Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

αννια πίτσα ε??εγω τωρα τρωω σουβλάκι!!!δεν ειχα μαγειρεψει σημερα,σε ταβερνα δεν την παλευα με τπτ να παω και το ειχα επιθυμησει κιόλας!!

χτες το μεσημερι προσπαθησα να μπω αλλα δεν ειχα συνδεση..το απογευμα βγηκα για εναν καφε και γυρισα πτωμα στις 9 για υπνο!!!!!

ακομα δεν του μιλάω..δεν εχω διαθεση..και του ειπα να μην με πιεσει καθόλου..ειμαστε οι 2 ξένοι!!!!τον αγαπαω αλλα εχουμε θεματα.θα δειξει!!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

Διαφημίσεις

μπράβο κριστιαννα μου!!!

επιτελους τελειωνουν οι αλλεργειες!!

ειρηνη τι εγινε με τις εξετασεις??ποτε θα τις κανετε?

Αχ ναι επιτελους τελειωσαμε,πρεπει να πιει γαλα αγελαδινο μας ειπε ο αλλεργιολογος για να δυναμωσουν τα κοκκαλακια του λιγο......

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

γεια σας!!!!!!!!

εγω εδώ είμαι!!!!!

μόλις γυρισαμε από το αττικο πάρκο..απο τις 9 το πρωι πηγαμε.ηταν καλο αλλα ειχε ασταματητο περπατημα!!

Αττικο Παρκο εε ?? τελεια!! και μενα το Γιωργακη ειναι βολτα ηρθαν οι γονεις και τον πηραν και τον πηγαν σε μια Βαφτιση

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

αννια πίτσα ε??εγω τωρα τρωω σουβλάκι!!!δεν ειχα μαγειρεψει σημερα,σε ταβερνα δεν την παλευα με τπτ να παω και το ειχα επιθυμησει κιόλας!!

χτες το μεσημερι προσπαθησα να μπω αλλα δεν ειχα συνδεση..το απογευμα βγηκα για εναν καφε και γυρισα πτωμα στις 9 για υπνο!!!!!

ακομα δεν του μιλάω..δεν εχω διαθεση..και του ειπα να μην με πιεσει καθόλου..ειμαστε οι 2 ξένοι!!!!τον αγαπαω αλλα εχουμε θεματα.θα δειξει!!!

Αχ βρε Ευακι μου,Σε καταλαβαινω....Μην κανεις κατι που δεν θελεις....οποτε εισαι ετοιμη Κοριτσακι,νομιζω ομως οτι πρεπει να μιλησετε....

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

ναι ελενη μου αυτο θα κανω..αλλα δεν θελω να πιεστω καθολου..πρεπει να παρω την σωστη αποφαση!!

Οποτε εισαι ετοιμη Γλυκια μου Και ξερεις εε εμεις εδω ειμαστε για οτι χρειαστεις:D

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

παντως τωρα με την διατροφη του γιωργακη, θα σου λυθουν τα χερια!!

θα τρωτε και γιαουρτακι?

Ναι ναι επιτελους και γιαουρτακι,Θα τρωμε τα παντα εκτος απο ψαρι,που θα φαει 30 μηνων πια ηδη ομως του δινω Μπισκοτοκρεμα εχει τρελαθει το πουλακι μου του αρεσει παρα πολυ!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

φανταζομαι το μικρουλάκι μας χαρά!!!!

πρέπει να αισθανεται απιστευτα!!!!

σε ευχαριστω ελενη μου!!!!το ξερω οτι σας εχω διπλα μου.φαντασου ομως οτι μονο ο πατερας μου το ξερει..και υποθετω και η πεθερα..δεν εχω ορεξη να το πω αλλου..να ξεκαθαρισω πρωτα και μετα!!

FAcZp3.png

gimFp3.png

φανταζομαι το μικρουλάκι μας χαρά!!!!

πρέπει να αισθανεται απιστευτα!!!!

σε ευχαριστω ελενη μου!!!!το ξερω οτι σας εχω διπλα μου.φαντασου ομως οτι μονο ο πατερας μου το ξερει..και υποθετω και η πεθερα..δεν εχω ορεξη να το πω αλλου..να ξεκαθαρισω πρωτα και μετα!!

το καλό που σου θέλω να ξεκαθαρίσεις μέσα σου γρήγορα

αν βλέπεις οτι το μετάνιωσε ,δώσε ευκαιρία!!!!!!!!!!!!!

ένα τραγούδι λέει

Ότι και να κάνεις δε σ' αλλάζω, ότι και να κάνεις σ' αγαπώ!!!!!

δε θέλω ν ακούσω τίποτα άσχημο για εσένα, για καμμία

έχουμε και μια εκδρομή μπροστά μας;)

συζήτα μαζί του και όλα θα πάνε καλά

έλα ευαγγελία μου σε παρακαλώ

μη χαλάτε την ηρεμία του σπιτιού,σκέψου τη μορφούλα σου

ένα σας λέω, όλο το σκ χορεύω και έχω συνέχεια σήμερα

χθες πήγαμε στο γάμο μετά στο γλέντι και μετά συνεχίσαμε σε γλυκερία νικοπόλπουλο

ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

περάσαμε σούπερ

και σήμερα έχουμε κι άλλο γάμο και γλέντι

φιλιά τα λέμε μάλλον αύριο;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...