδωράκη μου στο σχολείο αλλά το μετάνιωσα και τον κράτησα στο σπίτι.

εμείς σήμερα μασ καλέσαν οι κουμπάροι μου και ενδέχεται να πάμε

αυτό που με ανησυχεί είναι η μαρία

ενώ ήταν μια χαρά χθες

σήμερα σαν να την είδα αδιαθετη πάλι

και πείτε μου κάτι

τησ μετράω πυρετό

37,1

μετά τησ βάζω άλλο θερμόμετρο

36,4

και είχα και τρίτο και εκείνο έδειχνε

36,7

ποιο να ήταν η αληθινή θερμοκρασία ????????

αν είναι δυνατόν

τα νευρα μου

πάντως έχει πολύ γκρίνιαααααααααααα

Επεξεργάστηκαν by nikol28

νικόλ όπως τα περιγράφεις,δόντάκια μου φαίνονται!!

και εμείς κάτι βγάζουμε αλλά δεν ξέρω τί??!!!!!!

μωρέ,έχει πολλά σάλια και βάζει το χαράκι στο στόμα και καμιά φορά χτυπάει το κεφαλάκι της με τα χεράκια..οπότε της λεμε "που κάνει βαβα??" και μας δείχνει τα δόντια και βάζει το χέρι κάπου δεξιά!!αλλά που?λέτε να βγαίνουν οι τελευταιοι τραπεζίτες?αλλά οι κάτω δεν βγαίνουν πρώτα??εκτός αν δεν έχει βγει τελειως ο κυνόδοντας και πονάει!!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

εμείς εδώ έχουμε άκρα του τάφου σιωπή...το μεσημέρι όμως θα τσικνίσουμε!! εσείς??

εμείς τσικνίσαμε και στην δουλειά,αλλά δεν συμμετείχα:tongue::tongue:

γυρισα με φρικτό πονοκέφαλο,ίσως τον χειρότερο της μέχρι τωρα ζωής μου..ανακατευόμουν,ζαλιζόμουν,ένα χάλι!!

νένα σε σκεφτόμουν!!σου έκανα συμπαρασταση:P:p

ευτυχως ξαπλωσα και ψιλοσυνηλθα!!ετοίμασα το τραπέζι και ηρθε και ο μπαμπας μου είναι και η πεθερά και φάγαμε!!εψησα στο μπαλκόνι και τηγανισα αρκετες πατατες...μια χαρά!!

ο πεθερός ξεκινησε να ερθει αλλα βρηκε πολύ κίνηση και γυρισε πίσω!!:confused::confused:

δεν περιμενα κατι καλυτερο απο αυτόν,μη σας πω καλυτερα που δεν ηρθε..ωχου:rolleyes::rolleyes:

FAcZp3.png

gimFp3.png

μα ποτέ σχεδόν δεν είμαστε μόνες

πήγαινουμε συχνά στις γιαγιάδες

και ο μπαμπά της αναλαμβάνει το απόγευμα αλλά θέλει να είμαι κι εγώ μαζί τους:rolleyes:

ελπίζω να της περάσει

τησ μετράω πυρετό

37,1

μετά τησ βάζω άλλο θερμόμετρο

36,4

και είχα και τρίτο και εκείνο έδειχνε

36,7

ποιο να ήταν η αληθινή θερμοκρασία ????????

μα αυτό ειναι το θέμα!!!να μην εισαι εσυ μαζί της!!!να είναι μόνη της με κάποιον άλλον και εσύ...αλλού!!!!!!!!

νικόλ έχεις 2 λύσεις¨:

ή αφήνεις την μαρία στην ησυχία της, να ανασάνει λίγο το κοριτσάκι μας ή κάνεις 2ο μπεμπέ,που λέει και η φένια,οπότε θα αφησεις σιγουρα την μαρία στην ησυχία της:wink:;-)

αυτό με τα θερμόμετρα και εγω το εχω πάθει..

όπως και να έχει,η θερμοκρασία ήταν φυσιολογική!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

προσπαθω να σας παρακολουθω αλλα την ωρα που μπαινω εδω στο τοπικ πραγματικα δεν εχω το κουραγιο να γραψω.ελπιζω να με συγχωρειτε για αυτο.

σημερα πηγαμε τσικνισαμε και εμεις!!Κατεβηκαμε στο χωριο μου,οπου ειχε εκδηλωσεις με θεατρο σκιων,κλοουν,φαγητο και χορο!!Η χριστιαννα ηταν ενα μικρο καρναβαλακι.Ειχα πολυ καιρο να βγω απο το σπιτι και μου φανηκε τελειο ολο αυτο,ασχετα αν οι περισσοτερες εκει ηταν γιαγιαδες!Ημουν σε εναν αλλο κοσμο!

Εσεις βγηκατε πουθενα σημερα?τα ντυσατε τα μικρουλια?

ααα σας καληνυχτω και προκαταβολικα...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

evangelia,ευτυχώς ήπιε γάλα και ξανακοιμήθηκε!

nicol 28,;είναι μια φάση αυτή που περνά το παιδί κ θα την ξεπεράσει σιγά-σιγά.Κι εμένα το κάνει ο μικρός.Απλά δε θέλει να φεύγεις χωρις να σε δει.Πρέπει από πριν να του λες οτι φεύγεις κι ετσι θα σου΄χει εμπιστοσύνη.Τώρα φοβάται ότι θα τον εγκαταλείψεις!

evangelia,αυτός ο πονοκέφαλος που λες ειναι ματιασμα.Ετσι γινομαι κι εγω στη δουλειά απο κακό μάτι.

Καληνύχτα!!Κλείνουν τα μάτια μου..

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...