Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

νικόλ καλά κάνεις! ρίξε και ένα χορό για μας...

ευάκι όλα καλά θα πάνε...απλά μιλήστε...όλα λύνονται. εφόσον υπάρχει αγάπη, με τη συζήτηση...

ελενίτσα μπράβο σας!! άντε και στο ψαράκι μετα...

εμείς εξετάσεις θα κάνουμε αυτήν την εβδομάδα...ευτυχώς μόνο το αυγό έχουμε ως θέμα..σήμερα τσάκισε τις γαρίδες!

γεια σας απο εμενα!!!

ευαγγελια αυτο που σου εκανε ο αντρας σου το θεωρω τελειως οφ,στο κατω κατω οτι και να εχεις με την γυναικα σου δεν εκτειθεσε σε οικογενειες και λοιπους γνωστους.δεν ηαν τροπος αυτος.βεβαια δε ριχνω αδικο μονο σε αυτον γιατι πισευω οτι τιποτα δεν προκαλειται μονο του.εσεις ξερετε την κατασταση και εσεις μονο μπορειτε να την διορθωσετε.το να μη μιλιομαστε για καποιες μερες το θεωρω πλεον βαρετο και χαζο,αφου μετα οταν ξαναμιλησουμε ειναι ολα τα ιδια.το θεμα ειναι να μοιραζομαστε τα πρεπει μας και να βρισκουμε μια μεση ακρη στα θελω μας.

αυτα στα λεω γιατι εχουν συμβει και στο δικο μου σπιτικο παλιοτερα (οχι σε τετοιο βαθμο,να φυγει ενω θα ειχαμε κοσμο αλλα μεταξυ μας διαφορες)

ελενη μου μπραβο ρε συ που θα τρωτε απο ολα.επιτελους,θα τρελαθει ο γιωργακης μας με τοσες νεες γευσεις.το πουλακι μου το καλο.

νικολ αντε σουρτουκο!!!μπραβο!!!

βουλα που εισαι?

η μαριγω μαλλον θα φτασαν στο νησι ε?αραγε πως να ναι...

ειρηνακι βλεπω τις γαριδες τις εχετε στις προτιμησεις σας!!η ζωιτσα δηλαδη!!!μα εχω απορια,τι βρισκετε και τρωτε απο εκεινο το πραμα????

γεια σου annia

εμεις σημερα ειχε ο κυνηγετικος συλλογος σκοποβολη και ημουν η ταμιας!!!πολυ ωραια περασα!!!χαχαχαχ

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλησπέρα, κορίτσια! Μπήκα τελευταία κ καταϊδρωμένη! χαχα

Η Ραφαελλίτσα μας ξεπάτωσε αυτό το Σαβ/κο. Δε μας έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί... Πριν από καμιά ώρα με έκανε να τσιρίζω σαν την τρελή... Ευτυχώς ο από κάτω μας είναι πολύ υπομονετικός, αλλιώς θα είχαμε πάρει δρόμο...

Κ επέστρεψα για τα σχόλια...

Ευαγγελία, ωραίο το Πάρκο; Θέλουμε κ εμείς να πάμε κάποια στιγμή! Πρέπει να είναι αρκετά κοντά μας εξάλλου κ η Ραφαέλλα τρελαίνεται για τα ζωάκια! Αν δει στο δρόμο γάτες, σκυλιά, αρχίζει να φωνάζει "νιάου" ή "μπαβ" (Μη σχολιάζετε! Το δικό μας το σκυλάκι έτσι κάνει! χαχα) κ τρέχει από πίσω τους!

Ελένη, πολύ καλά τα νέα για το Γεωργάκη! Η δική μας παιδίατρος, αν κ δεν έχει παρουσιάσει αλλεργία είναι κατά του φρέσκου γάλακτος κ εννοείται κατά του εβαπορέ, οπότε τη "βγάζουμε" με σκόνη! Κ κάτι άλλο τρελό, η Ραφαέλλα σιχαίνεται τη μπισκοτόκρεμα...

Νένα, κλωτσάει το μωράκι σου; Έκανες β΄ επιπέδου; Ούτε που θυμάμαι πια πότε γίνεται τι... Εμένα πάντως μου αρέσουν οι γαριδούλες, τηγανιτές ή σαγανάκι με φέτα! Σλουρπ... Στη Ραφαέλλα δεν έχω δώσει γτ φοβάμαι!

Ειρήνη, φοβάμαι ότι θα κάνετε πολύ καιρό να ξαναδείτε τη νονά! χαχα

Νικόλ, ελπίζω να πέρασες κ σήμερα πολύ όμορφα!

Ιωαννούλα, ούτε καν εσένα δεν πέτυχα σήμερα;

Βούλα, Μαριγώ, πως πάνε οι μετακομίσεις, κορίτσια;

Διαφημίσεις

Μια χαρά είναι! Τα δικά μου τα νεύρα είναι που έχουν γίνει κρόσια...

Υποθέτουμε πως της λείπουμε καθημερινές επειδή δουλεύουμε πρωί κ απόγευμα κ συνήθως μας βλέπει βράδυ μετά τις 9... Οπότε, το ΣΚ παίρνει το αίμα της πίσω... Δεν άφησε τπτ όρθιο στο σπίτι... Τα σιδερωμένα ρούχα τα έκανε κασκόλ, τα αχλάδια κ τα πορτοκάλια μπάλες, το κρεβάτι μας τρομπολίνο, το συρτάρι από το κομοδίνο καρεκλάκι, τα μανταλάκια κοκκαλάκια, τα πλυμένα ρούχα σφουγγαρόπανα, την τηλεόραση ντραμς... Θες κ άλλα;;;

Διαφημίσεις

καλημερα φαφελίτσα!!ξεκουράστηκες καθόλου????

λοιπόν η ραφαελα ειναι πολύ μαχιμη!!!αν και η δικη μου με τα σιδερωμενα δεν πάει πίσω!!!!!!γιάυτό τα βάζω ψηλάααααααααα!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

νικόλ ενα θα πω....

ουαου!!!!!!!!!!!!

τρελλο σ/κ!!!!!!!

αρχισαν οι γάμοι για τα καλά.

η γλυκερια μου αρεσει παρα πολύ..την ακουω απο μικρο παιδακι..και οσο μεγαλωνει νομιζω πως ομορφαινει!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...