Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Αντε καλε τη ντραπηκες,Ισως το πιο πιθανον,αλλα νομιζω πιο πολυ γιατι φοβαται μην την αποκοψω απο το εγγονι της... εχει και το ονομα του πεθερου μου..

Αυτό πάλι με τα ονόματα... Δεν το κατάλαβα ποτέ... Ευτυχώς οι δικοί μου γονείς δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να μιλάω με την πεθερά μου...

εκανα και βγηκε 321μια μερα πριν μου ερθει περιοδος..εγω εξετασεις αιματος και στις 2εγκυμοσυνες εκανα 3-4φορες..κοριτσια παω να ξαπλωσω γιατι πιαστηκα φιλακια θα τα πουμε..ριξτε και κανενα σκουπισμα στο καφε μας γιατι πιασαμε αραχνες..καληνυχτααααααα...

φαφελιτσα και μια φωτο του μπεμπη επειδη δεν εχει φατσο-βιβλιο(facebook).

n1534399641_9620.jpg

:-D

Αυτό πάλι με τα ονόματα... Δεν το κατάλαβα ποτέ... Ευτυχώς οι δικοί μου γονείς δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να μιλάω με την πεθερά μου...

το κολλημα το εχει ο Αντρας μου οχι η πεθερα μου αν και νομιζω οτι θα μαλωναμε αν δεν αβγαζα τον αντρουλη της:mad::-x

αλλα ο αντρας μου απο οταν ημουν εγκυος ελεγε μακαρι να ειναι αγορι να βγαλω τον Μπαμπα μου:mad::-x ελεος Βρε αγορι μου κοιτα να ειναι γερο και μετα ολα τα αλλα!!!:mad: Βουλα που εισαι??? σε ειδα ειναι ον!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

το κολλημα το εχει ο Αντρας μου οχι η πεθερα μου αν και νομιζω οτι θα μαλωναμε αν δεν αβγαζα τον αντρουλη της:mad::-x

αλλα ο αντρας μου απο οταν ημουν εγκυος ελεγε μακαρι να ειναι αγορι να βγαλω τον Μπαμπα μου:mad::-x ελεος Βρε αγορι μου κοιτα να ειναι γερο και μετα ολα τα αλλα!!!:mad: Βουλα που εισαι??? σε ειδα ειναι ον!

Εγώ πάλι σε αυτό ήμουν τυχερή! Κ οι δύο παιδικοί φίλοι του άντρα μου που έκαναν παιδί πριν από εμάς, έκαναν κορίτσι κ τον είχαν πείσει ότι έτσι κ έχουμε κοριτσάκι, θα το λατρέψει! Κ δεν έπεσαν καθόλου έξω!

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι σε αυτό ήμουν τυχερή! Κ οι δύο παιδικοί φίλοι του άντρα μου που έκαναν παιδί πριν από εμάς, έκαναν κορίτσι κ τον είχαν πείσει ότι έτσι κ έχουμε κοριτσάκι, θα το λατρέψει! Κ δεν έπεσαν καθόλου έξω!

Εμενα το μονο που δεν με ενοιαζε ηταν το φυλλο.....εκεινος ειχε αλλη γνωμη

Βεβαια εκει που τα πηρα ασχημα ηταν οταν μια φορα του ειπα οτι μαλλον εχω κορη και δεν μου μιλουσε 1 ολοκληρη μερα:mad::-x λες και τα κοριτσακια δεν ειναι παιδια...

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Ιωάννα, καληνύχτα!

Θα την κάνω κ εγώ σιγά - σιγά γτ δεν αντέχα άλλο... Ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα!

Ελένη, καληνύχτα κ σε σένα!

Φιλάκια!

Καληνυχτα κοριτσια ονειρα γλυκα και απονυρευτα!!! :oops::oops::D:D:D

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Εμενα το μονο που δεν με ενοιαζε ηταν το φυλλο.....εκεινος ειχε αλλη γνωμη

Βεβαια εκει που τα πηρα ασχημα ηταν οταν μια φορα του ειπα οτι μαλλον εχω κορη και δεν μου μιλουσε 1 ολοκληρη μερα:mad::-x λες και τα κοριτσακια δεν ειναι παιδια...

Διάβασε περίπτωση... Ο άντρας της κολλητής μου δεν της μιλούσε μία ολόκληρη βδομάδα μετά το Β' επιπέδου, επειδή εκείνος υπολόγιζε αγόρι κ το παιδί ήταν κοριτσάκι! Έλεος πια, νέοι άνθρωποι... Δεν μπορώ..

Την κάνω, θα κοιμηθώ όρθια...

σε ευχαριστω φαφελα..

θα ψαξω να βρω εναν σταθμο κοντα στη δουλεια μου, να την πηγαινω το πρωι και να φευγουμε μαζι το απογευμα.

ε όχι ρε γαμώτο

ελπίζω να ηρέμησες , ούτε εγώ θα το άφηνα έτσι αλλά αυτό που θα έκανα θα ήταν να ρίξω ένα ματς με πεθερά σήμερα

και μ αρέσε που την πήρες και τηλ να την ενημερώσεις κι η αιτία ήταν αυτή για ότι έγινε!!!!!!!!

εύχομαι να κατάλαβε ο άντρας σου αυτό που έκανε και σήμερα να ζητήσει συγνώμη

όσο για τη φένια, ψάξε παιδικό, καλύτερα, θα έχεις την ηρεμία σου!!!!!!!!!!

ήταν μια κακιά στιγμή που πέρασε

άλλη μέρα σήμερα

ελπίζω να μας πεις καλύτερα νέα σήμερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...