Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2008

CoffeeMaker

Recommended Posts

σε αυτο εχεις ενα δικιο ελενη,τι να πω δεν ξερω..τα λογια παντως ειναι οτι χειροτερο σε ενα ζευγαρι..να μην δουν οτι εισια και περνας καλα εκει να σκεφτουν κατι για να στο χαλασουν τεσπα...θα τσιμπησω κανενα τοστακι φαφελιτσα..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

3047

• culte

1689

• voulam

1640

• fafela

1197

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 3.047 δημοσιεύσεις

• culte

culte 1.689 δημοσιεύσεις

• voulam

voulam 1.640 δημοσιεύσεις

• fafela

fafela 1.197 δημοσιεύσεις

Και να ζηλεψε δεν εχει δικαιολογια για να φερθει ετσι....

Ξερετε τι ειναι να εχεις κοσμο και να μην ξερεις που ειναι ο ανθρωπος σου??

Φοβασαι κιολας μην επαθε τπτ....

Βασικά, δεν το έχω ζήσει κ ούτε θα ήθελα ποτέ... Δε θα άντεχα... Απλά, η 1η μου αντίδραση πάντα είναι να προσπαθώ να δω μήπως υπάρχει κάποιο ελαφρυντικό (ψαράκι γαρ...)

σε αυτο εχεις ενα δικιο ελενη,τι να πω δεν ξερω..τα λογια παντως ειναι οτι χειροτερο σε ενα ζευγαρι..να μην δουν οτι εισια και περνας καλα εκει να σκεφτουν κατι για να στο χαλασουν τεσπα...θα τσιμπησω κανενα τοστακι φαφελιτσα..

Δεν ξερω και εγω τι να πω το εγγονι της δεν το σκεφτεται??? τον γιο της???

Οχι κοριτσια εμας λογια δεν μας εχει βαλει ποτε!!! σε αυτο της βγαζω το καπελο!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

ελενακι μου δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι τα εχω περασει και τα ξερω..ποσες φορες εχουμε βγει με τον αντρα μου εχουμε περασει τελεια και ολο και κατι θα του πει μα για τα ρουχα που φορουσα μα για κατι ασχετο και τσακωνομαστε..

Ελένη, η δική μου το κάνει κάθε φορά που βρισκόμαστε. Ευτυχώς λοιπόν που είμαστε μακριά. Ακόμα κ τότε που ήρθε για το γάμο, κόντεψε να τον τινάξει στον αέρα. Φαντάσου, 6 η ώρα τα ξημερώματα, άυπνοι εγώ κ ο άντρας μου κ αμφίβολο αν θα παντρευόμασταν ή όχι... απαπα

Ιωάννα, από τα σουβλάκια "ξέπεσες" στο τοστ; Χάλια... Άσχετο, οι δικοί σας τι είπαν για το 3ο μπεμπέ;

Διαφημίσεις

ελενακι μου δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι τα εχω περασει και τα ξερω..ποσες φορες εχουμε βγει με τον αντρα μου εχουμε περασει τελεια και ολο και κατι θα του πει μα για τα ρουχα που φορουσα μα για κατι ασχετο και τσακωνομαστε..

Ελα?? αα μιλαμε ειμαι πολυ τυχερη τελικα αυτα τα εκανε οσο ειμαστε ελευθεροι μαλλον δεν με ηθελε;);)

Αφου εκανα κα ιτον μικρο μου φερεται σαν Βασιλισσα:D:D

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Άλλο πάλι τούτο... Εϊναι δυνατόν; Αφού μαζί του ήσουν, υπήρχε περίπτωση εκείνος να μην είχε δει τα ρούχα σου; Αν δεν του άρεσαν δλδ ή του φαίνονταν κάπως, στόμα δεν έχει να στο πει; Κ εξάλλου, είσαι μικρούλα κ σαν μπιμπελό, μπορείς να φοράς ό,τι σου κατέβει! Α, στο καλό! Ανακατώστρες!

αχ αφηστε τα θυμαμαι και συγχιζομαι και θα παω κατω να της σκασω κανενα μπουνιδι ωρες-ωρες...προτιμω το τοστ να μην ξεπεσω στο σπανακορυζο..φαφελα δεν το εχουμε πει πουθενα ακομα..

αχ αφηστε τα θυμαμαι και συγχιζομαι και θα παω κατω να της σκασω κανενα μπουνιδι ωρες-ωρες...προτιμω το τοστ να μην ξεπεσω στο σπανακορυζο..φαφελα δεν το εχουμε πει πουθενα ακομα..

Μην συνχιζεσαι καλε δεν αξιζει...Θελετε να πατε πρωτα να ακουσετε καρδουλα εε??? παντως η χοριακη σου ειναι σουπερ πολυ μεγαλη θα ελεγα....αλλα αυτο ειναι σχετικο

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Ελα?? αα μιλαμε ειμαι πολυ τυχερη τελικα αυτα τα εκανε οσο ειμαστε ελευθεροι μαλλον δεν με ηθελε;);)

Αφου εκανα κα ιτον μικρο μου φερεται σαν Βασιλισσα:D:D

Κ μια που άνοιξα το κουτάκι με τις κακίες, αναρωτιέμαι... Επειδή απλά είναι εγγονάκι της ή επειδή είναι αγόρι;

Κ μια που άνοιξα το κουτάκι με τις κακίες, αναρωτιέμαι... Επειδή απλά είναι εγγονάκι της ή επειδή είναι αγόρι;

αυτο το σκεφτηκα και εγω αλλα ντραπηκα να το πω..:oops:

αυτο το σκεφτηκα και εγω αλλα ντραπηκα να το πω..:oops:

Αντε καλε τη ντραπηκες,Ισως το πιο πιθανον,αλλα νομιζω πιο πολυ γιατι φοβαται μην την αποκοψω απο το εγγονι της... εχει και το ονομα του πεθερου μου..

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...